Езотерика Психология

Как да се отървете от тъмните сили и да намерите душевен мир?

Как да се отървете от тъмните сили и да намерите душевен мир

Животът има както светла, така и тъмна страна. Две противоположности се допълват и вървят ръка за ръка през цялото време.

Ако човек мине на страната на тъмнината, животът му рухва и той тръгва по грешния път.

Ако светлината и радостта преобладават в живота на човека, човек прекарва по-голямата част от живота си в добро положително настроение и животът му е много по-приятен и по-добър.

 

Човек може да бъде в две равнини: добро и зло, но не и да стига до крайности

Но, за съжаление, често поради определени обстоятелства и определени ситуации човек е доминиран от негативната страна на живота и лошите емоции. Ако погледнете дълбоко в негативизма и всичко, което отслабва човешката радост от живота, тогава тъмните сили явно преобладават във вашето битие.

След определени ситуации човек постоянно се разхожда в разбито състояние, започва да страда от кошмари, постоянно е в стрес и напрежение.

Ако тези симптоми се появят в човек и не го пускат, значи тъмните сили са навлезли дълбоко в човека и трябва да се вземат необходимите мерки.

 

Не се борим с мрака, а просто вдигаме завесите, за да влезе светлината

Както знаете, безполезно е да се борите с тъмнината. Просто трябва да пуснете светлината, това е всичко. Същото е и в живота: за да се отървете от негативното състояние, трябва да внесете светлина в душата и ума си.

 

Следвайте тези прости правила, които скоро ще ви освободят от усещането за негативното въздействие на тъмната енергия върху вас.

 

Трябва да внесете светлина с положителни мисли, релаксираща музика, спокойно възприемане на реалността и намаляване на значението на трудна житейска ситуация.

Дори и да не вярвате във Висши сили, това не означава, че те не съществуват. Висши сили, светци, Божествена любов, Бог – всичко това съществува. Затова си струва да се обърнете към тях за помощ и да осветите душата си, да се помолите, да отидете на църква и свети места. Тъмните сили се страхуват много от всичко по-висше и божествено, така че е необходимо да насочите вниманието си към духовността. Дори само една молитва ще започне да ви очиства и ще почувствате радост, мир и защита.

В момент на лошо настроение, стрес, когато тъмнината атакува душата ви, трябва да общувате с хора, с които се чувствате спокойни и радостни. Не оставайте сами със себе си, с мислите си, ходете на разходка, общувайте, наслаждавайте се на живота и посещавайте интересни места.

Също толкова важно в борбата с тъмните сили е да ядете здравословна храна и да спите достатъчно. Липсата на сън също се отразява негативно на вашето здраве.

Много хора вече са се отървали от негативните енергии и тъмните сили благодарение на светлината и божествената любов и вие можете да стигнете до това.

Най-важното е да започнете и да не падате духом.

Много хора имат моменти, когато им е много трудно да се измъкнат от трудни ситуации, но помнете, че Господ Бог е винаги с нас, чува всеки и винаги помага.

90

Similar Posts