Езотерика

Как да разберете цвета на аурата си с помощта на нумерологията

Как да разберете цвета на аурата си с помощта на нумерологията

В допълнение към зодиакалните знаци има още един начин да познаете личността на човека – цвета на неговата аура. Смята се, че отразява нашите вътрешни качества, емоции и потенциал. Аурата заобикаля всеки от нас и нейният цвят може да бъде ключът към разбирането на нашата природа и съдба. Ето как да определите цвета на аурата си с помощта на нумерологията и датата на раждане.

Изчисляване на числото на съдбата

Първата стъпка за определяне на цвета на вашата аура е да изчислите своето съдбовно число. За да направите това, ще ви трябва вашата дата на раждане. Нека разгледаме един пример.

 

Да приемем, че човек е роден на 9 ноември 1994 г. За да изчислите своето число на съдбата, трябва да съберете всички числа в датата на раждане и да ги доведете до една стойност. В този случай ще изглежда така:

 

0 + 9 + 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 4 = 34

3 + 4 = 7

 

И така, числото на съдбата за този човек е 7.

 

Определяне на цвета на аурата

Сега, когато имате своето число на съдбата, можете да започнете да определяте цвета на вашата аура. Струва си обаче да се има предвид, че има изключения от правилата, когато числото на съдбата е 11 или 22. В такива случаи оставяме тези числа такива, каквито са.

 

Аура с число на съдбата 1

Ако вашето число на съдбата е 1, тогава цветът на вашата аура е червен. Хората с червена аура обикновено не са податливи на депресия и тъга, те се характеризират с безкрайна любов към живота и желание да му се наслаждават във всичките му проявления.

 

Аура с число на съдбата 2

Тези хора имат жълта аура. Обикновено са общителни, отворени и могат да работят добре в екип. Жълтата аура показва топла и приятелска личност.

 

Аура с число на съдбата 3

Хората с номер на съдбата 3 имат оранжева аура. Смятат се за семейни и много чувствителни. Често успяват успешно да организират семеен бизнес и да поддържат хармония в отношенията.

 

Аура с число на съдбата 4

Числото на съдбата 4 се свързва със зелена аура. Такива хора обикновено имат общителност и комбинация от качества като уязвимост и упоритост, сантименталност и практичност.

 

Аура с число на съдбата 5

Ако вашето число на съдбата е 5, тогава цветът на аурата ви е син. Хората със синя аура обикновено са авантюристи, които са постоянно гладни за приключения и нови преживявания.

 

Аура с число на съдбата 6

Хората с число на съдбата 6 имат синя аура. Отличават се с щедрост, спокойствие, отговорност, чувство за красота и непоклатимо самочувствие.

 

Аура с число на съдбата 7

Ако вашето число на съдбата е 7, тогава цветът на аурата ви е лилав. Това показва, че сте способни да развиете ясновидство и имате мощна интуиция.

 

Аура с число на съдбата 8

Хората с число на съдбата 8 имат розова аура. Те се характеризират с жажда за материални неща, решителност и ефективност.

 

Аура с число на съдбата 9

Ако вашето число на съдбата е 9, тогава цветът на аурата ви е бронзов. Обикновено това са личности със силен характер, които ценят независимостта и решителността.

 

11 и 22 – изключения от правилата

Хората с числа на съдбата 11 и 22 се считат за специални. Цветовете на аурата им са различни от другите.

 

Хората с число на съдбата 11 имат сребърна аура. Това са личности с лидерски качества, които са добри в дипломацията, спорта и креативността.

Хората с число на съдбата 22 имат златна аура. Имат огромен потенциал и лесно постигат успех, дори когато си поставят най-амбициозните цели. Те също са известни със своята доброта и щедрост.

658

Similar Posts