Астрология Любов и връзки

Според зодията: Влюбен ли е той във вас? Три признака, които го издават

влюбен ли е той във вас

Когато са влюбени, всички мъже се променят драстично. Включително и според зодията си. Представителите на различните знаци показват любовта по свой начин. Ето по три издайнически признаци за всеки един.

 Овен

 1. Когато е хлътнал до ушите, мъжът Овен се надува като пуяк. Той е постоянно близо до вас. Не може да ви остави просто на мира. Ако не му се отдаде да задържи вниманието ви по „мирен“ път, то тогава ще започне да ви дразни. Прави ли така, знайте: той е влюбен във вас!
 2. Не спира да бъбри. Човек не може да вземе думата от него по никакъв начин.
 3. Овенът непрекъснато ще се опитва да ви помогне с нещо. Неговата грижа става дори натрапчива в много отношения. Влюбените Овни отстрани изглеждат много смешно, така че няма да имате проблеми с разкодирането на сигналите му.

Телец

 1. Основното предимство на влюбените Телеци е желанието им да подаряват подаръци. Телецът знае как да зарадва жената, в която е лудо влюбен.
 2. Очите на Телеца пламват. Това е истински знак, че Телецът е здраво хлътнал. Ако мъжът диша неравномерно когато е до вас, а погледът му е загадъчен и примамлив, да знаете, че ви обича страстно.
 3. Телецът се трансформира, когато е влюбен, така че много лесно се „издава“ – цветни дрехи, повишено внимание към външния вид, по-добро самочувствие и така нататък.

Близнаци

 1. Съблазняването на мъж, роден под тази зодия, не е толкова трудно, но се пригответе и вие ​​самите да покажете любовта си, защото влюбените Близнаци държат на взаимност.
 2. Тези мъже са страшни флиртаджии, така че се пригответе за романтика. По принцип, в ранните етапи може да ви бъде малко трудно да идентифицирате влюбването, защото Близнаците рядко прибягват до открит флирт, но ако наблюдавате внимателно поведението му, няма да ви убягнат детайлите.
 3. Близнаците ще се опитат да ви увлекат по техните интереси и хобита и може би дори ще ви запознаят с приятелите си. За Близнаците това е най-висшата форма на любов.

Рак

 1. Раците се мислят за най-привлекателните мъже, твърдят астролозите. По тази причина влюбването им се изразява в хвалене, нарцисизъм, комплименти към себе си. Раците ще говорят за своите минали и настоящи победи, за да ви покажат, че те са най-добрият избор за вас.
 2. Този мъж ще ви подари много подаръци, за да ви впечатли и да ви покаже сериозността на намеренията.
 3. Постоянството на Рака е ужасно. Само грубостта ще помогне да се отървете от него, освен ако, разбира се, не го искате завинаги. Вашата несигурност само ще го амбицира.

Лъв

 1. Мъжът Лъв ще действа меко и страстно едновременно. Любовта на този хубавец се вижда от хиляда километра. Той ще е нежен и учтив към вас.
 2. Лъвът ще ви направи комплименти и ще се опита да опознае вашия приятелски кръг. Просто не мислете, че действията му ще са незабавни. Лъвовете са много добри в чакането и дебненето.
 3. Той може да се преструва, че е напълно безразличен към вас, за да ви предизвика.

Дева

 1. Щастливият брак с мъж Дева не винаги е възможен, но периодът на влюбване може да бъде по-ярък от дневното слънце при ясно време. Тези мъже са невероятно очарователни, когато са влюбени.
 2. Влюбеният мъж Дева не спира да се шегува. Това е един от основните признаци за техните чувства.
 3. Девите знаят как да се правят, че не им пука, така че не мислете, че не са влюбени във вас, дори и ако изглеждат напълно безразлични.

Везни

 1. Ако е влюбен във вас, мъжът Везни ще бъде срамежлив и в същото време спокоен.
 2. Везните се затварят, когато се влюбят. Това се дължи на редица фактори, но в действителност те са просто нервни и предпазливи – притеснени от любовта си.
 3. Влюбените мъже Везни могат да ви кажат всичко директно. Те наистина вярват в силата на любовните признания в стил Ромео и Жулиета.

Скорпион

 1. Скорпионите флиртуват ужасно, въпреки своята харизма.
 2. Започват да ревнуват от първите секунди, затова се пригответе да отговаряте на въпроси за това, какво ще правите днес, утре, вдругиден, следващата седмица и т.н.
 3. Скорпионите обичат да говорят дълго време с тези, които са им скъпи на сърцето. Ако общувате с тях толкова дълго, че напълно да загубите усещането за време, тогава между вас определено има взаимно привличане.

Стрелец

 1. Мъжът Стрелец е човек на действието. Ако той се влюби във вас, вие веднага ще разберете това, защото ще се опита да ви привлече в живота си. Трябва незабавно да приемете, че животът му е динамичен.
 2. Стрелецът ще ви подарява всякакви подаръци, ако изпитва силни чувства към вас.
 3. Стрелецът ще започне да се грижи за вас – той ще бъде готов да направи всичко за вас по всяко време на деня.

Козирог

 1. Козирозите могат директно да ви разкрият своите чувства без прекалено много смущение.
 2. Те могат да се опитат да ви развеселят, ако са влюбени във вас и ако усетят, че имате някакъв проблем. Обикновено са мили хора, въпреки че често им се приписват лоши качества.
 3. Козирозите могат да са твърде плахи, когато са влюбени.

Водолей

 1. Мъжът Водолей дава неприлично скъпи подаръци, ако е влюбен. Това веднага разкрива всичките му намерения.
 2. Тези мъже са много ревниви. Ако по време на периода на влюбване забележат, че флиртувате с някой друг, те могат да приключат отношенията с вас на часа.
 3. В името на любимата си един Водолей може всичко.

Риби

 1. Рибите са романтици. Ако се влюбят, романтиката им е заразна. Трудно е да се откаже на такива мъже.
 2. Рибите са способни на невероятни действия заради любовта си. Те не се стремят да избегнат неприятностите, директно се „гмуркат в дълбокото“.
 3. Точно Рибите най-често поднасят цветя на дамите си. Получаването на букет, особено анонимен, е знак, че мъжът Риби е запленен от вас.

 

119827

Similar Posts