Във форма Отслабване

Сънна диета – отслабвайте, докато спите

сънна диета

 Марк и Стюарт Макинес са баща и син – фармацевт и диетолог. След много изследвания те създават така наречената сънна диета и твърдят, че дава отлични резултати.

Сънната диета се основава на ядене на мед преди лягане.

Трябва да изядете две супени лъжици мед един час преди да си легнете. Медът има голям потенциал да топи мазнините, когато тялото почива или спи, според Макинес.

Казват, че по време на сън фруктозата от меда влияе върху черния дроб, като го активира и освобождава хормони, които помагат за регенерацията на увредените телесни тъкани, детоксикацията и загубата на мазнини.

Въпреки това, за да бъде тази диета успешна, вие също трябва да направите няколко прости упражнения един час преди лягане и да не ядете много мазни, висококалорични храни през целия ден.

Целта на тази диета е да посочи, че можете да отслабнете, докато спите, но че изисква органите ви да функционират правилно и да намалят стреса.

Медът като супер храна е чудесен избор в това отношение.

Две супени лъжици мед час преди лягане с 15 минути динамични упражнения и контрол на калориите – ето една успешна рецепта за силно, здраво и фино тяло.

403

Similar Posts