Любов и връзки

За женската манипулация и превръщането на любимия в мъж-мечта: Дидка Минкова-Каломенска в обувките на Кари Брадшоу

За женската манипулация и превръщането на любимия в мъж-мечта- Дидка Минкова-Каломенска в обувките на Кари Брадшоу

Казват, че българките са сред най-красивите жени в света. Това обяснява защо мъжете ги зяпат постоянно. Страната ни е пълна с жени, които са магнит за мъжките погледи.

Защо мъжете не гледат „напред“, особено, когато са с половинката си, а забелязват и обръщат внимание на другите жени?

Разбира се, ако това е най-големият проблем на една жена, значи е късметлийка. Но щом е толкова маловажно, защо мъжете не могат да спрат?

Може би защото е заложено в гените им и не можем да ги променим.

Можем ли да ги приемем такива? Ако се опиташ да промениш мъжа, не си ли обречена на провал?

Може би, но пък за сметка на това може да го манипулираш елегантно, за някой дребни подобрения.

От друга страна трябва да се внимава с подобренията, защото ако натиснеш погрешното копче всичко може да се разпадне. Особено, ако го направиш по агресивен начин с тон „на всяка цена, престани“. С такъв метод определено няма да имате успех.

Имали такъв етап от връзката, в който нещата, които си харесвал в другия, започват да те дразнят?

Отначало може да си харесала стила му, които е бил леко арогантен, но с времето започва да те дразни, че иска и получава всичко на всяка цена, без да се съобразява с тези около него.

Дали светът, в който живеем сега е пристрастен към промяната, хората променят прическите си, убежденията си, дори приятелите си всеки ден. Ако е толкова лесно да се промениш, защо мъжете не успяват?

Дали не трябва жените да променят очакванията си, или …. Възможно ли е да променим мъжа?

Но защо трябва да се променят навиците? Защо винаги жената трябва да се променя и никога мъжът? Дали защото жените не сме по-адаптивни?

Ако вярваш във връзката, трябва да положиш усилия. Ако не ни харесва, това че се обръща след други жени на улицата, че не ни дава ключ, че никога не остава да спи у нас – просто го кажете.

Може да се изненадате от резултата, вместо да правите физиономии, да се чупите или още по-зле да си изпуснете нервите.

Вярно, резултатът може да не настъпи веднага, но изчакайте. При някой мъже е нужно повече време да осъзнаят чутото и да помислят върху него. Защото ако те дори не знаят причината, поради която сме винаги нервни и недоволни, вината не е в тях. Те дори не го осъзнават.

Ако сте били разделени за известно време и след това отново се събирате и отначало ви се струва, че всичко е напълно различно, но с минаване на времето осъзнавате, че нищо не се променило.

Наясно сте, че мъжете много рядко се променят, но все пак искате нещичко да се промени… Заради вас. Все пак не е излишно да попитате, кои неща, той не харесва във вас.

Едно нещо не трябва никога да забравяте, а именно да знаете кога трябва да замълчите.

Тогава, когато най-малко очаквате, той ще се появи на вратата във вас, ще остане за през нощта, а на сутринта кой знае може да остави ключ.

Истината е, че малко хора са склонни да се променят коренно, но поне можете да разговаряте за тези неща, а не да премълчавате всичко и да се чудите защо нищо не се променя.

И никога, ама никога не пренебрегвайте малките неща, които получавате. Например може да ви се обади по телефона или да ви събуди, само за да ви покаже колко е красива луната. Защото може би е невъзможно да промениш мъжа, но тези дребни и сантиментални неща, могат да променят жената.

Автор: Дидка Минкова-Каломенска

922

Similar Posts