Астрология

Седмична Таро прогноза 23-29 януари 2023

Картите Таро предсказват бъдещето за относително кратък период от време. Те са едно от огромния брой средства, водещи до дълбините на душата. Таро събужда и интуицията и е мост между студената рационалност на интелекта и световете на мистичните фантазии.

Таро прогноза 23-29 януари 2023 – какво вещаят картите за тази седмица

 

Седмична Таро прогноза за любов и връзки

Страница с жезли

Карта на седмицата Страница с жезли

Тази карта показва нов поглед върху живота, новини, ентусиазъм и шансове. Тя говори за желанието да се върви в нова посока, определени предложения, очарователни фенове, честни хора и понякога – инфантилно отношение към бизнеса и тест за сила.

Сега е моментът да започнете нещо ново, да проучите всички възможности, които се отварят пред вас, за да почерпите вдъхновение от перспективи.

Може би тези нови възможности ще се появят в любовта, а може би говорим за лек флирт, който не ви задължава с нищо. Погледнете на настоящата си връзка от различна гледна точка, за да съживите любовта и подновите чувствата.

Също така, доста е вероятно жадно желание да получите това, което искате, да ви откъсне от текущите дела. Но подобно инфантилно отношение само ще попречи на нормалните отношения и сериозните планове.

Предстои период на голям оптимизъм и страст към живота.

 

Седмична Таро прогноза за работа и кариера

Четворка жезли

Карта на седмицата Четворка жезли

Тази Таро карта говори за празник, радост, изненади и свобода. Също и за успешно завършване на дела, радостни събития, хармония в бизнеса, гордост от постиженията, освобождаване от отговорност, вътрешен мир и спокойствие, радост от общуването, чувство за сигурност.

Време е за радост и забавление.

Хармонията ще дойде, а с нея и по-добри времена. Бъдете уверени в намеренията си, сега сте наближили момента на успешното завършване на нещо и можете спокойно да се насладите на резултата.

Също така, тази карта показва чувство на жива симпатия. Сега вътрешното дете ви подтиква да свалите маската си на възрастен и да се отдадете изцяло на забавлението.

Смейте се по-често, тръгвайте на нови приключения и излъчвайте топлината на душата си.

 

Седмична Таро прогноза за финанси

Девет пентакли

Карта Таро Деветка пентакли – пълно значение

Карта на седмицата Девет пентакли

Тази карта говори за значителни постижения, пречистване, независимост, самочувствие. Може би ще получите сериозна житейска печалба, ще контролирате ситуацията, ще постигнете финансова и материална сигурност…

Трябва да започнете да се наслаждавате на живота, защото предстоят промени към по-добро.

Сега си струва да хванете бика за рогата и да заложите на способността си да печелите. Когато постигнете много в работата си, ще изпитате радост и независимост.

Научете се да контролирате съмненията и страховете си. Сега сте свободни да изберете да правите каквото искате.

Но не забравяйте, че вие, само и единствено вие, сте отговорни за действията си!

872

Similar Posts