Астрология

За вас, мъже: Как да покорите една жена според нейния зодиакален знак

как да покорите жената според зодията

Дори и ако са от една и съща зодия, жените са уникални създания. Но въпреки това огромно разнообразие от характери, астролозите все пак успяват да видят някои общи черти според зодиакалния знак.

И по този начин дават ценна информация на мъжете – специален бонус, важни съвети как да спечелят сърцето на мечтаната жена. Разбира се, господа, едва ли ще се разминете толкова лесно, единствено с тези препоръки. Трябва да положите повече усилия, това е ясно. Но все пак те са една добра основа, която ще ви помогне в изграждането на правилната стратегия за спечелването на женското сърце.

Как да покорите сърцето на жена Овен

Овенът е изключително силен, може би един от най-мощният от всички знаци. Това придава на тези дами известна доза недостъпност, защото те са корави по мъжки и абсолютно непреклонни. Също така са своенравни, имат специални принципи и предпочитат да избират сами мъжете в живота си. Разбира се, нека това не ви отчайва, защото шансовете да получите сърцето на дамата Овен са реални. Просто са по-ограничени, но при правилния подход тази огнена дама с удоволствие ще свърже сърцето си с някой, който умее да я оцени по достойнство и да отговори на нейния буен нрав.

Опитайте се да откриете най-съкровените мечти и най-обичаните дейности на жената Овен, за да си осигурите зона за контакт. В противен случай дори няма да можете да говорите нормално с нея. След като вече имате информация за това, което тя харесва, не бързайте да флиртувате – първо заложете са на съвсем обикновени разговори. Жената Овен сама ще ви даде сигнал, че е готова за любовните игри!

Как да покорите сърцето на жена Телец

Можете да завладеете дамата Телец по много начини. Не само с пари, както мнозина погрешно вярват. Нежните представителки на зодията са много податливи на вътрешната красота на мъжете, а също така се чувстват съблазнени от техния спретнат вид. С други думи, жената Телец се нуждае от мъже, които са стабилни и които са уверени в себе си.

Но, внимавайте с тайните. Ако покажете такава жена, че имате какво да криете, тогава тя би се отдръпнала, защото доверието е важно за нея.

Възможно е да съблазните дама Телец само с искрени и чисти чувства. Бъдете готови и да я изненадвате през цялото време, защото тя обича разнообразието и не харесва скучните хора.

Как да покорите сърцето на жена Близнаци

Близнаците имат почти еднаква съвместимост с всички зодиакални знаци. Ако успеете да намерите общ език с такава жена и да я очаровате с думите си, тогава сърцето й вече е ваше. Разбира се, трябва да преминете през някои важни тестове, преди да се превърнете в пълноценна двойка. Периодът на влюбване в Близнаци винаги е зашеметяващ. Покорявайте такива жени с шеги и страст, а не с пари, за които те обикновено нехаят.

Как да покорите сърцето на жена Рак

За да зарадвате и плените дамата Рак, ще трябва да я вдъхновите с най-високата форма на доверие. В противен случай може дори да не се опитате да я впечатлите. Мъжът за такава дама е преди всичко потенциален съпруг, а не просто възможност да прекара известно време в забавления. Тези жени могат да мислят стереотипно, така че най-често харесват мъже, които са силни, успешни, мили и грижовни.

Ако сте решени да прекарате остатъка от живота си с жена Рак, а не само да си разнообразите уикенда, тогава имате реални шансове за  успех. Основното е да сте честни, защото тези дами много ценят това качество у мъжете.

Как да покорите сърцето на жена Лъв

Лъвиците обичат да си играят с мъжете в ранните етапи на запознанството. Понякога дори се случва се така, че не им оставят никакъв шанс за успех. Защо го правят ли? Ами, просто са си такива, казват астролозите.

Тези жени са изключително интересни личности, но и трудни за разбиране. За съжаление, ще трябва да приемете отказа, ако сте го получили веднага. Колкото повече се стремите към Лъвицата, толкова по-малко шанс ще имате да я получите. Ако искате да съблазните жената Лъв, ще трябва да демонстрирате качество или най-добре набор от такива, които ви отличават от всички останали. Не се страхувайте да флиртувате – Лъвиците обожават вниманието и флирта.

Как да покорите сърцето на жена Дева

Девата е една от най-непристъпните жени от всички в зодиака. Тези дами сами решават кой ще бъде с тях и кой не. Без значение колко специален мъж сте, Девите могат и да ви отрежат на мига. Тези дами се нуждаят от силен и верен мъж. Понякога е трудно да се намери общ език с тях, когато са на друга вълна и не са предразположени към флирт и запознанство.

Девите са непристъпни и едновременно с това изключително очарователни. Това буквално подлудява мъжете. Понякога е невъзможно да ги разберете и те не обичат да разказват тайните си на никого, така че трябва да помислите внимателно как да подходите, ако искате да спечелите сърцето на жената Дева.

Пробвайте с искреност, това винаги работи. Комплиментите трябва да бъдат насочени не толкова към външния вид, колкото към качествата, които вашата Дева притежава. Ако усети, че я цените, ваша е завинаги!

