Хороскоп

Любовен хороскоп за 24 септември 2021

любовен хороскоп за 24 септември 2021

Съществената черта на днешния ден е изостряне на сексуалността и тя ще бъде най-силно изразена при хора в зряла възраст, тоест при тези, които знаят точно какво искат. Всички останали обаче ще се отличават със специален блясък в очите, а количеството флирт и стрелба с очи на глава от населението ще се увеличи драстично. Това е денят, в който емоциите царуват върховно, така че тези, които все още са самотни, ще им бъде по-лесно от обикновено да намерят страстен познат. А за влюбените има само две възможности – да приключат тази вечер – със силен скандал или гореща любовна сцена. Звездите ви съветват да изберете второто.

 

ОВЕН

Ако до вчера, Овенът нямаше решимостта да говори за чувствата си, то днес е моментът да го направи! Преодолейте вътрешните си бариери и кажете на избраника си колко го обичате! Споделете плановете си за съвместно бъдеще! Утре ще имате достатъчно огън, за да запалите сърцето му! Хороскопът насърчава Овните! Това е неговият ден, така че има всички шансове да обърне хода на любовната история в интересна за него посока, да започне нова глава в личния живот! Не вземайте решение днес – пламнете отново, за да не останете замръзнали в умиращия огън на миналата страст.

❤Още хороскопи за 24 септември 2021:  финансовдневен ❤

ТЕЛЕЦ

Днес ще почувствате първичната и сексуална енергия, която ще действа като магнит върху хора от противоположния пол в радиус от 20 метра! Съветът за любовния хороскоп към Телеца днес е същият: „Бъди себе си, не се опитвай да се съобразяваш с наложените стереотипи, забрави за всичко, което блогърите и другите съветници пишат, направи това, което ти се струва правилно и което иска сърцето ти“. И тогава човекът, от който наистина се нуждаете, ще бъде привлечен към вас. Е, разбира се, ако го търсите и поискате истински.

 

БЛИЗНАЦИ

Какво е това леко бръмчене? Да, това са Близнаците, които жужат като трансформаторска кутия! Днес ще имате високо напрежение вътре, така че не се опитвайте да влезете в душите им – ще ви удари електричество с високо напрежение! Любовният хороскоп предупреждава, че днес за Близнаците има големи рискове да се забъркат в конфликт, свързан с личния им живот. Възможно е те да се дразнят от нечия намеса в делата им или от необмислени изявления за любимия човек. Както и да е, реакцията им може да е прекомерна, неподходяща за ситуацията.

любовен хороскоп за 24 септември 2021- петъкЛюбовен хороскоп за 24 септември 2021,петък

РАК

Днес Медиумът предсказва ярки емоции на Рака! Безполезно е да ходите, в търсене на начин, да ги неутрализирате, за това трябва да се погрижите за вашето благополучие и да си уредите нещо лудо и то само в компанията на любимия човек. Любовният хороскоп на Рак е благоприятен за нови запознанства – ще можете да привлечете положително внимание към себе си във всяка компания, защото утре самата енергия на живота кипи във вас! Очаровайте и смело завладявайте!

 

ЛЪВ

Пиеро не е най-добрият модел за подражание. В приказката Малвина го избра, но в реалния живот вероятно ще избяга с веселия Пинокио. Лъвът днес, обаче ще предпочете тъжния образ на тъжен истеричен поет, отколкото е в състояние да донесе меланхолия на любим човек и на хората около него. Любовният хороскоп призовава Лъва да се откаже от тази роля. Дайте воля на емоциите си! Спрете да се въздържате – кипите отвътре! Днес е по-полезно да уредите едно леко спречкване със сълзи и помирителни прегръдки, отколкото да развалите настроението на близките си с киселото си лице.

