Астрология

Спешни съвети за зодиите за седмицата 11-17 септември 2023

Спешни съвети за зодиите за седмицата 11-17 септември 2023

През седмицата ще се случат две основни астрологични събития: на 15 септември в 04:39 часа е новолуние в Дева, а на 16 септември Меркурий излиза от ретроградната си фаза.

 

Началото на седмицата може да донесе много трудности по отношение на работа с документи, пътуване и сделки по покупко-продажба. Но от 15 септември енергийният фон като цяло е благоприятен, особено за решаване на глобални проблеми и действия, насочени към разработване на мащабни проекти.

 

В професионален план първата половина на есента ще донесе много предложения, но не всички от тях ще бъдат успешни. Връзките, старите познанства и покровителството на влиятелни хора ще ви помогнат да намерите своето призвание и да напреднете в кариерата. Бъдете готови, че обемът на работата ще се увеличи няколко пъти, така че, за да се справите, делегирайте отговорностите си на колеги.

 

Амбициозните хора ще усетят импулс за развитие на кариерата си и това желание ще има отлични шансове да се реализира от 15-16 септември. За тези, които искат да напуснат, звездите съветват да изчакат следващата седмица, за да обмислят решението си и да намерят подходящо свободно място.

 

Спешни съвети за зодиите за седмицата 11-17 септември 2023

 

ОВЕН

Вероятно ще рискувате много. Звездите обаче силно препоръчват да слезете на земята и да правите практични неща. Винаги сте заети с глобални идеи, планове и проекти. Това е страхотно на теория, но на практика носи много проблеми. Така че стъпете на земята и обмислете нещата! Паричните въпроси постепенно се решават. Възможни са добри печалби за заетите в държавната служба, както и за служители на финансови институции.

 

ТЕЛЕЦ

В личния ви живот сега всичко е спокойно, вие сте обичани и заобиколени от топлина. Самотните хора ще имат шанса да изберат достоен партньор сред много фенове. Но има риск новите романтични връзки да ни разочароват, защото няма да се окажат така, както бихте искали. Всичко е заради негодувание и взаимни претенции, на фона на които дори ще помислите за раздяла. Омъжените жени е по-добре да не флиртуват отстрани, в противен случай могат да разрушат брака си. Семействата ще са изправени пред домакинска работа, отглеждане на деца и ежедневни проблеми.

 

БЛИЗНАЦИ

Седмицата 11-17 септември 2023 се фокусира върху деловата сфера на живота. Предприемачите ще трябва да се обърнат към приятели, за да разрешат проблеми с държавните служби. За да се придвижите нагоре по кариерната стълбица, ще трябва да се запишете за обучение, за да подобрите квалификацията си. През този период материалното благосъстояние може да пострада значително. Има голяма вероятност някои проекти да се провалят и инвестираните средства да бъдат загубени, не са изключени случаи на измама дори от страна на близки приятели и колеги.

 

РАК

Може би е дошло времето за много от вас да прекъснат  връзки , които носят само страдание. Заемете изчаквателна позиция и вижте как ще се държи другата половина. Двойките, които се срещат от дълго време, ще решат да заживеят заедно. Създавайте нови запознанства внимателно. Посветете само най-близките си в плановете си. Когато на хоризонта се появи нов човек, не бързайте да се влюбвате. Проявете сдържаност, разберете качествата на човека и отключете неговия потенциал.

 

ЛЪВ

Все още не се очакват големи промени в живота през седмицата 11-17 септември 2023, но ще имате предчувствие за приятни събития. Откриват се възможности за креативни хора в областта на информационните технологии. Звездите ви съветват да обърнете внимание на колега от работата, с когото сте в приятелски отношения. Семейните ще имат относително благоприятен период. Има шанс да подобрите отношенията си с романтичния си партньор. Един искрен разговор ще ви помогне да разберете истинските чувства на партньора си и да вземете решения за съвместното ви бъдеще.

 

ДЕВА

Ще трябва да отделите време за разрешаване на проблеми с документи. Безработните най-накрая ще намерят мечтаната работа. Звездите горещо препоръчват да се грижите за здравето си. За добро здраве сега е важно да се засили имунната система и да се избягва хипотермия. Хирургическите операции трябва да се отложат до края на есента. Тези, които работят в големи корпорации, ще получат повишение или увеличение на заплатата. Първоначално новото място може да не ви се стори подходящо, но по-късно ще видите, че е добър вариант.

 

ВЕЗНИ

Предприемачите ще трябва да помислят за преструктуриране на бизнеса си. Включете млади и креативни специалисти във вашите проекти. Доходите ви ще зависят пряко от положените усилия и желанието за сътрудничество. Проектите с партньори от други страни ще бъдат успешни. Търсете допълнителен доход, подходящи са работа от вкъщи или на свободна практика. Чудесна възможност да излезете от омагьосания кръг на заблудите, да се обновите и да поемете по правилния път.

 

СКОРПИОН

След активно и напрегнато лято махалото ще се люлее в обратна посока. Ставате разумни и бавни, но в крайна сметка такава стратегия ще се окаже правилна – ще има по-малко грешки. Очакват се трудности в екипа поради неразбирателство и конкуренция, но клюките от колеги няма ни най-малко да повлияят на репутацията ви, а само ще привлекат вниманието към вашата личност. Предприемачите ще могат да увеличат оборота на компанията, но за да направят това, те ще трябва да поемат малък риск. Пазете се от проверяващите органи, подредете всички документи.

 

СТРЕЛЕЦ

Желанието за професионални върхове и количеството сили ще бъдат неравностойни, така че забавете темпото и отложете новите начинания. Позицията ви в службата е стабилна и ви позволява да имате стабилен доход. Предприемачите ще могат да започнат нов проект, който ще донесе добри печалби в близко бъдеще. Финансовото положение ще се разклати малко – парите може да не пристигат нередовно. Избягвайте рискови инвестиции и не давайте заеми.

 

КОЗИРОГ

При семейните и любовните двойки ще се случват толкова ярки събития, че ще ви завладеят изцяло. Бурните сцени с конфронтация изобщо няма да отслабят чувствата, а само ще добавят страст. Младите двойки ще имат шанс да подобрят жилищното си положение, успешно да се преместят в по-просторно жилище. Брачният живот далеч не е перфектен. И всичко това заради разгорещени спорове, свързани с финанси и недвижими имоти. П

ВОДОЛЕЙ

Организмът ви е доста силен, но съществува риск от стомашно-чревни заболявания, отравяния и хранителни алергии. Иначе всичко е доста предвидимо и стабилно. Рационалното мислене има предимство пред чувствата и емоциите, което ви позволява да систематизирате текущите процеси и да изграждате логически структури. Приятелските семейни двойки ще бъдат напълно погълнати от домашния живот, децата и подобряването на дома. Много от представителите на знака ще успеят да подобрят условията си на живот.

 

РИБИ

Вие упорито се стремите към целта си, но не всичко върви толкова бързо, колкото бихте искали. Планираните проекти се развиват, но много бавно, трябва постоянно да се връщаме към едни и същи проблеми и да правим корекции в плановете си. Въпреки лека стагнация в бизнеса и намаляване на печалбите, сега е най-доброто време да промените нещо в професионалните си дейности. Склонността към прахосничество и необмислено харчене може да доведе до проблеми в личните отношения и неудовлетвореност в любовната сфера.

795

Similar Posts