Красота Стайлинг

5 трика, които ще ви помогнат да увеличите издръжливостта на грима

Как да увеличите издръжливостта на грима

Когато нанасяме грим, често се разочароваме, че през деня той губи своята привлекателност и се размазва. Как да запазите неговата устойчивост? Предлагаме ви няколко лесни трика за тези от вас, които искат да запазят грима си дълготраен всеки ден.

 

Използвайте основа

Добър вариант за повишаване на издръжливостта на грима е основата. Използвайте фон дьо тен, за да създадете основа за по-дълготраен ефект. Основата ще помогне за изглаждане на текстурата на кожата, ще намали видимостта на порите и ще предотврати размазването на грима.

Нанесете фон дьо тен с четка или гъба. Така ще създадете трайно и равномерно покритие.

 

Използвайте полупрозрачна пудра

След като нанесете фон дьо тена и другите продукти за грим, изберете полупрозрачна фиксираща пудра, за да фиксирате грима си. С нейна помощ можете да премахнете излишната мазнина и влага. В този случай гримът ще е по-стабилен.

 

Напръскайте лицето си

След като завършите грима си, използвайте специален спрей за фиксиране на грима. Това ще помогне за фиксиране на декоративните продукти върху лицето и ще увеличи тяхната издръжливост през целия ден.

 

Използвайте кърпа с пудра

След нанасяне на грима, добавете малко количество пудра върху мека кърпа и внимателно я нанесете върху лицето си, но не и на много големи слоеве. Това ще помогне за премахване на излишния блясък и фиксиране на грима.

46

Similar Posts