Красота Мода Стайлинг Стил

Прическа за Нова година: Лесни начини да блеснете със стил

Какъв стил прическа да изберете за новогодишната нощ? Подготовката за специалната вечер е в разгара си. Представителките на нежния пол не само търсят перфектна рокля, но и мислят каква прическа да си направят за новогодишната нощ. Стилистите обясняват, че през 2023 г. семплите прически без излишни украшения ще бъдат много актуални.

Празничната прическа трябва да бъде ненатрапчива – това е новата тенденция. Естествено, тя трябва да е в хармония с празнично облекло и вечерния грим.

 

Най-добрият стайлинг за новогодишната нощ – каква прическа да изберете?

Прическа за Нова година-Висок кок

Висок кок

Универсална прическа, която е подходяща за всички поводи. Идеална е за всяка форма на лицето.

За да я направите, ще ви трябват:

Гребен (за предпочитане с естествен косъм)

Стелт и фиби

Ластик за коса  

Лак за фиксиране

Спрей за блясък  

Събираме косата на опашка на темето. След това изглаждаме кичурите, които не са включени в кока със спрей за блясък на косата, за да се постигне празничен ефект. Внимателно увиваме опашката около еластичната лента и забиваме останалите фиби. В резултат на едно просто движение получаваме ефектен лъч. След това остава само леко да фиксирате прическата с лак.

Новогодишна прическа-Прическа с лента за коса

Прическа с лента за коса

Лентите се превърнаха в истинска тенденция и може да се възползвате от тях в новогодишната нощ. Ще изглеждате страхотно.

За тази прическа ще ви трябват:

2 ленти за коса или една двойна

Сешоар с кръгла четка

Пяна за обем на косата

На мокра коса нанасяме пяна в зоната на корените и изсушаваме косата с кръгла четка. Стайлингът е готов.

Прическа за Нова година с шнола

Прическа за Нова година с шнола

Една проста, но стилна прическа ще изглежда хармонично с вечерна коктейлна рокля. Като декорация можете да изберете минималистични фиби.

За прическата ще ви трябват:

Шнола

Лак за коса

Маша или сешоар

Навиваме косата със сешоар или маша. Събираме кичурите от предната част на лицето и ги закрепваме на гърба на главата с фиби. За да предотвратите разпадането на къдриците, напръскайте ги с лак.

Празнична прическа-Опашка тип раковина

Опашка тип раковина

Тази опция за стайлинг е идеална за празнуване на Нова година с приятели на ресторант.

За да направите тази прическа ще ви трябват:

Лента за коса

2 фиби

Лак за коса

Изсушете влажната коса в посока от лицето назад. Можете да направите страничен път. Пробиваме косата с невидима фиба в задната част на главата и я завъртаме като черупка само с върховете надолу. Важно е да се вземат предвид пропорциите на лицето, например, ако е кръгло, тогава е по-добре да добавите повече визуален обем.

Фиксираме получената раковина с фиби. Отгоре фиксираме прическата с лак.

Прическа за Нова година-Опашка с панделки

Опашка с панделки

Тази прическа е страхотна за изграждане на романтична новогодишна визия. Ако празнувате у дома със семейството си, тя е идеален вариант.

За нея ще ви трябват:

Панделки

Гребен

3 връзки за коса

Спрей за фиксиране

В зоната на корените е необходимо леко тупиране. След това събираме косата на опашка и добавяме еластични ленти по дължината на косата. За да създадете визуално обем, е необходимо леко да разрошите косата между еластичните ленти. Можете да ги скриете с панделки. За да издържи прическата дълго време, фиксирайте с лак.

259

Similar Posts