Хороскоп

Годишен хороскоп Лъв 2022

Годишен хороскоп Лъв 2022

Годишен хороскоп Овен 2022
Годишен хороскоп Телец 2022
Годишен хороскоп Близнаци 2022
Годишен хороскоп Рак 2022
Годишен хороскоп Дева 2022

Годишен хороскоп Везни 2022

През 2022 има вероятност конфронтации с колеги, които ще започнат веднага след новогодишните празници. Някои представители на зодия Лъв ще преосмислят наново ценностите си. През януари 2022 не бива да влизате в конфликти, нито да се обезкуражавате. Опитайте се да се настроите правилно на позитивна вълна и тогава Вселената ще ви отвърне със същото!

Хубаво е да подредите впечатленията и стремежите си, да разберете какво всъщност искате от живота. Ако продължите да се суетите и да си позволите разсейване, може да пропуснете добра възможност. Както показва годишният хороскоп за зодия Лъв за 2022 г., не всичко е толкова лошо, колкото изглежда – трябва да погледнете на ситуацията и от другата страна. Въпреки това е по-добре да откажете големи покупки през януари-февруари, също така се опитайте да не стоите далеч от дома.

В икономически план не се очакват проблеми, напротив, годишният хороскоп предвещава финансово благополучие за Лъва.

 

Годишен хороскоп Лъв 2022 по месеци

Годишен хороскоп Лъв 2022 - Януари, февруари, март

Януари, февруари, март 2022 г.

Не е лесно да се предотвратят конфликтите с любимия човек. И все пак е възможно, просто трябва да положите малко повече усилия. Ако сте в спор, сега е моментът да подредите отношенията си! Влиятелен човек ще помогне на Лъва и ще му даде добър съвет.

Вие сте целеустремен човек и сега е моментът да действате! Но сте на кръстопът, между  няколко пътя. Направете правилния избор и оставете съперниците си в миналото!

Годишен хороскоп Лъв 2022 - Април, май, юни

Април, май, юни 2022 г.

Според годишния хороскоп за зодия Лъв 2022, точно сега е подходящото време за запознанства, срещи и бракове. Някои представители на зодията ще бъдат толкова увлечени от вниманието на половинката си, че няма да им остава време за ежедневните си дейности. Търсете нови посоки на дейност.

Годишният хороскоп предвещава, че интуицията на Лъва ще се изостри, което ще му помогне да вземе правилните решения. Това качество е особено необходимо много за тези, които се занимават с бизнес и инвестиции.

Годишен хороскоп Лъв 2022 - Юли, август, септември

Юли, август, септември 2022 г.

Годишният хороскоп за зодия Лъв за 2022 г. предвещава, че са възможни нови срещи, интересни запознанства, раздели и отново събирания. Любовният цикъл ще заприлича на порочен кръг.

В бизнес делата всичко, което е необходимо, за да постигнете успех, е да вървите в избраната посока! Целенасочеността ще окаже особено влияние върху крайния резултат.

Не се въздържайте от физически труд – ще се отрази благоприятно на вашето здраве.

Годишен хороскоп Лъв 2022 - Октомври, ноември, декември

Октомври, ноември, декември 2022 г.

Ще си намерите ново хоби. Ще бъде приятно, но преходно. Разумът ще надделее над всички емоции, ще настъпи духовно пречистване и световната енергия на любовта ще се разгори във вас! Както предсказва годишният хороскоп за зодия Лъв за 2022, флиртът няма да ви бъде чужд. Любовният хороскоп обаче предупреждава да внимавате с кого си имате работа.

Лъвът трябва да прецени рационално своите икономически възможности! Не бива да правите скъпи покупки, заради които ще затънете в дългове. Когато се комбинира с умора, емоционалният дисбаланс може да повлияе негативно на нервите ви. За да противодействате на пренапрежението, прекарвайте повече време сред природата и не забравяйте за физическите упражнения.

Годишен любовен хороскоп Лъв 2022

Годишен любовен хороскоп Лъв 2022

Януари – март

Годишният хороскоп зодия Лъв 2022 предупреждава мъжете от този знак: след като срещнете очарователна жена, не бива да се втурвате с главата напред към нея! Някои представители на знака Лъв могат да заформят любовен триъгълник, който да създаде неприятности.

Април – юни

Необвързаните Лълове ще бъдат затрупани от лирични спомени от миналото. Хороскопът предупреждава Лъва да освежи гардероба си, за да стане още по-интересен за противоположния пол. Любовната връзка ще бъде белязана от изящество и привличане. Всички неприятности ще останат в миналото.

