Езотерика

Тайната за късмет и енергия през целия ден: 5 лесни начина да привлечете щастието

късмет и енергия през целия ден

Сутринта е най-важният период от всеки ден. Сутрин можете да повишите самочувствието си, да заредите енергията си и да привлечете късмет.

Енергийният възход автоматично води до повече късмет. Необходимо е да се приведете в спокойно и оптимистично настроение сутрин, дори ако вчера сте имали труден ден или ако предстоят неприятни неща, които трябва да свършите.

Тайната е простичка – за да може богатството и благополучието постоянно да ви придружават, трябва да увеличите енергията и самочувствието си.

Защо трябва да увеличите енергията си сутрин

Факт е, че сутринта на всеки ден е отправна точка. Сутринта започва движението. Основното е да придобиете необходимия енергиен импулс. Сутринта е от съществено значение за създаването на планове и търсенето на мотивация.

Ако не правите нищо сутрин, за да увеличите енергията, тогава ще трябва да жертвате нещо и за много хора това е просто неприемливо. До края на деня импулсът, получен сутрин, става по -слаб, така че ще бъде по-трудно да привлечете късмета към себе си.

Как да се заредим с енергия за целия ден?

Има няколко техники, всяка от които може да се използват.

Първи начин – медитация

Медитацията отнема около 10-15 минути, може би дори по-малко. Веднага щом се събудите, трябва да седнете или да се изправите, да затворите очи и да броите до десет. При броене на 1 – дълбоко вдишване, при броене на 2 – издишване.

След това трябва да си представите как излитате. Вие сте на голяма поляна, нито сте студени, нито горещи. Бавно, но с леко ускорение започвате да се движите нагоре. Денят започва, но не се страхувате от никакви проблеми. Изкачвате се, докато стигнете до облаците. След това започвате да се движите напред. Вие сте над света, разбирате целите и плановете си. Ако няма планове, тогава сте готови да действате по вдъхновение. След това отваряте очи и започвате деня си.

Втори начин – водни процедури

Водата е източник на сила, така че е много важна сутрин. Първо трябва да изпиете чаша студена чиста вода. След това е препоръчително да се вземе душ, след измиване със студена вода.

Душът се провежда на два етапа. Първо, водата трябва да е с комфортна температура, а след това трябва леко да се охлади. Охлаждането се извършва, докато усетите дискомфорт. Водата е невероятно мощен източник на енергия. Тя е в състояние да ви даде късмет и да ви зареди със сили за целия ден.

Трети начин – утвърждения

Обикновено утвържденията не работят толкова бързо, но ако се настроите за късмет и успех достатъчно силно, тогава ще имате шанс да умножите този потенциал. Още от момента, в който се събудите, е препоръчително да си кажете, че сте достойни за щастие, че можете да постигнете всякакви цели, защото работите върху това от дълго време. Утвържденията ще ви помогнат да се доближите до успеха, защото унищожават негативните нагласи, които се натрупват в съзнанието вечер.

Четвърти начин – ритуали

Веднага щом се събудите, отидете до огледалото и прошепнете: „Нека започне нов ден, нека късметът дойде при мен.”

Можете също така да направите прост ритуал, който да изпълни вашите желания. За да направите това, имате нужда от обикновен лист хартия и химикалка. На лист хартия напишете най-съкровените си желания, които могат или трябва да се сбъднат на този ден. След това изгорете хартията.

Пети начин –  упражнения

Не започвайте унило деня. Тялото ви трябва да е в добра форма, така че биополето да се засили. Ако имате проблеми със сънливостта, тогава комбинирайте топъл със студен душ.

2215

Similar Posts