Хороскоп

Седмичен хороскоп за периода 19-25 юли 2021 г.

седмичен хороскоп за 19-25 юли

Астролозите вече са готови да ни разкрият какво ни очаква през новата седмица. Ако следвате техните съвети ще бъдете по-успешни.

Опитайте се да избягвате навици, които ви карат да живеете миналото, защото планетите и звездите са в унисон с настоящето и бъдещето. Те искат да не се фокусираме върху проблемите, които ни влачат надолу и да ги избегнем. Тази седмица е време на лекота, доброта, мисли за това, което тепърва трябва да се направи, а не за това, което вече се е случило.

Овен

Звездите през този седмица ще разкрият на Овена много интересни тайни и истини. Настъпило е времето за себепознание и познание на света, самоанализ и търсене на нови духовни цели. Чудесен период за учене, смяна на работа, намиране на нови приятели. Хората около вас ще очакват максимално участие в общи проблеми, но това не е точно това, от което самите представители на този знак се нуждаят. Те трябва да правят това, което душата им иска.

Телец

Телецът ще има доста натоварена и динамична седмица, така че постоянно ще се нуждае от късмета си. Ще има моменти, когато съдбата ще бъде малко по-неблагосклонна, отколкото биха желали, затова астролозите имат някои препоръки. Основният съвет за този период е, че не е нужно да правите всичко наведнъж. Последователността и предпазливостта ще помогнат много. В периода от 19 до 25 юли можете да ходите в командировки, да предприемате нови проекти.

Близнаци

Близнаците имат продуктивна седмица напред. Тези хора ще бъдат по-успешни по отношение на творчеството и интелектуалната работа. Вземането на решения ще бъде много по-бързо от обикновено. Щастието ще бъде доста лесно постижимо. Звездите ще направят Близнаците по-очарователни, така че те ще могат да създават нови запознанства, да открият голямата любов. В отношенията с роднини и втора половина е препоръчително да се избягват публични кавги.

Рак

Раците ще могат да променят живота си по най-драматичния начин. Важно е да действате и да слушате интуицията си. Тази седмица е чудесна за работа в екип. Необходимо е да привлечете за партньори тези, които желаят да си сътрудничат и да получат взаимна изгода. Много Раци ще се наложи да излязат от зоната си на комфорт, защото в противен случай няма да могат да постигнат целите си.

Лъв

Най-благоприятният ден от тази седмица за Лъвовете е 25 юли. Меркурий ще бъде в опозиция с Плутон, така че тези лъвове, които ще бъдат принудени да работят в неделя, могат да очакват голям успех. На теория това не е най-добрият ден за бизнес, бизнес срещи и монотонен интелектуален труд, но наистина е благоприятно време за всякакви начинания. Като цяло седмицата ще бъде богата на събития. Ще са нужни много сили за самореализация.

 Дева

Девите трябва да се подготвят за предстоящата седмица, наблягайки на техниките за изпълнение на желанията. Те ще са ми полезни сега. Тази седмица звездите са в идеална позиция и представителите на този знак ще почувстват прилив на сила и бодрост. Това е времето, когато трябва да действате и да вкарате енергия и време в това, което най-много ви харесва. Юлските звезди и планетите като цяло са предразположени да дадат на Девата нови възможности. Сега ще се чувствате много по-силни, особено през почивните дни. Астролозите ви предупреждават да не бъдете мързеливи.

Везни

За Везните най-светлият и благоприятен ден от тази седмица ще бъде 22 юли. Основният им покровител, Венера, ще влезе в знака на Дева и ще бъде в опозиция с Юпитер, което много добре ще повлияе на настроението и късмета им. Везните на този ден и през следващите няколко години ще могат да сбъднат най-смелите си мечти. Важно е да запомните, че успехът се ражда в нас и едва тогава се оформя отвън. Няма нужда да търсите скрит смисъл и клопки във всичко, което се случва.

Скорпион

Скорпионите наистина ще се нуждаят от жизненоважна енергия и способността да я запазят, без да я пилеят за безполезни неща. Трябва да останете встрани от клюките и да внимавате при избора на среда и задачи, с които ще бъде необходимо да действате внимателно. Звездите също така препоръчват на хората от този знак да не се поддават на отчаяние относно трудните задачи, без значение колко невъзможни изглеждат.

Стрелец

Това е много важна седмица за Стрелеца. Звездите и планетите ще им помогнат да решат много проблеми и задачи в различни области. Важното нещо, което трябва да запомните сега, е да запазите плановете си в тайна. Вселената ще направи положителни корекции в личния ви живот. Самотните Стрелци ще срещнат някой, който ще ги заинтересува и който ще се заинтересува от тях самите. Седмицата ще бъде ярка и богата на важни събития.

Козирог

Звездите са в много благоприятна позиция за Козирозите. Животът ви ще се промени към по-добро, особено през първата половина на седмицата. Астролозите вярват, че хората от този знак ще могат да открият нов поглед към живота, да променят мисленето си, да поставят нови цели и задачи. Докато повечето хора имат 50-50 шанс за успех, Козирозите имат много по-голям такъв. Вероятността за сбъдната мечта е много голяма. Просто трябва да продължите да я преследвате.

Водолей

Астролозите горещо съветват Водолея да се пази от токсични хора и манипулатори. В работата е по-добре да действате сами, без да разчитате на помощта на другите. В любовта трябва да бъдете изключително внимателни и да внимавате за думите и делата си. Възможно е някои неуспехи да се превърнат в триумф, победа, но не бива да се надявате на късмет. Трябва да проявите предпазливост и да бъдете по-добри към близките си.

Риби

Рибите тази седмица може да имат много неприятни мисли, които да ги повлекат надолу. Вие трябва да спрете да общувате с негативни хора, които ви завиждат или не вярват във вашите способности. Необходимо е да се обградите само с онези, които са готови да подкрепят, разберат и насърчат в трудни моменти. В живота ви ще се появи нова променлива – това ще бъде някакъв важен човек: приятел или друг, но много значим. Уикендите са най-благоприятното време от новата седмица за вас. По-добре е да ги посветите на почивка.

862

Вижте още:

Similar Posts