Любов и връзки

Как да накараш мъжа да копнее за теб: 4 изпитани начина

Да накараш мъжа да копнее за теб

Много жени се чудят как да направят така, че да задържат възможно най-дълго мъжкият интерес и да не допуснат любимият им да се отегчи от тях. В опит да го постигнат те започват все повече и повече да поемат инициативата във връзките, да правят всичко сами, без да оставят възможност на мъжа да се включи в общото дело, наречено любов. За да не сгрешим и да не докараме връзката до плачевния й край, нека вземем предвид съветите на психолозите.

Доста често се оказваме в следната ситуация – в първите седмици всичко е вълшебно, а след това изведнъж любовта на нашия живот започва да разрежда обажданията, да се оправдава с проблемите си в бизнеса, понякога напълно да изчезне от живота ни, сякаш никога не е бил част от него.

Започваме да си мислим, че тази връзка просто няма бъдеще. Не бързайте! Първо проверете тези четири начина, които ще ви помогнат да оправите нещата.

Баланс

Това е най-важният съвет и е особено полезен за жени, които са в дългосрочна връзка или дори са женени. Същността на метода е да поддържа жизнения баланс във всички области на живота, които носят удоволствие.

Например, тук можете да включите любимата си работа, деца, мъж, хоби. Психолозите препоръчват да запомните, че всяка от тези области се нуждае от еднаква степен на подкрепа. Ако една жена се отдаде изцяло на грижи за децата, тогава отношенията с мъжа започват да страдат, което води до дисбаланс и дисхармония.

Още от първите дни на връзка с нов мъж трябва да си напомните, че освен мъжа има и други неща, които ви носят щастие. Не можете да изпомпвате цялата си енергия в него, както и да го лишите от вниманието си. Златната среда – ето това ви трябва!

Ако се обърне твърде много внимание на мъжа, тогава той губи инстинкта си на ловец. Защото не трябва да прави нещо, за да получи любовта на жената, тя му е дарява дори без да си е мръднал пръста! Подобно поведение на дамата по никакъв начин не го вдъхновява на ярки дела. Напротив, мъжът се отдалечава, започва да звъни и пише по-малко. Дори ако една жена мисли за него по цял ден, но по никакъв начин не му показва физически интереса си, мъжът пак ще го усети – на интуитивно ниво. Но какво да усети, когато няма … нищо такова!?

Дайте му да разбере, че може да ви загуби като едното нищо

Най-добрият начин да провокирате по-голям интерес от страна мъжа е да го накарате да мисли, че жената, която обича, може да бъде загубена. Не е нужно да му го казвате директно. Дори психолозите са категорични, че това никога не работи. Той ще се изсмее и единственото, което ще си помисли ще бъде – тя е толкова луда по мен, че се опитва да ме манипулира. Затова предприемете друга тактика. Напълно е достатъчно да не си вдигате телефона винаги, когато ви звъни, а после да обясните колко сте били заети. Или да закъснеете за срещата. Припомнете си детството – за какво копнеехме най-много, когато бяхме малки? За това, което получавахме рядко! Така ще се превърнете в център на внимание за него и той ще мисли за вас по цял ден.

Тактиката е простичка. Първо трябва да покажете на мъжа всичките му силни страни, така че той да свикне с приятното усещане някой да го хвали и оценява. А след това трябва да спрете да го правите за известно време. Тогава този мъж ще мисли за вас постоянно, анализирайки какво се е променило и как да върне старото положение по-скоро.

Оставете му нещо, с което да му напомните за себе си

Всички знаем приказката за Пепеляшка. Принцът е имал нейната изящна обувка. Тя го е накарала постоянно да мисли за нея. Психолозите отбелязват, че това е много мощен инструмент за създаване на интерес.

Например, можете “ случайно“ да оставите обица или копче в колата му – каквото и да е. Или в дома му. Тук можете да експериментирате, като основното е, че той постоянно вижда този обект. Резултатът ще е невероятно мощен, особено когато се комбинира със съветите по-горе.

„Превземете“ приятелите му

Но не като флиртувате с тях, разбира се, а като се шегувате и просто си говорите – така ще постигнете чудесни резултати. Мъжете са настроени собственически, така че вашият любим постоянно ще мисли как да направи така, че да се виждате с приятелите му по-рядко. Защото ще ви иска само за себе си!

Когато мъжът загуби интерес, това много болезнено наранява самочувствието на жената. А точно това не бива да се случва! За да живеете пълноценен живот, се нуждаете от увереност и гордост от себе си. Не го забравяйте!  

17348

Similar Posts