Астрология

Живот със зодия ЛЪВ – дар от Съдбата

Зодия ЛЪВ

На 23 юли влиза в сила знакът Лъв, който властва в небето до 22 август. В зодиакалния кръг той е пети поред, елементът му е Огънят, а управляващата планета е Слънцето. Именно тя определя имиджа на представителите на знака – ярки, харизматични, цветни, с царствена осанка и широки – и в пряк, и в преносен смисъл – жестове.

 

Кои са те, хората, родени под съзвездието Лъв?

Какви черти на характера имат? Какви таланти получават от раждането и какви професии избират в това отношение? С какво мъжете Лъв се различават от красивите представители на знака?

Лъвът е невероятен

Лъвът е невероятен знак, когато го срещнете, е невъзможно да го объркате с друг: никой друг няма толкова гордо изправени рамене, висока глава и царствени маниери. Лъвовете се обличат луксозно, въпреки че трябва да се признае, че стилът им често се определя не от вкуса, а от желанието всичко да е „богато“. Представителите на знака говорят на висок глас с властни интонации. Лъвовете са сигурни, че всички останали – тези, които нямат късмета да се родят под тяхното съзвездие, са създадени, за да им служат.

 

Лъвовете ценят високо чувствените удоволствия, обожават вкусната храна, носят – ако е възможно, разбира се – скъпи маркови дрехи, карат представителни коли и живеят в луксозни и удобни жилища. Освен това, за разлика от Телците, които често не се интересуват от това, което другите казват и мислят за условията на тяхното съществуване, основното е те самите да се чувстват комфортно.

 

Лъвовете са общителни, мили и щедри

След като научат, че някой има нужда от помощ, те с радост ще я окажат, а в същото време ще се гордеят със себе си и определено ще се възползват от възможността да се похвалят със собственото си благородство и да представят постъпката си от благоприятна страна. Но Лъвовете /и това е тяхното положително качество/, не обичат и не умеят да лъжат. А интриги, клюки и клевети изобщо не са техният стил на поведение.

Сред отрицателните качества на представителите на зодия Лъв може да се нарече желанието за власт, което те могат да постигнат с всякакви средства. Те също така имат известни трудности с адекватното възприемане на личността си – абсолютно и искрено са сигурни, че са най-умните и красиви хора на света. Донякъде това е така!

 

Лъвът е винаги на ръководна позиция

Представителите на знака често заемат ръководни позиции, на които се чувстват като риба във вода – изглеждат представителни и се справят с възложените им задачи. Трудно е да срещнеш Лъв, който да работи като сервитьор или камериер, а ако това понякога се случи, то трудно ще срещнеш по-нещастен – и следователно – обиден от живота човек. Сред Лъвовете има много дипломати, журналисти, учени, учители, актьори, режисьори и продуценти.

 

Мъжът Лъв е роден за богатство и слава

Мъжете Лъв са лидери от раждането си. ако решат да ръководят партия, те определено ще я направят, ако не управляваща, то значителна политическа сила – със сигурност. Представителите на знака обичат да се виждат пред колоната на масите, които водят към светло бъдеще. Друга страст на мъжа Лъв са богатството и славата, които лесно се съчетават с лидерска позиция. С околните мъжете от знака общуват малко снизходително, сякаш осъзнавайки превъзходството си, но тъй като го правят без злоба, подобно поведение им се прощава.

 

Грижейки се за жената, която харесват, Лъвовете са способни на най-безумните, но в същото време впечатляващи неща. Например, да се изкачат по пожарната стълба до прозореца на любимата си само за да й пожелаят добро утро, да наемат цял ​​ресторант за вечеря или да купят милион рози – това са все действия, достойни за представители на знака. Лъвът се нуждае от любяща съпруга, която ще създаде комфорт и уют в къщата.

 

Жената Лъв – истинска кралица

Жената Лъв се отличава много лесно от представителите на други зодии. Ако срещнете хубава дама с косо „котешко“ излъчване, с грация на пантера, яркочервен лак за нокти, бъдете сигурни, че пред вас стои Лъвица. Представителките на знака имат отличен вкус – те винаги са облечени модерно, а всяко тяхно излизане – дори и да е просто пътуване до най-близкия магазин – е като появата на кралицата пред нейните поданици.

 

Жените от този знак се различават от мъжете Лъв по това, че не се стремят към власт, но няма да откажат богатството при никакви обстоятелства. Следователно, Лъвиците по правило избират богати мъже, които имат и представителен външен вид – мъж, който не отговаря на тези изисквания, едва ли ще спечели вниманието им.

 

Най-добрите спътници в живота за Лъвовете

Това са представителите на знаци, чиито елементи съвпадат с техните собствени – Овен , Стрелец и самите Лъвове. От останалите представители на Зодиака са подходящи за тези, чиято стихия е въздухът – Близнаци, Везни и Водолей. Но с водни и земни знаци – особено Скорпион и Телец, отношенията няма да се получат.

 

Знаменитости, родени под знака на Лъв

Александър Велики и Григорий Распутин, президентите на САЩ Бил Клинтън и Барак Обама, модната дизайнерка Коко Шанел, музикантите Луис Армстронг и Мик Джагър, режисьорът Алфред Хичкок, певиците и актрисите Мадона и Дженифър Лопес, актьорите Робърт де Ниро, Сандра Бълок роден под знака на Лъва, Патрик Суейзи, Одри Тоту, Антонио Бандерас, Хали Бери, Бен Афлек, Чарлийз Терон и други.

8203

Similar Posts