Лайфстайл

Раздялата на Никол Кидман и Том Круз: Една-единствена снимка разкрива всичко

раздялата на Никол Кидман и Том Круз

Всички наблюдаваме с интерес красивите холивудски двойки, но за съжаление, бляскавите връзки често завършват с бедствие, което се оказва още по–интересно за прожекторите. След като такава двойка се разпадне, всички жадуват за разкриващите подробности, довели до раздялата.

Никол Кидман и Том Круз, се срещнаха и се влюбиха на снимачната площадка на „Дни на гръмотевиците“

По това време Том Круз, вече е известен холивудски актьор, любимец на жените, които го смятат за неустоим мъж, а Никол тъкмо започва своя път към славата.

раздялата на Никол Кидман и Том Круз

„Влюбих се лудо и страстно“, разказва тя пред Vanity Fair през 2002 г., „Том беше влюбен също толкова силно, като мен.“

Те се женят, но Никол не може да забременее дълго време, така че двойката осиновява две деца – момиченце Изабела и момченце Конър.

Никой не знае истинските причини за раздялата, тъй като и двете звезди бяха много сдържани в личните си изявления. Кидман обаче направи някои предпазливи коментари през годините, относно брака си с Крус.

Живот на сянка

Двойката участва в няколко филма заедно, но Никол се чувства сякаш е засенчена от Том по време на брака им. Тя започна да се съмнява в себе си и е убедена, че е известна единствено покрай името на съпруга си, а не с истинските си способности.

раздялата на Никол Кидман и Том Круз

„Омъжих се много млада, но определено бракът ми не беше сила за мен – беше защита. Докато бях омъжена за изключително влиятелен мъж, нямах никакви пречки по пътя си. Работих, но все още бях като в пашкул. Когато се разведох на 33, израснах “, пише тя за New York Magazine.

Проблемът ми беше, че прекалено много обичах Том и се опитах на всяка цена да му доставя удоволствие във всичко.

Когато бях с него, чувството, че не съм достойна за него не отминаваше и не ме оставяше на мира. Знаех, че съм изкарала голям късмет да съм съпруга на самия Том Круз “, признава тя в интервю за GQ.

Тя била под такъв психологически натиск, че започнала да води дневник, за да се справи по някакъв начин с чувствата си.

„Дълго време водех дневници, в които описвах всички ужаси от съвместния живот с Том. Спомням си, че веднъж той намери бележките ми, унищожи ги и ме нарече луда. След този инцидент, при най -малкото неподчинение, заплашваше, че ще ме изпрати в психиатрична болница, от която никога няма да изляза “, разказва Кидман.

Докато е омъжена за Том Круз, Никол преживява два спонтанни аборта. Загубата на първата й бременност е много травмираща, тъй като тя отчаяно искала бебе, но вторият спонтанен аборт я опустошава напълно, тъй като събитието се случва към края на брака й с Крус.

Разводът на Никол Кидман

раздялата на Никол Кидман и Том Круз

Раздялата никога не е лесна. Всички снимки, направени след такова събитие, отразяват хиляди емоции и нито една от тях не е положителна. Обикновено в очите на бившите партньори има дълбока тъга, сълзи, гняв и страх от раздяла.

Но не и за Никол Кидман!

 

Скандалната снимка, направена, когато тя излиза от офиса на адвоката след развода си с Том Круз, е в състояние да вдъхнови всеки, който реши да прекрати токсичната си връзка.

раздялата на Никол Кидман и Том Круз

Никол изглежда като истински победител. Тя сякаш въздъхва с облекчение. И въпреки че разводът не е бил лесно решение за нея, изражението на лицето й ни казва, че е доволна от избора си.

Тя празнува новото си начало.

Защо да продължавате връзка, която вече ви е изтощила емоционално?

Колкото и болезнено да е, след като решите да я прекратите, винаги трябва да гледате напред.

Без съжаления! Когато слънцето грее по лицето й, тя е щастлива, че цялата тази суматоха най-накрая е приключила. Изглежда е готова да започне нова глава в живота си.

Никога не се спирайте да започнете отначало.

Не е било на Никол да преодолее раздялата след 10 години брак. По-късно тя самата призна, че по онова време е бягала от живота си, но благодарение на работата си е имала шанс да се възстанови по-бързо.

„Беше ми 10 пъти по-трудно да се съсредоточа върху ролите си, но определено ми дойде по-добре.“

С участието си във филмите Moulin Rouge и The Watch, Кидман успява да се отърси от суровата реалност.

Тя успява да запази чувството си за хумор. В интервю пред Дейвид Летърман, Никол казва: „Сега мога да нося токчета. Нека да продължим! “

Отнело е  няколко години на Никол, за да се събере, а работата се превърнала в най -големия й съюзник. Тя дори спечели Оскар, но все още се чувствала самотна.

Нова любов

Никол Кидман се запознава с кънтри певеца Кийт Ърбан през 2005 г. и двамата се женят през 2006 г. Бракът им не беше безоблачен, но те все още са заедно. Кидман и Урбан се превръщат в една от най-романтичните двойки в Холивуд.

раздялата на Никол Кидман и Том Круз

Актрисата преминава през труден път и по време на майчинството. През 2008 г. ражда дъщеря си Сънди Роуз, а през 2011 г. сурогатна майка им ражда Вера Маргарет.

Осемнадесет години по-късно Никол все още е много сдържана, що се отнася до любовния й живот.

раздялата на Никол Кидман и Том Круз

„Чувствам, че би било неуважително към Том и неуважително към Кийт“, каза тя пред The ​​Today Show.

Независимо дали е тайна или просто се опитва да избегне болезнени спомени, едно е сигурно: публичното обсъждане на развода наранява всички.

Докато други двойки се нахвърлят един след друг след раздялата, Том и Никол запазиха мълчание и продължиха всеки по своя път.

И само тази една-единствена снимка остава доказателство за това, какво е чувствала актрисата тогава…

4767

Similar Posts