любовен хороскоп за 24 септември 2021- петък

Любовен хороскоп за 24 септември 2021,петък

ДЕВА

Девата ще бъде пометена в завоите! Поради вътрешен стрес на този ден тя може да се държи неадекватно с любимия човек. Неразумни твърдения, истерии от нищото, експлозивни емоции – всичко е възможно. Хороскопът предупреждава: реакциите на Девата днес са твърде остри, не бива да си позволявате да кипите! Ако смятате, че мислите твърде много, говорете директно с половинката си за емоциите си или споделете за ситуацията във връзката ви с най-добрия си приятел.

 

ВЕЗНИ

Днес обстоятелствата ще предложат на Везните да играят като представител на английската аристокрация и да покажат на света своето лице. Освен това, е по-добре да не залагате на Везните: те практически са обречени на провал. Любовният хороскоп уверява, че ще кипнете и ще се пръснете от вътре – сякаш сте като в тенджера под налягане! Така че, спокойствието на Везните днес може да бъде само привидно и измамно, не до там толкова убедително. Най-доброто, което могат да направят във връзката с любимия човек, е да се опитат да не се срещат днес с него.

любовен хороскоп за 24 септември 2021- петък

Любовен хороскоп за 24 септември 2021,петък

СКОРПИОН

Ако Скорпионът кипи, днес ще се спука, не ходете при гадателя! Любимият му човек ще грабне първото число за всички реални и въображаеми плитчини, така че няма да му завиждате. Любовният хороскоп характеризира днес степента на конфликт в него, като най-високата, така че събеседникът няма да работи в него – само обвинителят. Като се има предвид склонността към демонстративно поведение и прибързани действия, на този ден Скорпион може дори да реши да прекъсне отношенията.

 

СТРЕЛЕЦ

Уау, колко сте нервни! Хороскопът на Стрелец за днес отговорно заявява на околните: Опасно е да се приближавате до него, особено с глупави въпроси за личния му живот. Всеки опит да се намесите отвън в отношенията му с любимия човек ще предизвика крайно възмущение и за това конфликт с роднини, приятели и други доброжелатели на тази основа е повече от вероятен. Искате ли утре да се скарате с любимата си свекърва? Усмихнете се и игнорирайте любопитството й!

любовен хороскоп за 24 септември 2021- петъкЛюбовен хороскоп за 24 септември 2021,петък

КОЗИРОГ

В този ден силно чувство може да удари като светкавица Козирога: шансовете да се влюбите от пръв поглед са на максимално ниво! Да, напълно е възможно той да се влюби в „грешния“, но какво можете да направите – Купидон не чете хороскопа за съвместимост и не разбира къде да стреля от лъка си. Емоционалната интензивност ще ви придружава през целия този ден. Така че днес, сутринта, помислете върху кого да излеете огнената лава на страстите си: организирайте романтична среща предварително.

 

ВОДОЛЕЙ

Шансовете да създадете нещо, от което по-късно ще се срамувате, днес са много големи. Надяваме се, че това нещо ще бъде приятна невинна глупост, а не скандал от нищото. Причината за срива ще бъде, че Водолеят дълго време сдържа емоциите си. Не бива да започвате ситуацията и да затваряте изхода за чувства! Ако още от сутринта не успявате да намерите място за себе си, ако личният ви живот не ви позволява да се съсредоточите върху други въпроси, хороскопът призовава да се откажете от всичко и да решите личните проблеми. Не чакайте Големия взрив!

 

РИБИ

Днес ще бъде невъзможно да се определи цвета на настроението на Рибите: те възнамеряват да се променят като цвета на хамелеон, който полудява. Любимия човек ще бъде наранен най-много от емоционалната буря, защото повечето от преживяванията на Рибите ще бъдат свързани със сферата на личните взаимоотношения. Хороскопът уверява: днес много проблеми ще изглеждат по-големи, отколкото са в действителност. Просто, трябва да изхвърлите лупата от себе си и да престанете да преувеличавате.

303

Вижте още:

Similar Posts