Мода Стайлинг

4 страхотни модни тренда, които не са за изпускане

леко пролетно плетиво

Кои са най-актуалните тенденции за 2021 година? Днес ще ви предложим специално избрани трендове за пролетта тази година. Специалното в тях е нестандартното виждане за женска мода и сигурни сме, че дамите сред вас, които обичат да са винаги различни и отличаващи се от тълпата, ще ги харесат.

И така, за всички вас, които искате тази пролет да импровизирате с визията си, заложете на следващите четири страхотни тренда.

Комбинация от нестандартен суичър с елегантен панталон или пола

Разбираме напълно, че това съчетание звучи по-скоро неадекватно, отколкото логично. Но в модата отдавна логиката не е на почит. Напротив – колкото по-необичайни са комбинациите, толкова по-добре. За целта дори не е нужно да си купувате нови дрехи, а да излезете, например, с любимия си суичър на любимата рок банда и да го комбинирате с изчистен панталон в черно с висока талия. Разбира се, редно е да сложите суичъра в панталона. Така, между другото, ще приберете и корема.

Крошет или леко пролетно плетиво

Не е нужно да е зима, за да продължавате да носите плетива. Особено когато става въпрос за финото плетиво на една кука от копринени конци. Това ще са супер актуални рокли и потници тази година, а освен през пролетта, можете да си ги носите и през лятото – най-вече в бяло, бледо розово и жълто.

Пера за по-шармантно излъчване

Дрехите с пера ще са супер актуални тази година. Заложете на големи дълги поли от пера, както и на аксесоари от пера, ако идеята да носите пера по цялото си тяло ви звучи твърде много. Между другото, доста интересни варианти са и обувките на платформа с пера.

Моята любима дълга туника

Тя е супер комфортна, но за щастие, тази година с нея няма да изглеждате в стил „така се събудих“. Заложете на материали като лен, коприна и 100% памук. С тях ще постигнете още по-висока степен на удобство.

341

Similar Posts