Хороскоп

Месечен хороскоп СКОРПИОН август 2023

Месечен хороскоп СКОРПИОН август 2023

Скорпиони, предстои ви активен, но изключително неравномерен период. Така че през август 2023 г. ще имате нужда от самодисциплина, отговорност и търпение. За щастие, всичко ще е наред!

 

За повечето представители на водната зодия последният месец от лятото на 2023 г. ще премине под знамето на емоционалната нестабилност. Възможни са несигурност и вътрешни противоречия.

 

Също така е важно за Скорпионите да разберат, че август е много труден за всички професионални събития. Бъдете готови за недоразумения и конфликти в областта на партньорството, както и за възможни забавяния по важни въпроси.

 

Най-напрегнатият период се пада на последната десетдневка на август. В същото време недоброжелателите също могат да се активизират – не се отпускайте!

 

Хороскоп за август 2023 г. Скорпион – основни тенденции

За типичния Скорпион август 2023 г. е много неблагоприятен период , когато много представители на зодията ще са по-малко уравновесени емоционално. Този месец Скорпионите може да се окажат на „емоционална люлка“, или да се чувстват развълнувани и еуфорични, а след това да изпаднат в меланхолични състояния.

 

Според хороскопа, периодът от 1-ви до 12-ти ще бъде белязан от преобладаването на негативните тенденции. През това нестабилно време е доста вероятна известна стагнация в бизнеса или кариерата, тъй като повечето Скорпиони през първото десетилетие на август могат да надценят възможностите си, грабвайки свежи идеи, но в същото време често нарушавайки обещания и променяйки задълженията си.

 

През този период партньорите могат да направят предложения, свързани с нови проекти, планове, идеи. Всичко това може да изглежда по-примамливо за Скорпиона от текущите дела и отговорности. По един или друг начин, на този етап успехът на Скорпиона ще бъде тясно свързан с хората около тях и тяхната подкрепа. Затова хороскопът съветва да излизате по-често, да общувате интензивно и да се опознавате, смело да обменяте мнения и идеи, а също и да не отказвате командировки.

 

Междувременно, професионалните дела не винаги ще пленяват въображението на Скорпионите, които гравитират към по-неформални срещи, нови нетривиални идеи и обещаващи перспективи. Всичко това може да тласне емоционалните представители на стихията Вода към радикални промени в плановете им, както и в отношенията с колеги, съмишленици и приятели. В същото време, някои Скорпиони ще придобият нови бизнес контакти, в обкръжението може да се появят нови колеги и съюзници.

 

По-хармонично време ще настъпи през периода от 13 до 22 август, когато потенциалните промени могат да придобият конкретна форма и ситуацията в този смисъл ще започне да се развива много интензивно. Очевидно през втората декада на август 2023 г. Скорпионите ще поемат нов курс и ще го следват, намирайки се в състояние на еуфория. В същото време, хороскопът предупреждава Скорпиона за възможни заблуди, пропуски, грешки, поради които рискувате да се заблудите и по този начин да изложите на риск своя авторитет.

 

Освен това, по това време Скорпионите могат да бъдат заловени от вътрешна несигурност, страхове, тревоги и съмнения. Така че много от вас ще започнат да се стремят към поне известна сигурност в бизнеса и отношенията, благодарение на което за Скорпиона ще бъде по-лесно да стабилизира несигурното си положение.

 

Междувременно, в средата на месеца чувствата на повечето Скорпиони ще бъдат изключително нестабилни. Може да се увеличи неразумната взискателност и претенциозност. За много представители на водния знак сега ще бъде трудно да определят истинските си желания, намерения и очаквания. Що се отнася до близките отношения, второто десетдневие на август може да бъде свързано с охлаждане в любовта, променливи настроения, може да възникнат проблеми с децата или трудности със зачеването.

 

От 23-ти действията на Скорпионите могат да станат още по-непоследователни, а решенията ще се окажат доста нееднозначни. Всичко това може да бъде изпълнено с неудобни ситуации, недоразумения и дори да нанесе огромни щети на репутацията на Скорпиона. Може да настъпи период на емоционална изолация, принудителна самота.

 

Освен всичко друго, в края на месеца Скорпионите могат да бъдат разочаровани от близките си. Вероятни са и напрежение с децата и други проблеми. Всичко това може да принуди Скорпиона да се дистанцира от динамичния живот, за да се посвети на близките си.

 

Към края на август Скорпионите не трябва да губят бдителност, тъй като може да се сблъскат с противопоставяне на врагове и съперници. Най-вероятно недоброжелателите ще се опитат да се възползват от миналите грешки на Скорпиона, за да подкопаят напълно неговата репутация.

 

Благоприятни дни за Скорпион през август 2023 г.: 3, 7, 12, 17, 22, 27, 31

Неблагоприятни дни за Скорпион през август 2023 г.: 1, 5, 10, 14, 20, 25, 29

 

Любов и семейство

Сега е много важно да се прави разлика между лично и работно време. Само по този начин Скорпионът ще може да избегне нервното прегаряне.

 

Междувременно, влюбените може да се окажат на кръстопът: или моментът на завършване наближава, или е дошло времето да изведете връзката на качествено ново ниво.

 

Финанси

Въпреки горните трудности не се очакват сериозни проблеми с парите. Ориентировъчно се очакват по-големи суми на 6, 7.14–17, 24 и 26 август.

 

Бизнес и кариера

Основната задача на предприемачите е да прегледат текущите проекти, да коригират новите задачи и да убедят партньорите в разумността на избраната посока.

 

Много е вероятно служителите да имат недоразумения с ръководството.

 

Здраве

Нервността може да стане постоянна характеристика през август. Ароматерапията, релаксиращите бани или почивката край водата ще бъдат най-доброто лекарство.

634

Вижте още:

Similar Posts