Астрология

Какво не бива да се прави на 1 август 2023: Влиянието на мистичната суперлуна във Водолей, която ще промени живота ни

Какво не бива да се прави на 1 август 2023

Астрономическите явления винаги са привличали човечеството със своята мистерия и влияние върху живота ни. Особено вълнуващ момент ще бъде август 2023 г., когато небето ще ни подари две пълни луни. Първата е на 1 август и ще премине в знака на Водолея. Това пълнолуние също се очаква да бъде суперлуние, което означава, че луната ще бъде на най-близкото си разстояние от Земята, по-ярка и по-голяма от обикновено.

Как това най-мистичното време на годината ще промени живота ни?

 

Суперлуна в Водолей 2023

Какво прави този феномен толкова специален? Влиянието на Водолея ще донесе енергията на иновациите, свободата и творчеството. Водолей е въздушен знак и неговото влияние може да допринесе за дълбок размисъл и развитие на нови идеи. Това може да бъде катализатор за събития в различни области от живота ни, вдъхновявайки ни да се стремим към растеж и личностно развитие.

 

Денят на пълнолуние във Водолей, известен като есетрово пълнолуние, има специално значение в историята. Индийските племена му дали това име, защото времето било благоприятно за улов на тази риба. Те вярвали, че началото на август ще донесе най-успешния период за риболов и това се дължи на астрологичното влияние на зодия Водолей върху водните елементи.

 

Как най-мистичното време от годината ще промени живота ни?

Какви благоприятни възможности ще донесе това пълнолуние? Първо, това е идеално време за кариерно развитие и бизнес планиране. Смелостта и желанието за експериментиране, присъщи на Водолея, ще помогнат за реализирането на амбициозни проекти и реализирането на творчески идеи. Бъдете отворени към нови идеи и не се страхувайте да правите иновации в работата си.

 

Второ, обърнете внимание на мечтите си. През този период Луната е близо до Земята, така че сънищата могат да са особено ярки и символични. Обърнете специално внимание на всичко, което виждате насън – може би това ще се окаже важно съобщение или намек от висшите сили.

 

Това време е благоприятно за изграждане на отношения и помирение. Благодарение на гъвкавостта и спокойствието на Водолея ще успеете да разрешите недоразуменията и да започнете нова страница в отношенията си с близките.

 

Какво не трябва да се прави на 1 август?

Разбира се, както при всяко астрологично събитие, и за този ден има предупреждения. В деня на пълнолунието е по-добре да се откажете от радикални промени във външния вид, като прическа или боядисване на косата. Влиянието на Водолея може да ви подтикне към неочаквани стъпки, за които по-късно да съжалявате.

 

Също така, внимавайте с пътуванията. Повишената енергия на този ден може да доведе до повишена активност и емоционалност, което увеличава риска от злополуки и инциденти на пътя.

15080

Similar Posts