Хороскоп

Седмичен хороскоп 21-27 август 2023

Седмичен хороскоп 21-27 август 2023

Започва последната пълна седмица на лятото. Няма да мине по най-добрия начин поради негативността на планетите. Астролозите ни предупреждават какво ви очаква и как да устоите на неприятностите.

Меркурий ще стане ретрограден тази седмица на 23-ти, определяйки тона не само за този период, но и за следващите няколко седмици като цяло. От финансова гледна точка това събитие ще бъде изключително неблагоприятно, но Меркурий също и ще наруши комуникацията между хората. 22 и 27 август са много силни дни.  

 

Овен

Взаимното разбирателство е основният ключ на Овен към успеха в любовта, бизнеса, живота. Тези хора трябва да се стремят към хармония, съгласие и не само с членове на семейството, но и с колеги, с приятели. Освен това астролозите досега съветват да не разкриват картите си на външни лица. По-добре пазете в тайна амбициите и плановете, особено ако се отнасят до нещо, което топли душата.

 

Телец

Много е важно да запомните, че всеки от проблемите, които срещате по пътя си, може да се превърне в бъдеще в своеобразен мост към щастие, успех, победи. Важно е да останете оптимисти и да търсите вратички, които могат да ви помогнат да се измъкнете от проблеми и неприятности, преодолявайки пътя от тъмнината към светлината за възможно най-кратко време.

 

Близнаци

Близнаците трябва да променят нещо в себе си, за да променят целия си живот. През тази седмица не трябва да търсите причините за неуспехите и проблемите във външни фактори, а да се вгледате в собствените си дела, думи и действия. В противен случай можете да загубите способността си да мислите трезво. Спокойствие и премереност – това е, от което се нуждаете сега.

 

Рак

Много приятни и не чак толкова промени се очакват за Раците от 21 до 27 август, но не трябва да се тревожите без време, защото всяка промяна ще бъде глътка свеж въздух за вас. Астролозите казват, че тези промени могат да дойдат в различни области и то съвсем неочаквано. Раците не бива да седят и да чакат чудо. Важно е да вземете съдбата си в свои ръце.

 

Лъв

За Лъвовете е важно да се справят с неутрализирането на собствените си недостатъци. Тази седмица те ще могат ясно да видят най-лошото в себе си. Няма да е лесен, но ще е много важен период. Много неща ще се задвижат, което ще добави мотивация, а това е най-важното. Сега е време да действате, но е по-добре да го направите внимателно, за да не си добавите ненужни проблеми с необмислени действия.

 

Дева

Тази седмица звездите и планетите ще се опитат да припомнят на Девите всичко, което самите те искат да забравят. Справянето със спомените ще бъде изключително трудно, но с помощта на близките ще е по-леко. Освен това, хората от тази зодия ще почувстват последствията от скорошните си решения. Те ще могат да разберат дали са постъпили правилно или не, но има добра новина – Вселената ще им даде шанс да поправят всичко.

 

Везни

Везните ще се сблъскат с чести конфронтации у дома и на работното място, но те могат да се справят с подобни проблеми с прости преговори. В близко бъдеще едва ли ще имате толкова благоприятен период за спокойна и премерена интелектуална работа.

 

Скорпион

Със Скорпионите много неща ще вървят нагоре. Меркурий ще направи така, че финансовите разходи може да причинят известни проблеми. Слабостта на Венера не изключва пък риска от здравословни такива. Това е най-лошото време за поправяне на стари неща, опити за съживяване на остарели връзки, приятелства, а също и за търсене на нова работа.

 

Стрелец

Стрелците може да изпитат затруднения в общуването с хората. Най-добрият изход от ситуацията е просто да не спорите с никого. Грубостта и липсата на дипломатичност е грешка, която не трябва да допускате от 21 до 27 август. Всеки конфликт крие риск да се превърне в продължителен и изключително разрушителен.

 

Козирог

Периодът от 21 до 27 август трябва да премине за Козирозите под мотото: „Искам, значи мога“. Въпреки като цяло неблагоприятната картина на нощното небе, Козирозите ще могат да правят каквото искат. Най-важното е да продължите напред и да не се съмнявате в себе си. Нека става с малки стъпки, това ще е достатъчно. Няма нужда да бързате, иначе можете да направите много грешки – в любовта, в бизнеса, в работата.

 

Водолей

Водолеите трябва малко да успокоят амбициите си. В противен случай те могат да се почувстват разочаровани от себе си, от хората и от съдбата и това ще се отрази негативно на бъдещето им. Може би представителите на този въздушен знак ще трябва да се откажат от принципи в полза на семейството, приятелите, екипа в работата. Толкова много хора ще забележат такава жертва, а самите Водолеи ще спечелят уважение.

 

Риби

За Рибите дисциплината е важна в момента. Трябва да ставате навреме, да бъдете възможно по-активни и работливи. В този случай ви очакват много приятни изненади. Вселената е на ваша страна, въпреки проблемите с Венера и ретрограден Меркурий. Астролозите ви съветват да се съсредоточите на първо място върху въпроси, които изискват спешно завършване.

5900

Вижте още:

Similar Posts