Езотерика

Как да изчислите своята карма и да подобрите живота си

как да изчислите своята карма

С помощта на точно нумерологично изчисление всеки ще може да открие своята карма. Това е важно за тези, които искат да разберат защо съдбата им се развива по определен начин и какво трябва да се направи, за да се промени към по-добро.

Проблемите в живота често са свързани не с негативно въздействие, а с кармични проблеми. Експертите препоръчват да разберете не само вашата карма, но и  как да я изчистите, така че да няма повече място за несгоди в живота.

Кармата се определя от датата на раждане, като се събират всички числа, докато се получи едно число. Например, вие сте роден на 08/08/1958. Добавете числата: 8 + 8 + 1 + 9 + 5 + 8 = 39; 3 + 9 = 12; 1 + 2 = 3. А сега остана само да разкодираме посланието.

Номер 1

Единиците се управляват от Слънцето, а на санскрит жизненият им път се нарича Сурия. Кармата на човек позволява да се постигне значителен успех в живота без прилагането на титанични усилия, но късметът се усмихва само на онези, които не мислят зло и чиито мисли остават чисти. Под това число се раждат истински лидери, които са способни да мислят и действат логично, а не да разчитат на случайността. Основната задача на звената е да управляват хората, да намират начини да развият екипа си и да постигнат общ успех.

Номер 2

Номер 2 се управлява от Луната. Хората са зависими от фазите й и техният кармичен път се нарича Чандра. Те са принудени да работят, за да постигнат успех и да се учат от грешките си. Жизненият път на хората с номер 2 се развива успешно, ако се стремят да придобият духовни, а не материални ценности. Вселената щедро ги е надарила с  интуитивни способности. Кармичният им път е да помагат, което означава, че най-добрите дейности за тях са консултиране, обучение, творчество. Кармичният път ще бъде преодолян и грешките ще бъдат коригирани, ако хората с номер 2 се откажат от мързела и протакането, които не само забавят пътя към успеха им, но и водят до редица проблеми.

Номер 3

Хората с това кармично число са покровителствани от Юпитер. Пътят им в живота е свързан с развитието, а талантите им се простират до преподаване и наставничество. Гурама-кармата на тризнаците е вдъхновението на околната среда, желанието да обучават и насочват по истинския път онези, които са взели под тяхна опека. Тризнаците ще имат късмет, ако получат нови знания, възприемат мъдростта от своите наставници и предадат собствения си опит на другите. Също така е важно да се борят с арогантността и гордостта.

Номер 4

Хората с този номер се управляват от Раху. Четворките са предопределени да преминат през трудна, но много интересна съдба. Те трябва да положат усилия за постигане на целта, а за онези късметлии, които не се отказват на половината път, Вселената представя богати подаръци, като допълнение към богатия житейски опит. За хората от Раху е важно да не преследват своите моментни желания, а да следват пътя на добродетелта и любовта. Като се отърват от унинието и преодолеят трудностите, четворките могат да променят кармата и да бъдат щастливи.

Номер 5

Петиците се управляват от Меркурий, а кармичният им път се нарича Буда. Пътят им в живота се крие в предаването на информация, което означава, че петиците не могат да разпространяват клюки, да се поддадат на лицемерие и груб език. Важен компонент на щастието за тях е пълното потапяне в ученето, а не повърхностното изучаване. Призванието на петицата обикновено се намира в областта на журналистиката, писането, преподаването, както и правенето на бизнес, основаващо се на трансфера на знания и важна информация.

Номер 6

Под контрола на Венера, ентусиазираните шестици преминават своя кармичен път на Шукра. Основният им тест се нарича лични желания. Те са предопределени за пълен с любов и грижа път. За отделенията от този брой е важно да се справят с недостатъците си, които се крият в пристрастяването към излишъци. Пътят им  към щастието е занимаването им с науки като психология, право, както и творческите професии, където могат свободно да изразят чувствата си.

Номер 7

Кету-карма управлява седмиците и пътят им е свързан с духовен растеж, разкриването на многостранни таланти и интуитивни способности. За седмиците е важно да преодолеят ниското самочувствие, за да тръгнат по пътя на просветлението и успеха. Призванието им е ораторството и менторството. Седемте трябва да се страхуват от разделянето на света на черно и бяло. За тези, които намират деликатната граница между полутоновете, сянката и светлината, успехът и просперитетът са гарантирани.

Номер 8

Тези хора се управляват от Сатурн и техният кармичен път се нарича Шани. Осмиците са предопределени за щастлива съдба, но за това е важно да работят, да не се страхуват от трудностите и да ги преодоляват, трупайки житейски опит. Когато се освободят от ината, желанието да манипулират околната среда и арогантността, осмиците ще получат просветление.

Номер 9

Марс управлява хората, чиято карма се нарича Мангала. Постоянни и активни, тези хора се справят отлично с всякакви неприятности, ако не се отдадат на своята сянка. Агресията, инатът и раздразнителността им пречат, затова трябва да избягват конфликтите. Тяхното призвание е да защитават нуждаещите и да закрилят слабите. Призвани са също да направят открития, които да са от полза за целия свят.

Всеки от нас има свой собствен кармичен път, който може да определим интуитивно, разчитайки на вътрешния си глас.

Важно е да се научим да слушаме себе си и да не се влияем от мнението на другите, защото всеки човек има подготвен специален път, който може да бъде извървян само самостоятелно и независимо.

Тези, които не могат да преодолеят препятствията по пътя към целта, трябва да се отърват от  негативните нагласи , да повярват в себе си и тогава пред тях ще бъде открит пътя към истинското им призвание.

2882

Similar Posts