Астрология

Опасността от Марс в Рак 25 март-19 май 2023: Предупреждение на астролозите за всяка зодия

Опасността от Марс в Рак 25 март-19 май 2023

Марс ще прекара доста дълъг период в съзвездието Рак – от 25 март до 19 май 2023 г. Това е изключително неблагоприятен аспект. Огнената агресивна стихия на Марс е потушена от водната стихия, така че това ще бъде опасен период. Но предупрежденията на астролозите според знака на зодиака ще помогнат да го преминете без поражения. Това е особено важно в края на март и началото на април, когато транзитът е по-опасен.

 

Овен (21 март – 19 април)

Вашият покровител, активният и агресивен Марс, не е в най-добра позиция. Може да почувствате загуба на енергия. Това може да бъде разочароващо, но не се отдавайте на тъжни мисли. Трябва да преминете през труден период, давайки си време за почивка. Всеки ден отделяйте поне час за релакс. И в никакъв случай не се укорявайте за тази почивка – наистина имате нужда от нея.

 

Телец (20 април – 20 май)

Сравнително благоприятен ще бъде периодът от 25 март до 19 май. Ще успеете, ако подходите към въпроса с интерес и желание. Трудности очакват само онези, които посвещават време на маловажни и неприятни задачи. Излъчвайте позитивизъм и пробуждайте интереса си към живота.

 

Близнаци (22 май – 21 юни)

Марс в Рак ще донесе положителни и отрицателни аспекти на Близнаци. От една страна, те ще намалят броя на конфликтите и кавгите. От друга страна се очаква производителността да спадне. Затова през пролетта не трябва да планирате мащабни проекти, които изискват много средства. Не е подходящият момент за скъпи покупки.

 

Рак (22 юни – 22 юли)

Представителите на водния знак не трябва да се притесняват. Негативният транзит в това съзвездие едва ли ще им се отрази. Но в трудни ситуации увереността и решителността могат да напуснат Рака. Планетите и звездите са добри, така че се възползвайте от шансовете, които ви дава пролетта на 2023 г.

 

Лъв (23 юли – 22 август)

Предупрежденията за астрологични прогнози казват на Лъва да бъде търпелив. Очакват ги не много приятни моменти:

Липса на желание за работа

Прехвърляне на отговорност

Неразбирателство с близки, конфликти

Нежелание да се промени нещо в живота

Дръжте се в ръце. Импулсивните действия и грубите думи могат да довършат това, което сте градили дълго време.

 

Дева (23 август – 22 септември)

Силата на този знак е постоянството. Но неблагоприятният аспект ще направи Девите по-разсеяни. Това ще принуди представителите на зодията да поемат всичко и да захвърлят някои неща наполовина. Ако имате нужда от таймаут, позволете си го. Но не се отказвайте от целите и желанията си.

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Марс в Рак ще направи Везните още по-пасивни. Дори любимите ви неща няма да донесат удоволствие. Всяка работа, с която се заемат представителите на знака, ще им се стори неефективна и безсмислена. Предупреждения за Везни: не губете вяра в себе си и силите си. До края на пролетта ситуацията ще се подобри и вие отново ще се изпълните с ресурси.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Фаталният аспект ще засили още повече недоверието на Скорпионите. Те ще бъдат изключително затворени, включително и в личните отношения. Действията им ще бъдат нелогични и непредвидими. Това ще донесе много проблеми на представителите на знака, така че е по-добре да вземате решения внимателно. Отделете време и помислете за последствията.

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Периодът 25 март – 19 май 2023 няма да е лек за представителите на зодия Стрелец. Способността за успешно справяне със стреса ще ги напусне. За да не влошите ситуацията, почивайте повече и не се претоварвайте. Ако е възможно, вземете почивка и се отпуснете със семейството си.

 

Козирог (22 декември – 19 януари)

Представителите на знака тази пролет ще бъдат по-раздразнителни. Предупрежденията на астролозите говорят за важността на търпението и контрола върху емоциите. Има риск да си създадете много врагове. Те ще затруднят живота на Козирозите, затова е важно да избягвате открита конфронтация. Няма да е лесно да го направите, но трябва.

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Настроението на Водолеите ще бъде твърде променливо, както се казва „7 петък 13 в седмицата“. Затова през пролетта трябва да се въздържат от всякакви нови и глобални задачи. По-добре е да се занимавате с прости и разбираеми дейности. Клюките и слуховете ще бъдат изключително опасни. Затова Водолеите не трябва да говорят лошо за хората зад гърба им в никакъв случай.

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Марс в злополучен транзит ще повлияе на Рибите, но не много. Техните планове няма да бъдат нарушени, така че представителите на знака ще могат да управляват живота си спокойно. Но намаляването на мотивацията може да попречи на Рибите. За да я увеличите, трябва да се срещате с хора по-често и да опитате нещо ново, както и да преследвате най-голямата си мечта.

1473

Similar Posts