Езотерика

Силна ли е вашата енергия: 11 ясни признака, че аурата ви е неразрушима

признаци че аурата ви е неразрушима

Всички сме чували за чудесата, които може да върши човешката енергия. Но как да разберете дали тази, която вие притежавате, е достатъчно силна? Експертите веднага се притичват на помощ – ето няколко ясни признака, че вашата аура е силна и неразрушима.

Не боледувате често

Разбира се, не говорим за лека настинка от време на време, а за много по-сериозни заболявания, включително и онази неразбираема и постоянна болка, която може да ни измъчва всеки ден. Човек със силно биополе не изпитва такива проблеми – той е защитен о тях.

Не се уморявате лесно

Разбира се, ако човек е принуден да върши тежка физическа работа без адекватна почивка, той ще се „счупи“ със сигурност, дори и ако е със силна аура, но що се отнася до ежедневната работа и тревоги, те изобщо не биха могли да го притеснят.

На човек със силна енергия лесно му се отдава да прави това, което трябва и което обича. Той може да ходи дълго време, да се занимава с интелектуална или физическа работа, тъй като неговото биополе е силно и чакрите му са отворени.

Настроени сте оптимистично към живота

Ако винаги сте позитивно настроени и лошите събития не могат да ви разстроят за дълго време, тогава вашето биополе работи отлично. Не можете да бъдете пронизани от негативизма, който струи от хората около вас. Ако някой ескалира ситуацията и каже, че всичко отива на зле, това не ви притеснява.

Животните ви обичат

Например, отивате на някого на гости, а домашният любимец ви обожава и се гали във вас, въпреки че това не е типично за него. Ако собствениците на животното ви кажат, че това е съвсем ново за тях, значи наистина притежавате ярка и силна аура.

Децата ви обичат

По поведението на деца под 3-4 години можете много лесно да разберете колко позитивен е човекът, който говори с тях и колко силна е неговата енергия. Ако малкото дете иска да общува с вас и ви обръща внимание, значи аурата ви е чиста и много силна. Понякога се случва детето да е по- срамежливо, но все пак да ви обръща внимание. Това също е добър знак за силна аура.

Хората ви слушат

Ако кажете нещо, хората около вас определено няма да го оставят без внимание. В много случаи силната енергия позволява на тези, които я притежават, да се превърнат лидери и да насочват другите по правилния път. Ако думите ви се приемат на сериозно, тогава вашата аура влияе на чуждата на околните.

Съпричастни сте към чуждата болка

Тук става дума за способността ни да „усещаме“ хората. По-точно емоциите и настроението им. Емпатията може понякога да помогне да се определи дали някой ви лъже или не. Ако ви е трудно да погледнете страданието на други хора или се радвате от сърце на успеха на друг човек, то вие определено имате много силна аура.

Нямате зависимости

Хората с мощно биополе не пият, не пушат и не залагат. Те са чисти и свободни от всичко, което може да ги превърне в роби на своята страст и слабост.

Притежавате силна интуиция

Хората, чиято енергия е много силна, често имат мощна интуиция. Ако често се случва да предсказвате нещо правилно или да вземате правилните решения въз основа само на своите чувства, тогава аурата ви е достатъчно силна.

Интровернти сте

Хората, които имат изключително биополе, често са интроверти. Факт е, че те много добре усещат промените във вибрациите, така че тълпата от хора бързо ги умаря.

Миналото няма власт над вас

Ако миналото не ви засяга, това е знак за силна енергия. Когато човек се справя добре в това отношение, той не се фокусира върху лошото. Той просто не иска да мисли за това, което не се е получило, не иска да съжалява. Неговите мисли са насочени към нещо ново и непознато.

Ако нямате нито един от описаните по-горе признаци, тогава вашето биополе трябва да бъде презаредено.

Експертите препоръчват използването на енергийни практики, защото те имат силата да ви помогнат да „заредите батериите“ си .

1269

Similar Posts