На пътешествие с Ани

На пътешествие с Ани: Речно приключение – разходка с лодка по р. Ропотамо СНИМКИ

Здравейте, приятели!

Преди около седмица ходихме на семейна почивка в гр. Китен. Когато се прибирахме решихме да си направим едно малко речно пътешествие. Оказа се, доста приятно, по-приятно от колкото очаквах.

На 2км от Приморско, по главният път се намира атракцията „разходка с лодка“.

Самата разходка продължи около 30 минути. Движихме се бавно, и се насладихме максимално на „българската Амазонка“.

Капитанът на нашето корабче, беше доста любезен човек, който с радост отговаряше на всички наши въпроси, но също така, прикова погледите ни към „плажуващите“ по реката костенурки, които със сигурност нямаше да забележим, тъй като те се сливаха като Хамелеони с обстановката около тях.

Реката беше спокойна. Когато разходката приключи имахме възможността, да си закупим магнитче с наша снимка, която ни беше направена минути преди да отплаваме. Екипът на тази атракция беше меко казано приветлив и любезен. С усмивка и пожелания за лек и безавариен път, ни изпратиха и ни поканиха да ги посетим отново.

Призовавам всеки един от вас, който реши да се наслади на тази атракция, да бъде много внимателен.

Причината за моят апел е следната:  атракционното селище се намира на главният път Китен-Приморско, непосредствено до един от най-опасните завои. Огледайте се и преминете тогава, когато сте сигурни, че Вие и околните сте в безопасност!

А сега нека се насладим на пътешствието в картини:

 

 

Текст и снимки: Ани Темелкова

265

Similar Posts