Хороскоп

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Нумерологичен хороскоп 1-7.08.2022

МАГНИТНИ БУРИ АВГУСТ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп август 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Овен

В понеделник ще се разкъсвате между семеен кръг и приятели. Пренебрегването на вашите задължения не е желателно, но не забравяйте и за почивката. Във вторник благоприятна планетарна връзка между Венера и Уран неочаквано ще донесе добри новини. Може да са за романтика, връзки, изкуство или пари. В сряда интуицията и аналитичните ви способности ще се повишат, ще се събуди интересът към езотериката, музиката или киното. Възможно е да решите да се запишете в подходящ курс, което ще бъде пълна изненада за вашето обкръжение. В четвъртък ще имате повече шансове да увеличите жизнената си енергия и да я насочите към приоритетните си дела. В петък предстоят любовни изненади. Но се пазете от травми и нервно пренапрежение. В събота ще ви подкрепят във важно за вас нещо, като помощта ще дойде изневиделица. Неделя – новите начала ще бъдат повече от успешни.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Телец

В понеделник не бива да мислите за нищо лошо, защото самочувствието ви в момента е поразклатено. Имате нужда от стабилизиране на емоциите, добре би било да се срещнете с близки приятели и да си поговорите. Във вторник ви очаква вълнуващо любовно приключение. В сряда предстоят радостни новини, които ще касаят вашето семейство или недвижимо имущество. В четвъртък ще се срещнете с любимия човек или ще получите съобщение от него. Това важи както за жените, така и за мъжете. Планетарната ситуация ще донесе новини за вашия нов проект и те ще са добри. Петък идва с нови творчески идеи. В събота ще бъдете спокойни и уравновесени. Неделя е време да си поставите нови цели, които да са свързани с работата или кариерното ви развитие.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Близнаци

В понеделник ви очакват работа и отмятане на най-належащите задачи. Във вторник хармоничният аспект на Венера с Уран ще донесе неочаквани промени в живота ви, които ще засегнат и вашите близки. В сряда се пазете при общуване с хора – има голяма вероятност да станете обект на клюки или измама. В четвъртък имате шанс да получите пари за допълнително извършена работа. Вашите усилия ще бъдат възнаградени. В петък е възможна случайна среща, която ще се окаже много важна за вашето бъдеще. В събота са вероятни противоречия между семейни и професионални обстоятелства. Например, дългоочаквано пътуване може да бъде провалено поради повреда на автомобила. Неделя ще бъде подходящо време да помислите как да се помирите с тези, с които сте в конфликт.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Рак

В понеделник се очаква прилив на енергия и ще е много ползотворен ден за вас. Във вторник ще имате приятен разговор с приятели, които неочаквано ще ви дойдат на гости. В сряда е възможен конфликт за пари с чужди хора. В четвъртък ще имате възможност да се отпуснете и да си починете добре, заради благоприятния аспект на Луната с Нептун. Ще имате необходимите средства, които можете да похарчите за образование или друго. Парите могат да дойдат и от чужбина. В петък можете да прекъснете отношения с колеги поради нежелание да участвате в обща кауза. В събота във вас може да се събуди ревност, но тя е напълно неоснователна. Неделя е подходящо време да планирате развитието на вашите таланти или планиране на разходите.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Лъв

В понеделник трябва да обърнете внимание на здравето си. Напоследък имате нужда от повече сили.  Възможно е и прекъсване на отношенията с хора, които не са от значение за вашия живот и ви носят само отрицателна енергия. Това важи както за работата, така и за личните отношения. Във вторник ще получите пари, които можете да похарчите за належащи неща. В сряда е възможен конфликт с ръководството, трябва да сте внимателни. В четвъртък ще имате възможност да покажете своите психологически или езотерични заложби. В петък може да се влошат отношенията с роднини, но вината за това няма да е ваша. В събота ще прекарате страхотно с любимите си хора. В неделя е препоръчително да направите актуализация на гардероба.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Дева

В понеделник ще трябва да избирате между домакински задължения и почивка. Ако пренебрегнете първото, е възможна депресия. Във вторник Венера създава благоприятна връзка с Уран, така че ви очаква неочакван успех, среща с влиятелна личност или интересно пътуване. В сряда Слънцето е в тригон с Хирон, така че можете да покажете таланта си, за да получите пари, за които никой няма да разбере. Четвъртък обещава да бъде натоварен. Ще можете да покажете своята творческа активност по отношение на общуването с приятели и поддържането на социални контакти. Това ще ви помогне да излезете от всяка криза. В петък творческата изява може неочаквано да доведе до голям успех. В събота ще имате желание да блеснете и всички шансове да го осъществите. Неделята ще е спокойна и уравновесена.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Везни

