Астрология

Кои зодии ще имат късмет през уикенда 11-12 февруари 2023

Късмет през уикенда 11-12 февруари 2023

Този уикенд е подходящ за почивка, но само ако не е празно забавление, а изпълнено с мъдрост, желание за разбиране на нови знания и дори тайните на Вселената.

11 и 12 февруари се падат на един и същ – 22-ри – лунен ден, така че препоръките как да се държим в събота и неделя не се различават една от друга. Кой ще е късметлия в този момент?

 

Събота и неделя, 11 и 12 февруари, са дните, в които всички – дори тези, които обикновено се наричат ​​тесногръди, имат значително увеличение на умствените и интелектуални способности. Отнякъде – съвсем неочаквано за мнозина, ще се появи желание за попълване на знанията.

Астролозите смятат, че в тези дни ще бъде трудно да скриете нещо от другите, затова е препоръчително да общувате по-малко с тях – особено с тези, от които пазите някои тайни: има голям риск да изтървете и дори да не разберете как се е случило.

За тези, които не могат да прекарат ден без работа, звездите съветват да правят дългосрочни планове и да обмислят нови професионални идеи: по това време ходът на мислите ще бъде лесен и резултатът от умствената работа ще бъде продуктивен.

 

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаците ще излязат с идея, която в крайна сметка ще нарекат гениална с присъщата си „скромност“ и ще има известна истина в подобно твърдение. Идеята, която ще обмислят тези дни, в крайна сметка ще донесе материални облаги на представителите на знака. Основното нещо е да не се колебаете и да започнете да прилагате идеята си от понеделник, тогава ще бъде възможно бързо да я монетизирате.

 

Везни (24.09 – 23.10)

Звездите насърчават Везните се да се срещат с приятели или близки роднини, които по редица причини не са виждали от дълго време. В допълнение към приятните емоции, които ще получат, представителите на знака могат да разчитат и на важна среща – в компанията може да се окаже много интересен човек и запознанството с него е съдбоносно. Може би това ще доведе на сватба.

 

Водолей (21.01 – 18.02)

До известна степен Водолеите ще могат да се почувстват като герои от приказките: ако човек, който не е с най-представителен външен вид, се обърне към тях за помощ на улицата, не бива да минавате покрай него с мрачна физиономия, а да му окажете помощ. Много е вероятно скоро той внезапно да се появи в живота на представителите на знака и да им се отблагодари за добротата, като направи това, за което дори не са мечтали.

1952

Similar Posts