Любов и връзки

8 признака, че сте се открили един друг и нищо не може да ви раздели

признаци че сте се открили един друг

Има ги и тези връзки. Такива, които са предопределени от Съдбата. В тях няма недоразумения, няма колебания, няма нищо друго, освен чиста и искрена любов. По-силна от всичко друго на света.

Кои са признаците, че сте се открили един друг и нищо не е в състояние да ви раздели?

Летите от щастие, когато двамата сте заедно

Вътрешно усещате, че това е човекът, който може да ви направи щастливи, почти без усилие. Самото му съществуване в живота ви вече ви е доставило огромна радост и въодушевление. Знаете, че е той, защото, всъщност, изобщо не става въпрос само за това колко сте щастливи, когато и двамата сте заедно. Ясно осъзнавате колко жалък и скучен е бил животът ви преди това. Че по-голямата част от щастието, което сега имате е заради присъствието на този човек в него.

Допълвате се, сякаш сте две половини на едно цяло

Вие сте два напълно различни индивида и все пак по някакъв начин сте в състояние да компенсирате слабостите един на друг и се допълвате толкова много, че чак се плашите. И вашата връзка е толкова динамична! Имате достатъчно прилики, за да сте сигурни, че няма да има твърде много „търкания“ във връзката ви.

И двамата наистина очаквате с нетърпение да споделите бъдещето си един с друг

И двамата гледате напред. Постоянно си представяте бъдещето, в което сте заедно. Започнете ли да правите планове, мислите за двама ви. Винаги си поставяте за цел да се консултирате помежду си, преди да вземете решение относно някое от вашите важни решения. В този смисъл винаги се държите като истински партньори.

 

Изпитвате усещане за завършеност и пълнота

Дори и да сте силна и независима жена и да не ви е нужно да сте във връзка, за да се чувствате изпълнени или завършени. Вие сте независим човек и се гордеете с това. Не се страхувате обаче да признаете, че отношенията с мъжа на живота ви придават смисъл и завършеност. Дълбоко в себе си знаете, че вземате правилното решение и че сте на прав път, стига да сте заедно.

Уважението, което изпитвате един към друг, е непоколебимо и неизменно

Винаги се отнасяте един към друг с уважение, защото и двамата знаете, че това е истинската основа на една дълбока връзка. И същевременно винаги виждате партньора си като човешко същество, със своите собствени нужди, чувства и индивидуална личност, която трябва да уважавате и подкрепяте винаги. Това е част от удоволствието да сте в интимна връзка с някого – да признаете и зачитате неговата човечност.

Чувствате се като у дома си винаги, когато двамата сте заедно

Изпитвате чувство за сигурност, когато сте с него. Знаете, че няма нужда да се притеснявате, че ще ви разбие сърцето, защото сте уверени, че си в добри ръце. Вие сте толкова сигурни в него, защото той винаги ви уверява в ангажимента си както към вас, така и към връзката. Той е толкова надежден, колкото обикновено. Усещате се защитени от неговата любов.

Той е вашият най-добър приятел

Към него може да се обърнете за всичко. Той е този човек, с когото искате да споделите по -голямата част от времето си. Когато най-сетне успеете да постигнете всичките си мечти, вие сте уверени, че той е човекът, който искате да бъде до вас в този момент. Той е този, към когото се обръщате винаги, когато искате да свалите „товар“ от гърдите си. Винаги можете да му се доверите, той е винаги до вас, когато го повикате.

И накрая, просто си го усещате интуитивно – това е вашата сродна душа. Някак си не можете да си представите да бъдете с друг. Той е единственият.

 

84

Similar Posts