Понеделник ще ви се стори доста труден ден. Слънцето ще изгрее в опозиция на Сатурн и ще доведе до факта, че ще бъдете разкъсвани между индивидуалното себеизразяване и желанието да се присъедините към определена група или общност. Това може да предизвика раздразнителност, вътрешен конфликт и желание да налагате своите възгледи. Във вторник ще искате да покажете на какво сте способни. Денят ще е енергичен и ползотворен. В сряда са вероятни непредвидими ситуации, свързани с приятели. В четвъртък има шанс да получите резултат, свързан с кариерното израстване. В петък се очакват разнообразни преживявания. В събота ще трябва да избирате между собствените амбиции и колективните интереси. Неделя е чудесно време да започнете живота от нулата и да планирате прекрасно бъдеще.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Скорпион

В понеделник ще трябва да се справите с много ангажименти, но имате достатъчно сили за това. Във вторник ще имате възможност да направите консултации, да изградите партньорства, да се насладите на срещи с приятели или да сключите добра сделка. Приятелствата могат да се превърнат в любов. В сряда бъдете внимателни, тъй като комуникацията ви с партньор може да завърши с разваляне на отношенията. Тази ситуация продължава и в четвъртък и петък. В събота  ще имате възможност да покажете своите силни страни и да спечелите от това. В неделя можете спокойно да си поставяте цели и да планирате напредъка си в кариерата.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Стрелец

В понеделник ще работите усилено за това да се издигнете в обществото. Ще искате да се почувствате като VIP персона. Във вторник ще можете да разкриете целия си творчески талант и то съвсем спонтанно. Също така е възможно да намерите своето призвание в работата. В сряда ще ви изненадат приятно във връзка с дългоочаквана лична победа. Четвъртък е добър ден, в който не ви очакват сътресения. Петък ще донесе разбирателство с колеги, учители или покровители. В събота има голяма вероятност да се влюбите в човек от вашето обкръжение. Неделята ще премине неусетно и ще бъде много щастлива.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Козирог

В понеделник Луната формира обтегнати отношения с Юпитер, така че близките може да не подкрепят вашите идеи. Вашето здраве също е застрашено, така че му обърнете повече внимание. Във вторник очаквайте добри новини от любимия човек. Този ден ще ви донесе успех, радост, висок авторитет и популярност в обществото, която можете да спечелите с талантите си. В сряда ще искате да налагате волята си над другите, което може да доведе до агресия. В четвъртък животът неочаквано ще ви даде много благоприятни възможности, свързани с образованието и личните ви отношения. В петък бъдете внимателни, защото може да нараните някого с острите си думи. В събота ще ви предложат участие в печеливш съвместен проект, но за това трябва да покажете нестандартно мислене. В неделя помислете върху този въпрос и планирайте следващите си стъпки.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Водолей

В понеделник ще има много благоприятни възможности за създаване на любовна връзка, която ще е дълготрайна. Съзнателно ще се опитате да се отървете от всичко старо, което ви ограничава. Във вторник Венера ще направи хармоничен аспект към Уран, който управлява вашия знак. В резултат на това ще станете по-отговорни към бизнеса и ще покажете своите организационни умения. Денят ще ви донесе успех в недвижимите имоти, застраховането и бизнеса с недвижими имоти. Има и възможност за наследство. В сряда ще възникне конфликтна ситуация в къщата или семейството. В четвъртък обстановката ще се нормализира. В петък личните отношения ще бъдат на ръба на разрива. В събота ще се отдадете на забавления. В неделя звездите са благоприятни за размисъл и чертаене на нови планове.

Седмичен хороскоп 1-7.08.2022Седмичен хороскоп 1-7.08.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 1-7 август 2022 Риби

В понеделник обърнете повече внимание на половинката, напоследък не й отделяте достатъчно време. Вторник ще ви донесе късмет в любовта. В сряда ще имате сполука с документи. Планираното пътуване ще се осъществи. В четвъртък отделете време за почивка – звездите благоприятстват това. В петък ви предстои страхотно приключение. Събота ще премине нормално, в добрия смисъл на думата. В неделя се погрижете за тялото си, точно сега то има нужда от това – масаж, маски, разтоварващ ден – каквото си изберете!

6862

Вижте още:

Similar Posts