Астрология

Сатанински дни декември 2022: Кога настъпват, какво да правим и какво – не

Сатанински дни декември 2022

Сатанински дни се нарича ​​времето на промяна на фазите на Луната – това се случва четири пъти в месеца, понякога пет пъти в дълъг месец, на 9, 15, 23 и 29 лунен ден. Какво означават?

Дните на Черната Луна са тъмните дни на лунния цикъл, те се наричат ​​сатанински, но всъщност помагат за нашата интроспекция и елиминиране на негативността – все фактори, които спъват пътя ни.

Когато грешките бъдат коригирани, животът ви ще се промени.

Кога настъпват сатанинските дни през декември 2022?

Първи сатанински ден  – 1-2 декември, символ Прилеп

Доста критичен лунен ден, от вас се изисква да не се поддавате на илюзии, самоизмама и да избягвате приключенията. Ден, който ще тества силата ви. Днес не започвайте нов бизнес, подходяща е рутинната и монотонна работа, която не изисква много усилия и внимание. Въздържайте се от спорове и конфронтация с хората днес. В този ден нещата могат да се влошат.

 

Втори сатанински ден  – 7-8 декември, символ Змия

Змията символизира изкушението и мъдростта. Бъдете внимателни, защото днес лесно може да се поддадете на изкушенията и да се заблудите. Контролирането на емоциите ви ще ви предпази от загуба на енергия. Бъдете балансирани и хармонични. Днес хората може да имат трудности и препятствия, но това е само знак, на който трябва да обърнете внимание и ключ към разрешаването на проблема. Днес не е време за създаване на любовни връзки, тъй като може да има усложнения в отношенията.

 

Трети сатанински ден  – 15-17 декември, символ Крокодил

Днес енергията на хората започва да се изчерпва, тялото едва доловимо усеща загубата, така че трябва да изоставите енергоемките задачи и да се заемете с прочистване. Ден на опасности и скандали. Днес може да почувствате гняв, ревност и желание за отмъщение в себе си, но самоконтролът ще ви спаси от негативизма, а усамотяването ще допринесе за благополучието и баланса в душата ви.

Четвърти сатанински ден  – 22-23 декември, символ Октопод

Днес е най-трудният ден от цикъла, защото запасите от енергия са изчерпани. Не започвайте нови неща и отказвайте да продължите старите. Тежест в душата, апатия, страх, съмнения, някои хора могат да изпитат повишени психични проблеми днес. Откажете се от пътувания и финансови операции. Разпадът може да се усети във всичко. Днес може да срещнете хора, които крадат енергия, бъдете изключително внимателни. Не ги допускайте толкова близо до вас и не влизайте в конфликти. За да избегнете сериозни проблеми в този ден, научете се да търсите енергия от други източници, медитирайте и не се поддавайте на провокации.

1489

Similar Posts