Във форма Езотерика Любопитно

4 сутрешни техники за зареждане с енергия за целия ден

сутрешни-техники-за-зареждане-с-енергия

Основната причина за успеха на повечето хора е енергията. А най-хубавото е, че всеки човек може да се зарежда с положителна енергия сутрин, само трябва да знае как точно да го направи.

След като усвоите тези езотерични техники и започнете да ги прилагате редовно, ще забележите невероятна промяна.

Техника № 1

Никога не си лягайте, ако жилището ви не е подредено. През нощта енергията на хаоса в апартамента ще черпи енергия от вас. И обратно, ако си легнете в чист и подреден дом, винаги ще се събуждате в отлично настроение.

Докато сте още в леглото, трябва да кажете или само да си помислите следното:  „Днес ще ми се случи чудо, днес ще имам: …“ и започнете да изброявате това, което желаете.

По този начин вие създавате астрален ред за този ден, който започва своето съществуване във фин план и постепенно  през деня преминава към физически.

Техника № 2

Можете да черпите положителна енергия от природни сили, например, от водата по време на измиване.

Измийте лицето си и кажете: „Измивам лицето си с вода, изпълнен/а съм със сила и успех“. Измийте се, погледнете се в огледалото и кажете: “Днес съм силен/силна и нищо не може да ме спре!”

Техника № 3

Презареждане от храната, която готвите. Основното условие е, докато готвите, да се концентрирате върху положителните мисли и да си представите картина на успеха за следващия ден.

Например, когато си приготвяте и пиете кафе, кажете си: “Започва моя най-успешен ден!”

Техника № 4

Сутринта е идеалното време да изготвите визия за живота си. Представете си идеалното си бъдеще в рамките на една година. Визуализирайте какво искате да постигнете, къде живеете, какво ще правите.

Вашият астрален ред ще е засилен и вие ще се изпълните с необходимата енергия.

Тези четири прости техники могат да се окажат ключът към вашето благоденствие и просперитет. Затова не ги подценявайте. Опитайте и ще се убедите, че работят добре.

1493

Similar Posts