Астрология Езотерика

Как да укрепим здравето, да привлечем пари и любов от 9 до 21 август 2021

новолуние привличане на здраве любов пари

Фазата на растящата луна означава нови възможности и перспективи. През август 2021 г. всеки ще може да се възползва от енергията на нощното светило, за да привлече повече здраве, финансово благополучие и любов в живота си.

Периодът, когато Луната е във фаза на растеж, се използва активно за всякакви ритуали. Експертите препоръчват да не губите време, за да промените живота към по-добро от 9 до 21 август, да забравите за самотата и бедността.

Можете да подобрите финансовото си състояние, да срещнете половинката си и да укрепите имунната си система.

Ритуал за пари за нарастващата луна през август

Всеки ден, когато Луната изгрява, трябва да си купите нов портфейл или да вземете този, който ползвате в момента. Монетите и банкнотите се изваждат от него, слагат се на перваза на прозореца, а самият портфейл се поставя отгоре. Когато Луната се появи на небето, кажете:

„Портфейлът се пълни със звън на монети и шумолене на банкноти. Луната расте, тя привлича пари в портфейла, предпазва го от бедност. „

След това монетите и банкнотите се връщат в портфейла. Той се разклаща няколко пъти и се поставя в торба за през нощта на перваза на прозореца.

Ритуал за привличане на любов

Нарастващата Луна ще помогне за привличане на истинска любов. След залез слънце се запалва червена свещ и под нейната светлина се описват на лист хартия качествата на мечтания любим с най-малки подробности. Колкото по-точно е описанието му, толкова по-скоро ще се състои срещата.

Листът се поставя в червен плик, по такъв начин, че светлината на лунната светлина да го огрява, докато се изричат следните думи:

„Луната расте, тя събужда чувства, насочва ме към любовта. Както настъпва Новолуние, така и истинската любов ще се втурне към мен. Ще чакам, аз привличам любовта. „

След като извършите ритуала е много възможно насън да получите знак, който ще ви каже мястото на съдбоносната среща или да ви даде други инструкции за това, как да срещнете по-бързо сродната си душа.

Ритуал за здраве

Лечебните билки ще помогнат много повече за постигане на добро здраве по време на нарастващата Луна.

Пригответе си любимият чай, застанете до прозореца, за да ви огрява Луната и кажете:

„Укрепвам здравето си, повишавам имунитета. С нарастването си Луната дава сила на билките, аз оздравявам и съм изпълнен/а с щастие. „

По време на фазата на растеж енергията на нощното светило е в състояние да помогне на всеки, който искрено желае да промени живота си към по-добро, да се сбогува с проблемите и неприятностите и да намери покой и щастие.

1374

Similar Posts