Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 17 юли 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 17 юли 2021

Нумеролозите разкриват каква ще бъде тази събота и в какво можем да открием вдъхновение и късмет.

Днешният 17 юли няма да е лесен ден, но енергията на числата ще ни дадат много нови възможности за успех. Не се обезсърчавайте, ако нещо се обърка.

Числото на  17 юли 2021 г. е 8

Настъпи 198-ият ден в годината. За да разберем под егидата кое число ще премине той, правим простички изчисления: събираме всички цифри на датата и добавете към резултата поредния номер на деня от седмицата, т.е. 6: 1 + 7 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 6 = 26. 2 + 6 = 8.

Днес светът се управлява от Осмицата

Експертите определят това число като най-материалното от всички. То покровителства всеки, който иска да успее в бизнеса, работата и финансовата сфера.

Осмицата ще ни помогне днес при покупки, подписване на документи, в домакинските задължения.

Числото 8 е свързано с реда, така че не забравяйте да направите поне повърхностно почистване. Основният символ на деня е скарабеят, който олицетворява материалното благосъстояние, силата на мисълта и производителността.

Опитайте се да обмислите по-внимателно плановете си. Може дори да се наложи да изчакате и да видите отношението на тези, от които зависят те. Не бързайте с решенията, защото бързането може да предизвика объркване.

Според прогнозите този ден е много подходящ за преобразяване на домашната атмосфера, обновяване, пренареждане на мебели.

Също така ще бъде полезно да направите почистване и  по отношение на информацията.  Например,  да се отървете от ненужните файлове на компютъра, в телефона си. Можете също така да изтриете спама, ненужните контакти.

Подобен „информационен боклук“ влияе негативно на нашия късмет и енергия, блокирайки положителните потоци на Осмицата.

Вселената днес ще повдигне завесата на тайните си

Ще можете да разберете нещо много необичайно. Някой може да се „подхлъзне“, като ви разкаже любопитни тайни. В такива дни хората често откриват неща, които не могат да бъдат получени чрез сърфиране в Интернет или от четене на книги.

Талисмани за късмет за 17 юли

Златни бижута

Златото е метал на богатство, пари, статус, успех. Днес носете такива бижута, тъй като са в най-добра синхронизация с енергията на Осемте.

Скарабей

Основният символ на този ден е именно той. Ако нямате фигурка на скарабей или бижута в неговата форма, можете да поставите снимка на този бръмбар на вашия компютър или телефона си.

Ако трябва да работите усилено, използвайте утвърждения срещу стреса и безпокойството .

Успешна и щастлива събота от нас!

Изтеглете си и късметче за деня

386

Вижте още:

Similar Posts