Във форма Отслабване

Отслабвайте като звезди: Диета на Мадона – макробиотична програма

диетата на мадона

Звездата Мадона постоянно следи здравето и теглото си. Периодично преминава на макробиотична диета.  Тук продуктите са разделени в две категории: „живи“ и „неодушевени“.

„Неживи продукти“

Продуктите, които не са предназначени за храна, се наричат ​​„неживи“. Има много такива продукти. Те включват колбаси, сладкиши, сладкиши, супи, протеинови шейкове и др. Хората, които подкрепят макробиотичната програма, смятат, че такива храни не трябва да се консумират, тъй като те не зареждат организма с жизнена енергия, а само водят до наднормено тегло и сериозни здравословни проблеми.

„Живи продукти“

„Живите“ продукти включват риба и морски дарове, домашни птици, както и зеленчуци и плодове, зърнени храни. Това са храните, които Мадона яде. Основните препоръки на макробиотиците са, че е препоръчително да се ядат само растителни храни.

Основата на диетата на Мадона

Основата на диетата на Мадоната е яденето на пълнозърнеста каша, сварена във вода, без сол и олио. Зърна като кафяв ориз, елда или пшеница са добре.

Макробиотичната система за отслабване трябва да продължи не повече от 14 дни. Можете да ядете само каша, а останалите продукти са забранени.

Започнете деня си с чаша вода със стайна температура. През деня можете да ядете само варена каша. Дъвчете старателно, без да пиете вода, тъй като това води до метаболитни нарушения.

В края на курса по макробиотичната програма трябва да въведете задушени зеленчуци в малки количества с добавяне на масло в малки количества. Това трябва да се прави постепенно и, разбира се, на малки порции. Но най-важното е, че несолената каша, сварена във вода, се консумира дълго време.

228

Similar Posts