Красота Мода Стайлинг

Ламиниране на вежди – процедура за дълготраен стил

Ламиниране на вежди

Ламиниране на вежди е модерна процедура за дълготрайното им оформяне на веждите. Дамите я предпочитат заради комплексния ефект, тъй като съчетава грижа, красив външен вид и трайни резултати.

Подходяща ли е за всеки процедурата ламиниране на вежди? То е чудесен вариант за тези, които имат асиметрични, непокорни вежди. Ламинирането няма да добави косъмчета, а основната му функция е грижата и оформянето на съществуващите.

Подобна козметична процедура придава красива форма на веждите и заздравява космите им. С други думи, това е дълготраен стайлинг и е изключително подходящ е за палави и тънки вежди.

Така нареченото ламиниране на вежди включва нанасяне на специален състав върху космите на няколко етапа. В резултат на това веждите придобиват естествен добре поддържан вид.

Ламиниране на вежди

Видове ламиниране на вежди

Основните видове дългосрочно ламиниране на вежди са моделиращо, терапевтично и за оцветяване.

За коригиране на формата се използва моделиращо ламиниране на вежди. Косъмчетата се фиксират в желаната позиция и посока. Формата на веждите се избира в съответствие с характеристиките на лицето на дамата и външния й вид. Благодарение на процедурата дъгите на веждите стават симетрични. В края на ламинирането професионалният гримьор нанася фиксиращ серум. Веждите придобиват спретнат добре поддържан вид и запазват формата си отлично.

 

Терапевтичното ламиниране на веждите е процедура за грижа, която възстановява структурата и укрепва косъма. Специалистът нанася специални серуми, които са богати на витамини, масла, минерали и протеини. Тази процедура възстановява сухите и чупливи косъмчета и ги прави по-здрави.

 

Ламинирането на вежди с оцветяване съчетава боядисване в желания нюанс и фиксиране на формата. Ефектът от такова ламиниране на вежди продължава до три седмици.

 

Ламинирането е сравнително нов начин за дълготраен стил. То е отлично решение за всички дами, които искат да имат добре поддържан външен вид. Процедурата е безболезнена и като цяло приятна и комфортна за клиента. Ето и основните точки, отбелязани от дами, които са пробвали ламиниране на вежди и сравняват състоянието си преди и след процедурата:

Ламиниране на вежди

Оцветяващият пигмент и ламинирането остават върху веждите дълго време. Избраният нюанс се запазва от един до два месеца. Това се дължи на специалния състав на серума, поради който пигментът запазва интензивността си по-дълго. При нормално боядисване цветът избледнява много по-бързо.

Надеждно фиксиране на формата – веждите играят ключова роля във възприемането на лицето. Те могат да променят характеристиките му. Например, графичните надвиснали вежди правят лицето мрачно. Веждите с къщичка придават изненадано изражение. Ламинирането в някои случаи може визуално да ги повдигне, отваряйки очите и подмладявайки лицето.

192

Similar Posts