Юли – септември

Вероятно старата връзка се е изчерпала. Огледайте се, възможно е сега някъде наблизо да има човек, близък до вас по дух. Годишният хороскоп предупреждава: не бързайте да се обвързвате твърде много, дори и ако връзката ви се развива бързо и изглежда много стабилна. По-добре си дайте почивка, за да проверите чувствата си.

Октомври – декември

Годишният хороскоп зодия Лъв 2022 предвещава, че през първото десетилетие на този период няма да има метаморфози в любовните афери. Венера – Планетата на любовта се намира в шести дом, което не е благоприятно за нови срещи. Възможна е поява на неприятни моменти в отношенията с любимия човек. Те обаче няма да нанесат значителни щети, така че не е нужно да им обръщате специално внимание.

Годишен хороскоп Лъв 2022 – семейство и живот в годината на Водния Тигър

Годишен хороскоп Лъв 2022 – семейство и живот в годината на Водния Тигър

Лъв от първата декада (23 юли – 3 август)

У семейните представители на зодия Лъв ще събудят дългогодишни чувства, които ще са от полза за връзката.

Можете да говорите с ръководството за увеличаване на заплатата. През този период звездите са доброжелателни към Лъва и трябва да се възползвате от благоприятния период на сто процента!

 

Лъв от втората декада (4 август – 13 август)

Женените Лъвове ще изпитат желание за промяна. Със сигурност идеалното решение би било да си вземете няколко дни почивка и да заминете на почивка. Хороскопът за 2022 твърди, че в този период няма да имате проблеми с финансовите средства. Единственото нещо, което Лъвът не трябва да прави, е да заема големи суми пари на малко познати хора или да се впуска в необмислени приключения.

 

Лъв от трета декада (14 август – 23 август)

Ще се наложи да решавате материални въпроси, да провеждате срещи, да изготвяте документи. Нежелателно е да заемате пари на други хора, особено за дълъг период от време.

Годишен хороскоп Лъв 2022 – кариера и пари

Годишен хороскоп Лъв 2022 – кариера и пари в годината на Водния Тигър

 

Януари, февруари, март

Много са възможни бариери и препятствия в нормалния ход на бизнеса. Отложете решаването на проблеми с държавните агенции за началото на следващия месец. Ситуацията с финансовите средства ще бъде повече или по-малко стабилна, дори ще можете да си позволите и някои непланирани покупки.

Април, май, юни

Някои Лъвове ще трябва да заминат в командировка. Това може да помогне за укрепване на вашия бизнес имидж. Финансовите постъпления ще бъдат солидни и систематични. Ще имате шанс да завършите повечето от плановете, предвидени за този период.

Юли, август, септември

Правенето на бизнес с хора от противоположния пол може да бъде възнаграждаващо и доста изгодно. В момента в живота ви се случват много неща. Лъвът ще има страхотни свежи идеи и страхотни възможности да ги реализира!

Октомври, ноември, декември

Ако ще сменяте колата си или ще купувате големи домакински уреди, както и ако възнамерявате да направите друга скъпа покупка, е по-добре да изчакате.

Годишен хороскоп Лъв 2022 – здраве

Годишен хороскоп Лъв 2022 – здраве в годината на Водния Тигър

Пролет

Сега е подходящият момент да започнете диета. Лесно ще можете да свалите няколко ненужни килограма. Има опасност от битови наранявания, поради прекомерната активност на Марс. Счупено стъкло, режещи предмети и открит огън (напр. горелки за печки) могат да причинят щети.

Лято

Стари проблеми са ви изнервили, което се отразява зле на нощната ви почивка. Но както показва хороскопът, безсънието ще изчезне в близко бъдеще. Тялото ще се възстанови от емоционалния си дисбаланс, както и нервната система. Пиенето на твърде много студена бира или сладолед може да доведе до възпалено гърло. Хороскопът препоръчва да не забравяте, че във всичко трябва да спазвате мярката, да се придържате към оптималната позиция.

Есен

След приключване на упоритата  си работа, Лъвът ще има възможност да се заеме с домакинстване. Сега е моментът да посетите зъболекар, стилист или масажист. Вашето физическо състояние през този период ще бъде отлично, както и настроението ви. Дори тези, които са склонни към продължителни заболявания, ще изпитат значително облекчение.

Зима

Вашето физическо състояние през този период ще е нормално. Не може да се нарече безупречен период, но няма да е и незадоволителен. Съдбата ще задейства някои кармични нишки. Трябва да овладеете емоциите си и да бъдете отговорни за всичко, което казвате и правите.

13951

Вижте още:

Similar Posts