Хороскоп

Напред към ПОБЕДАТА: Финансов хороскоп за седмицата 9-15 октомври 2023

Финансов хороскоп за седмицата 9-15 октомври 2023

Какво ни очаква по отношение на финансите през седмицата 9-15 октомври 2023?

Венера ще отслабне силно в Дева в понеделник, така че ще имаме по-малко енергия за изпълнение на задължения и работа като цяло. От друга страна, Марс компенсира това с повишена мотивация, преминавайки в Скорпион на 12-ти. Продължавайте да преследвате финансовата си мечта, но и пестете енергията си, без да я хабите!

Овен

Първата половина на седмицата 9-15 октомври 2023 няма да удари енергията на Овен, така че всичките седем дни ще бъдат доста благоприятни за финансова активност. Позицията на небесните тела е по-неблагоприятна за командировки и започване на нов проект в работата. Следователно, Овенът ще печели по-добре пари, ще купува умело необходимите неща и разумно ще управлява наличните средства, но предпазливостта все още няма да навреди.

 

Телец

За Телците е важно просто да държат на всичко, което са придобили. През тези седем дни – 9-15 октомври 2023, те ще трябва да преминат през период на известно спокойствие. По това време е важно да наблюдавате здравето си поради слабата Венера, да не взимате разорителни заеми и да останете събрани. Съществува риск от закупуване на стоки с ниско качество. По-добре е да запазите енергията и излишните си финанси до края на седмицата, като ги харчите възможно най-внимателно и разумно.

 

Близнаци

За Близнаците благосъстоянието ще зависи преди всичко от компетентното планиране, способността за разпределяне на финанси, упорит труд и активност. Но тези хора не трябва да се претоварват с работа, в противен случай всичките им приходи в крайна сметка ще бъдат използвани за възстановяване на силите и релаксация след трудови подвизи и нервни сривове. Разходите, свързани със здравето и емоционалното благополучие, не могат да се считат за ненужни през този период.

 

Рак

В периода от 9 октомври до 15 октомври 2023 Раците нямат нужда да „изстискват“ максимума от всяка ситуация. И това е правилният подход: по-добре е да изчакате, докато ситуацията се стабилизира. За щастие, Раците все още са в състояние да привлекат пари към себе си и да спечелят благоразположението на паричното Състояние. Можете да правите умерени покупки. Много Раци ще изпитат желание да добавят нови дрехи към зимния си гардероб.

 

Лъв

През седмицата 9-15 октомври 2023 Лъвовете могат да направят доста печеливши придобивки. Те са свързани с много области, като говорим както за недвижими имоти, така и за транспорт. За едни това означава ремонт на апартамента, а за други завършване на профилактиката на автомобила. Както и да е, когато купувате и печелите пари, е важно да помните здравето си и да не го жертвате в името на парите.

 

Дева

Според финансовия хороскоп 9-15 октомври 2023, на помощ на Девите ще се притече позитивното мислене. Без него те, както и някои други знаци, няма да успеят. За щастие способността да се мисли позитивно може да се развие като всяко друго умение. За целта е по-добре Девите да харчат пари за саморазвитие или пътуване. Препоръчително е да се пазите от заеми. Тази седмица трябва да се занимавате с нещо, което ви доставя удоволствие.

 

Везни

Финансовият успех на Везните тази седмица няма да зависи от самите тях. На хората от този знак почивката няма да им навреди. Астролозите също съветват да довършвате всичко, което започнете. Можете също така да правите планирани покупки, да харчите пари за подаръци и сувенири. Вие също трябва да се докажете в най-добрия си вид, разкривайки талантите си, без да изоставяте това, което сте започнали. По-малко размисъл и повече действие – това мото ще помогне на Везните да увеличат доходите си.

 

Скорпион

От 9 октомври до 15 октомври Скорпионите ще изпитат желание да преместят планини, да печелят повече, да инвестират новооткритите си финанси и да увеличат богатството си. Но е важно цялата мотивация, дадена от Марс в техния знак в края на седмицата, да не „отлети в канализацията“: есента е много коварно време на годината. Астролозите препоръчват на Скорпионите да създадат комфортна среда около себе си: поичиствайте по-често, общувайте с приятни хора.

 

Стрелец

Умението да планират нещата предварително ще помогне на Стрелците да увеличат доходите си през седмицата 9-15 октомври 2023. Ако действате според вдъхновението, това може да ни сонеге в непроницаема финансова джунгла. Паричните дела ще са силно зависими от вашата среда. Токсичните личности могат да унищожат самочувствието ви. Тези, които обичат да дават непоискани съвети или постоянно вземат назаем и не връщат пари, могат да се появят на хоризонта в най-неподходящия момент.

Козирог

Колкото и силни да са Козирозите, за тях е важно да се грижат за себе си, а не само за пълненето на портфейла или банковата си сметка. Здравето ще играе много важна роля за вашия финансов баланс. За Козирозите също е важно да създадат кръг от съмишленици, за да действат заедно. Дори в социалните мрежи е по-добре да четете по-малко негативизъм: той има пагубен ефект върху енергията, особено сега, във време на особена емоционална уязвимост.

 

Водолей

Планетите ще донесат някои трудности във финансовата сфера на Водолея: възможни са забавяния на заплати и плащания. Затова е препоръчително да разчитате на себе си и да не поглеждате назад. Ако престоят е неизбежен, можете да използвате тази почивка за почивка и възстановяване. От 12 октомври ситуацията ще се промени и можете да разчитате на промени в парично отношение поради благоприятния Марс в Скорпион.

 

Риби

Според финансовия хороскоп за седмицата 9-15 октомври 2023, Рибите няма да прекарат най-леката седмица. Сега е по-добре да не сменяте работата си. Трябва да се пазите от твърде драстични промени: финансовият поток ще подмине тези, които не обмислят всяка стъпка. Промяната на обстановката ще е от полза за Рибите само в самия край на седмицата – през уикенда. Сега е по-добре да опитвате нови неща постепенно. Осъзнаването ще доведе до увеличаване на богатството.

 

1570

Вижте още:

Similar Posts