Астрология

Астрологична прогноза за 19 март 2023 + Енергиен фон на деня

Астрологична прогноза за 19 март 2023

Какви неща да планирате? Какви дрехи и бижута да носите, за да имате късмет в работата и любовта? На коя част от тялото трябва да се обърне специално внимание? Кое число ще носи късмет? Какво категорично не бива да се прави днес? На всички тези въпроси отговаря астрологичната прогноза за деня. 

 

Текущият лунен ден има следните характеристики

 

Астрологични съвети за деня: необходимо е да се обърне внимание на идеите, които ще ви дойдат на ум днес. Те могат да носят отговори на въпроси, които отдавна искате да разрешите.

Символ на деня: платноходка.

Елемент на деня: Огън.

 

Щастливото число на деня: 9.

Щастлив цвят на деня: индиго, ултрамарин.

Щастливи камъни за деня: изумруд, адулария.

 

За коя част от тялото отговаря: краката – от коленете и надолу.

Болести на деня: има голяма вероятност от проблеми с кръвоносната и лимфната система.

Ястие за деня: Денят е благоприятен за постна храна, с изключение на цитрусови плодове и картофи.

 

Прическа на деня: една прическа ще донесе блестящи резултати.

Селска работа на деня: не е желателно да се засаждат овощни дървета днес.

Магия и мистика на деня: можете да извършвате ритуали за любов.

 

Сънища на деня: сънищата на този ден са пророчески и се сбъдват бързо.

Табу на деня: трябва да се пазите от хипотермия – обличайте се според времето, избягвайте течения, не злоупотребявайте със студени напитки.

Афоризъм на деня: „Освобождаването на атомна енергия промени всичко, освен нашето мислене. Решението на този проблем се крие в човешкото сърце. Ако можех да предвидя това, щях да стана часовникар“ (Алберт Айнщайн). 

 

Енергиен фон 18.03.2023

Енергиите на 19 март 2023 събуждат във всеки вътрешната енергия на Слънцето, способността да я дава на хората.

 

Особеността на деня е такава, че ако не дадете тази енергия съзнателно (с усмивка, топли думи, подкрепа), хората могат да ви провокират в конфликт или друга проява на емоции .

Оставането сами в този ден също е нежелателно. Ако не дадете изход на вътрешната кипяща енергия, това може да се прояви като упадъчно настроение, копнеж, състояние на „изглежда всичко е наред, а нещо ви гризе“.

 

Ако не ви се иска искате да ходите някъде и да общувате с хора, можете да насочите енергията си към творчество. Всяка творческа дейност в този ден е не само подходяща, но и много полезна.

Заемете се с нещо, което ще ви помогне да не останете сами с вашите мисли, емоции и настроение.

19.03.2023 е денят, в който ще осъзнаете, че можете да постигнете успех във всички области на живота си – че вашата сила е във вашата индивидуалност. Не се стремете да бъдете „като всички останали“, позволете си да се откроите.

 

Не бива да провокирате другите днес. Спрете се в онези моменти, когато усетите, че започвате да критикувате. И не реагирайте на критика отвън – бъдете търпеливи.

 

19.03.2023 е чудесно време за завършване на стари дела, проекти, довеждане на всичко до логичен завършек и материален резултат.

 

19 март 2023 – цел на деня

Позволете си просто да сте тук и сега.

Не бягайте с мислите си в миналото, не се увличайте в бъдещето, не решавайте нищо, оценявайте своето „тук и сега“. Отпуснете се.

Важното е да няма вътрешно безпокойство, паника и нереалистични очаквания.

228

Similar Posts