Красота Стайлинг

Грим за кафяви очи  

Грим за кафяви очи

Кафявият цвят на очите е най-често срещаният цвят. Той може да бъде светло и тъмно кафяв, което ви позволява да изберете сред много и разнообразни, красиви и ефектни гримове за тях. Кафявите очи всъщност са много красиви и привлекателни, а именно жените с кафяви очи се считат за най-добрите и искрени хора.

В тази статия ще разгледаме подходящите гримове за момичета с кафяви очи.

Правила за избор на козметика за кафяви очи

Факт е, че кафявите очи вече са ярък акцент, което ви позволява само да подчертаете леко цвета им. За да направите това, можете да използвате много минимално количество спирала, сенки, както и молив или очна линия. Светлите сенки ще ви помогнат визуално да откроите очите си, а кафявите нюанси просто ще ги озарят още повече.

Най-добрите сенки за кафяви очи са метални, златни, сребърни, розови, кафяви (но кафявото трябва да са с по-светъл или по-тъмен тон от цвета на очите ви), подходящи са също и лилаво, бронзово и смарагдово. Момичетата с кафяви очи са най-подходящи за цветна спирала. Тя може да бъде синя, червена, зелена, жълта и всякакви други цветове.

Грим за кафяви, светлокафяви и тъмнокафяви очи

Огромна палитра от различни сенки подхожда на кафявите очи, като е просто невъзможно да се изброи всичко в тази статия. Затова направихме отделни селекции, където можете да намерите точно най-добрия вариант на цвят за вашия кафяв нюанс на очите.

Грим за кафяви очи

Лек грим

За кафяви и светлокафяви очи нюансите на кафе с мляко, бежово, праскова и перла са перфектни. Те ще ви помогнат да създадете лек и дискретен грим, който да подхожда за работна визия,  за ежедневието, както и в случаите, в които просто ще прекарате деня вкъщи.

Момичета с тъмнокафяви очи трябва да ги подчертаят с прасковено, маслинено, бледорозово, лазурно и синьо. Тук можете свободно да избирате грим за очи със или без очна линия. Тъй като тъмно кафявото е много ярък цвят, който няма да се нуждае от допълнителени акценти.

Грим за кафяви очи

 

Празничен грим

За тъмнокафяви очи, стопеното злато с блясък, сребърните сенки, перленият седеф, а също и металикът са просто идеални. Те ще ви помогнат да създадете празничен грим, който може да се съчетае и с  техниката за опушване на очите.

Ярки черни очни линии, в идеалния случай подчертават изразителността на очите, правейки тъмните очи особено завладяващи. За светлокафяви и лешникови очи можете да използвате тъмнокафяви, черни, бели, розови и тъмнозелени сенки.

Грим за кафяви очи

Вечерен грим

Тук тъмните: черни, въглищни, графитни и изумрудени сенки могат да бъдат идеални за всички нюанси на кафявото. Но такъв тип сенки не винаги си струва да се използват в чист вид.

Трябва да създадете плавни преходи от един цвят в друг, за да изглежда гримът ви особено ярък. Спазвайте правилото, че вътрешният ъгъл на окото трябва да е светъл, както и половината от движещия се клепач, а другата част нека бъде в тъмен цвят.

Грим за кафяви очи

Цветен грим

Можете лесно да се насладите и да се поглезите с цветни и ярки сенки. Много колекции съдържат всички цветови комбинации, които са идеални за кафявите очи.

Абсолютно всеки цвят спирала, молив или очна линия е подходящ за кафяви очи. Бъдете смели и експериментирайте с всякакви техники и цветове при грима. Чувствайте се красиви във всеки момент и това няма начин да остане незабелязано от околните.

980

Similar Posts