Любов и връзки

15 женски качества, които побъркват мъжете: Характеристики на неустоимите дами

женски-качества-които-побъркват-мъжете

Различните типове мъже са привлечени от различни типове дами. Но има и универсални качества, които всички представители на силния пол ценят в жените. Нещо повече –  те буквално ги побъркват.

Спокойствие

С кралицата на драмата е интересно само в началото. Но животът с такава жена заплашва мъжа с клюки, импулсивни действия, постоянно изясняване на отношенията и превръщането на живота му в ад.

Чистота

Красотата не се свежда само до добре подбран грим, стил на обличане и цвят на косата. Мъжете предпочитат жени с чиста коса и добре поддържана кожа, които ухаят добре. Един тон грим по лицето не е особено привлекателна гледка.

Интелигентност

Жената може да е красива, но отвътре да е напълно празна. Мъжете бързо се отегчават от жени, с които няма за какво да си говорят. Самата красота не е достатъчна, за да задържи мъжа, въпреки, че е сериозна предпоставка.

Интелигентността и доброто чувство за хумор, в допълнение към красотата, е това, което наистина ще го побърка.

Грижовност

Инстинктивно мъжете и жените са привлечени от хора, които биха могли да се грижат за тях, в случай че нещо им се случи в бъдеще. Много жени следват този критерий, когато избират партньор в живота, въпреки че може да не си го признават.

Креативност

Оригинален поглед към живота, способността да се решават творчески проблеми – това е, което мъжът търси в половинката. Той се нуждае от спътник, който не се страхува да поеме отговорност, да обсъжда задачи, да си поставя цели и да ги постигат след това заедно.

Дисциплинираност

Именно способността да се контролираш и дисциплинираш е ключът към успешното бъдеще.

Лоялност

Когато мъжът срещне жена, той наблюдава как тя се отнася към семейството и приятелите си. Ако тя говори лошо за тях или се отнася с презрение, той ще се замисли дали изобщо да бъде с нея.

Приветливост

Способността да печелите уважението на хората винаги привлича. Няма нищо по-съблазнително от смирението и уважението към другите.

Искреност

В съвременния свят можете лесно да създадете картина на идеалния живот с помощта на социалните мрежи, но истинският мъж търси искрена жена.

Зрялост

Зрелостта няма нищо общо с възрастта на човека. Психическата и емоционална зрялост е уникална за всяка жена. Ето защо мъжете толкова харесват мъдрите жени – не е нужно да се занимават с тях като с деца.

Оптимизъм

Няма нищо по-очарователно и привлекателно от тези, които виждат чаша наполовина пълна, а не наполовина празна.

Романтика

И мъжете, и жените искат партньорът им да бъде поне малко романтичен по душа. Хубаво е, когато се подаряват цветя, организират се романтични вечери и приятни изненади – така искрата на любовта няма да изчезне дълго време.

Уважение

Уважението към него и другите е черта, която всички мъже намират за привлекателна.

Състрадание

Когато се фокусираме върху собствените си нужди, забравяме за другите. Безразличието и студенината плашат околните, включително и мъжете, заинтересовани от нас.

Любов

Никой не иска да има връзка, в която няма любов. Любовта може да се изрази по много начини, тя е дълбоко и прекрасно чувство, затова никога не бива да пропускаме шанса да му се отдадем напълно.

6627

Similar Posts