Във форма Отслабване

Тайната на фигурата на Дженифър Лопес: Звездата спазва едно-единствено правило

тайната на фигурата на дженифър лопес

На едно-единствено правило при хранене дължи своето мега тяло Джей Ло

Дженифър Лопес не просто прави много упражнения, за да запази мега тялото си. Тя също е много внимателна и към диетата си. Вече научихме какво стои зад това.

Със страхотното си тяло Дженифър Лопес е истински модел за подражание за мнозина. Но само спортът не е достатъчен, за да се постигне страхотната фигура на певицата.

В допълнение към строг план от тренировки, тя спазва и много специфична диета.

Дженифър е експериментирала с хранителните си навици много пъти в живота си. След раждането на нейните близнаци Макс и Еме през 2008 г., тя първоначално стана веган. Но по съвет на своя готвач Келвин Фернандес, след известно време реши да се върне към животинските продукти.

Защото, според научен доклад, богатата на протеини и засищаща диета сутрин има огромно значение. Оттогава Джей Ло или яде бъркани яйца и три различни вида сурови зеленчуци, или се наслаждава на смути от различни плодове, гръцко кисело мляко, канела, мед и малко протеин на прах.

Само кафето не е на масата й за закуска. А ако все пак желае кафе, то певицата го предпочита безкофеиново.

Дженифър обаче се старае да изпие няколко чаши вода сутрин. Ключът към диетичното правило да се храним възможно най-органично.

С балансирано съотношение на протеини и богати на хранителни вещества храни, тялото има достатъчно гориво на разположение през деня, обяснява бившият фитнес треньор на Джей Ло Трейси Андерсън.

Важно е също всичко да е свежо и менюто да е много разнообразно. Но от време на време певицата си почива от стриктното си хранене. След вечеря тя обича да изпие чаша вино или да хапне парче шоколадова торта. Докато сладките грехове са в разумни граници, всичко е наред за Джей Ло.

1022

Similar Posts