Хороскоп

Любовен хороскоп за 10 октомври 2021

любовен хороскоп за 10 октомври 2021

Съществува схващане, че човек, който интелигентно говори за любов, не е много влюбен. Днес, обаче, е приятно изключение на това правило. Всъщност, звездите са настроени на романтика и любов, но днес интелектът особено много ще привлича хората от противоположния пол. Така че, когато отивате на среща или на любовен лов, не забравяйте да се настроите на енергийният канал за любов.

 

ОВЕН

Днес, ако Овенът иска да привлече нечие внимание, той ще трябва да си спомни всичко, на което са го учили в училище. И да демонстрирате на събеседника своите умения, ерудиция и интелигентност. Основната характеристика на днешния ден е, че Овенът ще има шанс да се срещне с човек, който се интересува предимно от процента не неговото IQ. Ако по-късно се окаже, че Овенът има и други добродетели, интелектуалното запознанство има шанс плавно да се превърне в страстна любовна връзка.

❤Още хороскопи за 10 октомври 2021:  финансовдневен ❤

ТЕЛЕЦ

Доскоро главата на Телецът беше изпълнена с домакински задължения, но днес може да й се даде право на романтично „бягство“! Изграждането на замъци във въздуха, мечтите за красиви принцове (принцеси) и други мечтателни извисяващи се в облаците ще бъдат много полезни за него днес. Ако Телецът има любим човек, по -добре е те да мечтаят заедно с него. В най-интимната и романтична обстановка, разбира се.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците трябва да обърнат повече внимание не на външната страна на връзката, а на дълбоката им същност. Дори и на пръв поглед отношенията с любимия човек са прекрасни и периодът на цветя и рози е в разцвета си, звездите съветват, че има редица проблеми, за които и двамата си затварят очите. Днес Близнаците трябва да изложат на обсъждане тези проблеми, ако не ги решат, то поне да се разберат – дори и буквално да се заливат с любовни SMS-и, цветя и розови сърца.

Любовен хороскоп за 10 октомври 20211, неделя Любовен хороскоп за 10 октомври 20211, неделя

РАК

Днес звездите съветват Рака, да се опита да намери баланс между собствените си желания и желанията на избрания от него. Понякога в една връзка, просто трябва да се поддавате един на друг – а не само в малките неща! След като направи това, Ракът няма да съжалява. Може, дори да се изненада колко много може да получи в замяна, когато от чисто сърце се откаже от нещо в името на истинската и красива любов.

 

ЛЪВ

Днес Лъва е способен да третира с хумор всякакви проблеми в личния си живот. Това прекрасно свойство ще му помогне да изглади грубите ръбове или да предотврати възникваща кавга. Ако наскоро Лъва се е притеснявал от любовни провали, днес той ще може да погледне миналите си отношения от нов ъгъл, като открие в тях много смешно и дори забавното.

Любовен хороскоп за 10 октомври 20211, неделя Любовен хороскоп за 10 октомври 20211, неделя

ДЕВА

Днес любимият човек на Девата е в състояние да отправи обидни претенции към нея. Те могат да се хванат за всякакви дреболии: външния вид на Девата, начина й на обличане или поведение. В резултат на това Девата е в състояние да се обиди и дори да затръшне вратата, но това не си струва да се прави: това няма да реши проблема. За да не се разпали скандал, трябва нежно и дипломатично да даде отпор на избрания и мимоходом с намек, че той също е далеч от идеала.

 

ВЕЗНИ

Днес Везните могат неочаквано да открият, че случаен познат ги разбира по -добре от роднини и приятели. Възможно ли е това или Везните са в дълбока заблуда? Или може би тази случайна среща е съдба? Звездите съветват Везните днес, да отделят време и средства, за да опознаят по -добре новия си познат. Имате шанс това наистина да се окаже любов от пръв поглед, а не мимолетен каприз или самозаблуда.

Любовен хороскоп за 10 октомври 20211, неделя Любовен хороскоп за 10 октомври 20211, неделя

СКОРПИОН

Днес любимия човек от Скорпиона иска да сподели с него някои от мислите или чувствата си. Скорпионът не трябва да отхвърля разговора или да го прехвърля на неопределено „по -късно“: избраникът му скоро няма да има желание да се отвори за такъв тип разговори. Всичко, което се изисква от Скорпиона днес, е да обърне на партньора си малко повече внимание от обикновеното. В замяна той може да чуе нещо много любопитно за себе си.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелецът може да изпитва съмнение, че романтичната му връзка има перспектива. Няма значение каква е реалната причина – ситуацията като цяло, някои действия на любимия човек или страховете на самият него си. Въпреки това, дори ако умът днес повтаря едно и също нещо, звездите съветват да се вслушате в гласа на сърцето: любовта не е подвластна на логиката и само сърцето. Само то ще каже на Стрелеца, дали са създадени един за друг.

Любовен хороскоп за 10 октомври 20211, неделя Любовен хороскоп за 10 октомври 20211, неделя

КОЗИРОГ

Днес Козирогът трябва да бъде по -внимателен: чувствата му могат да бъдат открито манипулирани! Такъв манипулатор може да бъде любим човек на Козирог, или приятел, или случаен познат. Основното нещо за Козирога днес е да не се поддава на провокации и да не се доверява сляпо. Всеки път, като правите крачка към някого, включително към партньора си, трябва да си зададете въпроса: „Кой наистина се нуждае от това: аз или той?“.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят има шанс да чуе външно мнение за личния си живот. Може би това ще му се стори нетактично или не съответстващо на реалността, но звездите не съветват Водолея да го отхвърля днес. Или вярвате, че имате най -висшата истина? Че само вие знаете истината за любовта си и може да я съдите? Понякога отвън е по-добре да научавате … Не трябва да се доверявате сляпо на преценките на другите, но със сигурност си струва да ги вземете предвид.

 

РИБИ

Днес на Рибите в общуването им с любимия човек се препоръчва да слушат повече, отколкото да говорят постоянно. Разбира се, Рибите имат какво да кажат – и всичко, което казват, е известно на избраника им отдавна. Но някои мисли и чувства на партньора може да са пълна изненада за тях! Така че, днес те трябва да предадат микрофона на любимата си и да станате много, много внимателен слушател.

199

Вижте още:

Similar Posts