Как да покорите сърцето на жена Везни

Ако се влюбите в жена Везни, тя сама ще го разбере. Може и вие да заявите чувствата си, без притеснения. Тогава всичко ще стане много по-лесно. Важно е да не забравяте, че Везните усещат вашите мисли и да не се опитвате да лъжете.

Жените Везни нямат нужда да доказват любовта си, защото имат най-силната интуиция, която ги спасява в много ситуации и им помага да намерят искрената и чиста любов. Ако искате да покорите сърцето на тази жена, бъдете изискани и засвидетелствайте обожанието си съвсем ясно!

Как да покорите сърцето на жена Скорпион

Ако искате да покорите сърцето на дамата Скорпион, опитайте се да  изпълните нейните желания . Всеки човек има мечта. Ако сбъднете мечтата на такава дама, тя ще ви боготвори. Дори само да опитате, опитът също ще се зачете. Жените Скорпион ще забележат вашата отдаденост, вашата честност и решителност, което ще им направи страхотно впечатление.

Ако мъжът осигури на жената Скорпион истинско щастие или поне направи сериозен опит за това, тогава има 99 процента шанс да бъдете заедно завинаги.

Как да покорите сърцето на жена Стрелец

Дамата Стрелец обожават мъжете да се приспособяват към нея. Опознайте добре дамата, преди да започнете същинския флирт.

Научете как живее, какъв е нейният ритъм на живот. Няма да можете бързо да направите такава дама своя сродна душа, защото Стрелците живеят по свои правила, особено дамите. Може да измислите някакво общо хоби, за да успее обикновената комуникация да се превърне във връзка по естествен път.

Стрелецът флиртува с всички, защото обича забавлението, харесва лекотата и игривостта в отношенията. Дамите от зодия Стрелец мразят скуката, така че дори и да не сте Джим Кери, все пак трябва поне да постоянно да се стремите да поддържате добро настроение.

Как да покорите сърцето на жена Козирог

Жените Козирог са дами, които трудно се поддават на ласкателства. Да, можете да ги завладеете, да ги съблазните, но трябва да спечелите доверието им на сто процента.

Те не могат просто да се доверят на първия човек, когото срещнат. Определено трябва да преминете през техния тест за „пригодност“, а това изисква време. Подобна мнителност в самото начало може да изглежда леко досадна на мъжете, но в крайна сметка те ще бъдат възнаградени с предаността на жената Козирог, ако успеят да се преборят за сърцето й.

Най-често такива дами си падат по мъже с висок статус и добро финансово състояние, но това не означава, че ако нямате милиони, тази прекрасна дама ще ви отхвърли. Козирозите са семеен тип дами. Те мечтаят за деца, щастие, стабилност, така че ще изкарате голям късмет, ако заслужите любовта им.

Как да покорите сърцето на жена Водолей

За да спечелите сърцето на жена Водолей, трябва да се научите да проявявате търпение. Настроението й може да се промени бързо и неочаквано. Култивирайте умението да слушате. Тези дами ценят най-вече ума при мъжете, а не портфейла или обема на бицепса им.

Ако трябва да съблазните жената Водолей, тогава е по-добре да започнете с лек комплимент. Тези жени обичат с ушите си. Ако се забавлявате заедно, тогава можете да се поздравите с успех, защото това вероятно означава, че сте успели да впечатлите тази дама. Не се опитвайте просто да я упреквате за нещо, защото в този случай много бързо ще бъдете прехвърлени от вълнуващото и изпълнено с романтика лично пространство в по-непрестижната приятелска зона. Жените Водолей правят това безмилостно и без угризения. Освен това страшно ревнуват , така че не се опитвайте да играете тази игра с тях.

Как да покорите сърцето на жена Риби

За да стане ваша, жената от този знак, трябва усети вашата романтика. За да спечелите сърцето на дамата Риби не ви трябват алкохол, скъпа кола и статус в обществото. Всичко, от което ще се нуждаете, е да успеете да демонстрирате искрена любов, желание да направите нещо приятно и задължително … интелигентност. Рибите не са  отмъстителни по природа, но няма да простят обидата, ако имате нещастието да им нанесете такава. Но пък могат да ви простят всичко останало, така че, шансовете да останете заедно дори и при някой непредвиден гаф от ваша страна, пак са си големи. Но не се препоръчва да се възползвате от това постоянно. Можете да разбиете сърцето на дамата от тази зодия много лесно и тя вече никога да не ви се довери.

Тези жени са в състояние да „надушват“ лъжите по-добре от всяко специализирано устройство.

Универсален съвет към мъжете, с който ще пленят всяка жена, независимо от нейната зодия

Универсалният съвет за всички мъже е много прост – опитайте се да намерите такива дами, с които имате общи интереси, хобита, с които мислите еднакво по отношение на моралните ценности и другите важни неща в живота. Това е тайната, защото, на практика, е единственият начин партньорите да се сближат възможно най-много помежду си и да бъдат щастливи заедно.

2735

Similar Posts