Астрология

Ще забогатяваме ли: Паричен лунен календар за всички дни до края на месец август

паричен лунен календар за август

Луната помага за отварянето на паричния канал, но понякога прави и точно обратното. С помощта на тези съвети ще знаете точно в кой ден финансовият успех ще бъде с вас и в кой да сте по-внимателни, за да не претърпите загуби.

9 август е първият ден от растежа на Луната и доста благоприятен ден за нови начала и активна работа. Инвестирайте спокойно, парите ще са с вас!

10, 11 август : Растежът на Луната в Дева е време, когато на хората ще бъде много трудно да работят в екип, да общуват с клиенти. Това са дните, когато компаниите получават много отрицателни отзиви  и финансови претенции.

12, 13 август : два много благоприятни дни за финансова дейност ни очакват на 12 и 13 -ти. Луната ще расте във Везни, така че стихията на Въздуха ще ви даде възможност да преговаряте с всеки и с всичко.

14, 15 август : докато нощната звезда расте в Скорпион, по -добре е да отложите всички покупки и финансови рискове за по -късно. Това са дните, в които трябва да внимавате и за измамници и токсични хора.

16, 17 август : растежът на луната в Стрелец – това са благоприятни дни не само за бизнес пътувания, но и за нови начала. Можете да търсите нова работа, да стартирате нови проекти. Хората ще са изпълнени със сила и увереност.

18, 19 август : активната Луна по време на прехода към знака на Козирог ще ни лиши от част от енергията, затова през тези два дни астролозите съветват да правим прости и обичайни неща, като избягваме ненужните разходи.

20, 21 и 22 август : Докато Водолей е начело, ни очакват финансови успехи и увеличаване на енергийните нива. Това важи с особена сила за 20 -и и 21 -ви – дните на пиковия растеж на Луната. 22 август е Пълнолуние. Няма да е опасно, но е по -добре да не рискувате на този ден.

23, 24 август : един от най -благоприятните за работа и творчество. Първите дни на намаляващата луна ще бъдат управлявани от Риби. Това ще бъде времето, когато трябва да бъдете активни и да се стремите да увеличите приходите и производителността.

25, 26 август : намаляването на Луната в Овен и дори в самото начало на тази фаза – най -неблагоприятните дни за работа. По -добре е да ги посветите на релаксация и прости дейности.

27, 28 и 29 август : Застаряващата луна отново ще бъде в Телец. Тези дни ще се повторят на 1 август. Това са благоприятни дни за закупуване на нови дрехи, ремонт и сключване на бизнес споразумения.

30 и 31 август : през тези два дни Луната ще бъде в знака на Близнаци, затова е по-добре да се пазите от нарушаване на закона. Можете лесно да получите глоба  – например за  нарушение на правилата за движение.

751

Similar Posts