Астрология

Астрологичен съвет за 22 март 2023 за всяка зодия

Астрологичен съвет за 22 март 2023

Сряда, 22 март 2023 е разгарът на работната седмица и началото на лунния месец. Това оставя определен отпечатък върху енергийния фон. Характеристиките на деня, според лунния календар, ще ви помогнат да направите всичко и да не пропуснете нещо важно.

 

22 март 2023  – лунен ден, фаза и знак

22.03.2023 е доста благоприятен ден, но не и за действие. Мечтайте и планирайте, особено ако не сте имали време да го направите на новолуние.

 

Лунен ден

В 5:58 ч. започва вторият лунен ден. Денят е подходящ за започване на цикъл от упражнения, гладуване или диета.

 

Коя фаза на луната е 22 март

Първа четвърт или нарастваща луна. На физиологично ниво в първата лунна фаза тялото натрупва сила. Енергията все още е доста ниска. Мнозина обаче усещат този прилив на сила и се втурват да изпълнят всички цели. Трябва да внимавате с това, за да не прекалявате.

 

В кой знак е луната?

Небесният спътник се намира в съзвездието Овен. Това време се характеризира с повишена импулсивност, прибързаност, граничеща с безразсъдство. Затова е по-добре да не правите важни неща за момента.

 

Влиянието на луната върху сферите на живота на 22 март 2023

Характеристика според лунния календар, както и астрологичният съвет за всяка зодия ще ви помогнат да планирате по-добре всичките си дела за сряда. Това време е идеално за вътрешен поглед, интроспекция и осъзнаване на вътрешните нужди. Може също така да донесе творчески, вдъхновяващ поток от идеи, но също така може да изостри емоционалните дисбаланси. Денят е нестабилен, така че е важно да бъдете внимателни в отношенията и финансовите въпроси.

Вторият лунен ден е идеален за брак. Семейството, създадено в този лунен ден, ще бъде силно, приятелско и сплотено, съпрузите винаги ще бъдат щастливи. Но за повторен брак е по-добре да изберете друга дата.

 

Хората, родени във втория лунен ден

Хората, родени във втория лунен ден, имат добър потенциал за физическо здраве. Те притежават голяма мъдрост, привързани са много към любимите си хора.

 

Спорт и красота 22.03.2023

Страхотен ден за спорт и упражнения. Ходенето на басейн или фитнес ще има добър ефект върху здравето, ще укрепи тялото. Всяко физическо упражнение днес е много полезно.

Днес е благоприятен лунен ден за прости козметични процедури с цел хранене и хидратация. В календара за красота това е най-доброто време за абсорбиране на влага и хранителни вещества в кремове, емулсии и маски.

 

Здраве и хранене 22.03.2023

Сега е най-доброто време да започнете нови здравни програми, нов набор от упражнения, насочени към общо подобряване на здравето и профилактика. 22 март ще бъде чудесен ден за преминаване към здравословен начин на живот – дори не се колебайте.

Характеристики на сънищата 22.03.2023

Сънищата ще посочат пътя, който трябва да бъде избран за изпълнение на определена кармична задача. Но бъдете внимателни, когато тълкувате. В работата с мечтите на първо място е важна честността към вас самите.

Няма да е излишно да се вгледате в знаците на Вселената през този ден – ще научите нещо много важно.

 

Астрологичен съвет за 22 март 2023 за всяка зодия

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Овен

 

Всеки човек наблизо и близките хора в този смисъл не са изключение, ще ви причинят сериозно раздразнение, следователно, колкото по-малко общувате с хората днес, толкова по-добре – както за вас, така и за тях.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Телец

Енергията, която буквално ще кипи в този ден, трябва да бъде насочена в мирна посока, в противен случай тя, излизайки извън контрол, ще принуди представителите на вашия знак да вършат глупости.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Близнаци

Опитайте се да потушите раздразнителността, която може да развали отношенията ви с близък човек – кривото настроение, от което утре няма да има следа, не бива да ви разваля деня.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Рак

Трябва внимателно да се подготвите за среща с бизнес партньори: днес няма да можете да минете само с чар, трябва да имате в резерв убедителни факти и аргументи.

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Лъв

Не бива да напускате дома си, ако няма спешна нужда от това. Така ще премине по-добре.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Дева

Ако отдавна обмисляте да смените работата си и дори дейността си като цяло, сега  е добър момент да реализирате това желание – има възможност да се преместите на нова позиция или в друга фирма.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Везни

Добрата новина, която чакате от дълго време, ще повлияе положително не само на настроението ви, но и на вашето благополучие: след като я получите, можете буквално да преместите планини.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Скорпион

Всяка забележка, която направите на друг човек, може да има фатален завършек, така че се опитайте да се сдържате днес.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Стрелец

Приливът на енергия, който ще почувствате след обяд, ще ви позволи да свършите всичко планирано по-лесно и по-бързо от обикновено, така че най-важните неща трябва да бъдат насрочени за това време.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Козирог

Денят е особено успешен за работещите в търговията, защото днес на всички Козирози ще им върви много в продажбите.

 

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Водолей

Не се опитвайте да изтезавате тялото си – ако се чувствате уморени, отделете време за почивка. След като възстановите силата си, можете да правите всичко много по-бързо и по-добре.

Астрологичен съвет за 22.03.2023 за зодия Риби

По-добре е да откажете срещи с приятели, дори ако не сте ги виждали дълго време, има опасност да се скарате с тях.

4345

Similar Posts