Хороскоп

Дневен хороскоп за 24 септември 2021

дневен хороскоп за 24 септември 2021

Днес звездите сякаш ръсят Земята със звезден прашец. В един момент може да ви се струва, че всичко е готово да се обърне с главата надолу! Предначертаните планове могат да бъдат осуетени отново и отново, а събитията могат да получат непредсказуем обрат. Е, защо не? Понякога това никак не е лошо. Ако ситуацията все-още не се променя, отидете да я срещнете – оставете потока от събития да тече в поетата посока.

 

ОВЕН

На този ден Овенът не е склонен да прави компромиси: както се казва, днес не можете да сте в синхрон с него. Той е готов да отхвърли всяка идея или предложение, само защото не е техен автор. Работата в екип или отпускането с приятели с това отношение не е лесно, но е напълно възможно да защитите интересите си. Ако Овенът отдавна не може да получи това, което иска от чиновник или колега в работата, който е неприятен за него, хороскопът предлага днес да отидете при тях за преговори: може би не се споразумявате лесно, но отпуснете парата и покажете че шегите не са ви слабост.

❤Още хороскопи за 24 септември 2021: финансов, любовен ❤

ТЕЛЕЦ

Хороскопът съветва Телеца днес да търси вдъхновение от другите: шпионирайте колегите, семейството и децата, те определено ще ви покажат решението на въпроса, който ви ангажира сега. На този ден сте в разположение да възприемате от чуждия опит, да научите нови неща и да четете. Чудесно е, ако ви очаква обучение – ще можете да научите много полезни неща. Телецът трябва да отвори съзнанието и да поеме максимално количество информация, без да я сортира в полезно и ненужно – вземете всичко, тогава ще го разберете!

 

БЛИЗНАЦИ

Днес не давайте кибрит на Близнаците – те са лесно запалими! За да не се случи Големия взрив, трябва да приложите мерки за сигурност и, ако е възможно, да откажете да общувате с хора, които не харесвате. На този ден е много трудно да се сдържате, така че не трябва да изкушавате съдбата. Ако няма начин да бъде избегнато общуването, хороскопът ви съветва да привличате възможно най-малко внимание към себе си: по-добре е тих скандал в тъмен ъгъл, отколкото грандиозна битка с тълпа от хора. Близнаците са конфигурирани като боен петел и за това може да се окаже грешно – не го презентирайте.

дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 24 септември 2021 г, петък

РАК

Днес Ракът трябва да отложи изпълнението на плановете, очертани от по-рано. Бизнесът, започнат на този ден, може да не донесе желания резултат и дори заплашва напълно да излезе извън контрол, което да доведе до поредица от неприятни събития. Хороскопът съветва Рака просто да изчака неблагоприятния период да отмине, особено след като той ще бъде кратък. Рискувате да се окажете в центъра на шумна история, опитвате се да изчезнете от полезрението на клюкарите възможно най-скоро. По-добре е да се скриете, да не давате съвети или да коментирате случващото се.

 

ЛЪВ

Днес Лъвът ще трябва да умело да различава истинско от фалшиво/лъжовно. Този ден ще бъде наситен със събития, но за съжаление не всички от тях ще бъдат разбрани. Хороскопът предупреждава, че някой умишлено ще се опита да ви обърка и да ви поведе по грешния път, така че слушайте внимателно и вижте какво се случва около вас, сравнете думите и действията на другите и си направете лични изводи. Лъвът не трябва да реагира бързо на днешните събития. Нека ключовата фраза на този ден бъде: „Трябва да мисля“.

дневен хороскопДневен хороскоп за 24 септември 2021 г, петък

ДЕВА

Днес Девата може да мисли, че събитията около нея се състоят от пунктирани линии, сякаш няма елементи, които дават възможност да се разбере напълно какво се случва наоколо. Хороскопът съветва да се концентрирате, защото всичко, което липсва днес, е вниманието и решителността. Само вътрешната настройка ще ви помогне да „завършите пунктираната линия“ – да разбере и, ако е необходимо, след това да промени хода на събитията. За да донесе късмет денят ви, мислете позитивно и сериозно внимавайте за случващото се около вас!

 

ВЕЗНИ

Този ден може да бъде истинско изпитание за вас: ще трябва да сдържате емоциите си, което ще бъде трудна задача. Днес ще има причина да се смеете и да плачете, докато, обаче, няма да е възможно да го направите на пълен глас. До поддържате сериозно изражението на лицето си, не е лесно и затова за да облекчите стреса хороскопът предлага на Везните да планират някакво „движение“ за тази вечер: парти, спорт или добра почивка в спалнята ще ви отразят чудесно.

дневен хороскопДневен хороскоп за 24 септември 2021 г, петък

СКОРПИОН

Скорпиони най-после денят на дългоочакваните промени настъпи! Хороскопът вещае за възможна печалба, среща с човек, когото не сте виждали отдавна, изпълнение на отдавна заложено желание. Тези събития могат да ви извадят от пътя: събитието ще донесе със себе си силни емоции, но ще се нуждаете от цялото си спокойствие. Опитайте се да се контролирате и тогава денят ще ви отвори интересни възможности.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелецът трябва да се съсредоточи върху най-простите удоволствия от живота – като вкусна храна, чат с приятели, приятно пазаруване, разходка до красиви места. Звездите на хороскопа казват: на този ден ви трябва много малко, за да се почувствате щастливи – всичко вече е във вас, така че с леко усилие можете да стигнете до пълна вътрешна хармония. Дори днес да има малки неприятности, вие много лесно ще се справите с тях.

дневен хороскопДневен хороскоп за 24 септември 2021 г, петък

КОЗИРОГ

Ако си спомните цитата от Шекспир „Целият свят е театър, а хората в него са актьори“, тогава трябва да се отбележи, че Козирогът се стреми към главната роля днес. На този ден той ще привлече вниманието на публиката и кой ще играе – рицар, злодей или герой-любовник – зависи само от него. Хороскопът предлага да не се прикривате, тъй като сте в светлината на прожекторите, а просто впечатлете зрителите си. Днес сте в състояние да покажете лидерски качества, да спечелите доверието на хората, да покажете своите таланти и умения в целия им блясък.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят ще чувства много тревога, без да има обективни причини за това. Просто ще му бъде трудно да вземе решение по някакво събитие и това състояние на несигурност може да го изнерви, принуждавайки го да се лъкатуши като махало, от едната крайност в другата. Хороскопът ви съветва да не се напрягате поради онези ситуации, на които не можете да повлияете. Не след дълго, ще видите ясно как да продължите. А днес се погрижете за нервната си система, отделете й необходимото време.

 

РИБИ

Днес Рибите може да са изненадани. Но звездите не говорят за това какви емоции ще донесат със себе си – положителни или отрицателни. Но ще има емоционален изблик, затова хороскопът съветва Рибите да се подготвят за всеки обрат на съдбата и да възприемат възможно най-сдържано всичко, което се случва. Бурната поява на чувства, независимо дали са радостни или тъжни, може да има отрицателен ефект върху ситуацията. Затова вашата задачата е да държите чувствата си под контрол.

713

Вижте още:

Similar Posts