Любов и връзки

Какво е най-важно да притежава една жена: Нещата, по които всички мъже си губят ума

Всички мъже си губят ума

Красотата не е всичко. Мъжете разглеждат и други аспекти на женската същност. Кои, според психолозите, са нещата, които се ценят от силния пол и които ви правят неустоимо привлекателни?

Има много митове за красотата, на които не трябва да се вярва. Един от тях глеси, че красотата за жената е преди всичко. Като цяло въпросът за красотата е доста обширна тема, а и всички знаем, че тя е субективно понятие. От друга страна, научните изследвания доказват, че външният вид е важен само в самото начало – нещо като примамка. А след това други условия стават по-важни за мъжете и точно на тях ще се спрем сега.

 

За да си прекрасна, трябва преди всичко да си женствена

Какво означава това? За съжаление, далеч не всички жени са женствени. Доста от дамите се опитват да доминират над мъжете, да демонстрират ежеминутно своята независимост, силата на характера си. Но … всичко това са мъжки черти, а не женски. Могат да се проявяват в определени моменти, нещо, което характерно за силните жени, но ако се прави постоянно, ужасно дразни. Представителите на силния пол обичат да виждат мекота, доброта и здравословна отстъпчивост в жената до себе си. Дамата не трябва да проявява грубост и да се опитва да имитира мъжкото поведение. Това е начинът да си женствена.

 

Уханието и свежият вид подлудява мъжете

Мъжете не обръщат внимание на онези, които изглеждат така, сякаш току-що ста станали от сън. Те се заглеждат по дами, които са във форма, които ухаят добре и са лъчезарни. Добре поддържаната  жена се познава по това, че има желание да се грижи за себе си. А това само по себе си е много по-важно от вродената красота. Или да го кажем иначе – стандартите за красота, които обществото е наложило.

 

Усмивка и доброта

Гневът и неспособността да се усмихват плаши мъжете още от първия етап на запознанство. Проучванията показват, че ако мъжът е изправен пред избор към кого да се обърне, за да опознае – красива, но мрачна или не толкова красива, но усмихната жена, тогава той ще избере втория вариант. Мъжете не обичат да бъдат отхвърляни. Усмивката символизира доброта, което означава, че такава жена няма ги да отпрати грубо. Така мъжът е сигурен, че самочувствието му няма да бъде наранено.

 

Мъжете не обичат жени, които се превръщат във финансово бреме

Това също е много важен момент. Дори богатите мъже не искат жената да им бъде финансово бреме. Успешните и зрели мъже си падат по жени, които могат да се грижат за себе си. Това гарантира, че те не са инфантилни и не са «златотърсачки».

1231

Similar Posts