Във форма Здраве

Естествен коктейл, който ще ви помогне да възстановите инсулина, загубен в последните 10 години

производство на инсулин в тялото

Сегашната храна е бедна на витамини и минерали, концентрирани в чисти кисели  като въглехидрати, наситени мазнини или захар.

Знаем, че всичко това са много вкусни храни, но тялото ни няма да понесе това хранене за дълго. Ако единственото нещо, което ядете, са тестени изделия, ориз, хляб, наред с други храни, които няма да ви подхранят като една добра салата.

Когато ядем този вид храна, панкреасът ни освобождава инсулин, тъй като той е единственото вещество, което може да преработи тези храни, но ние имаме определена доза инсулин в тялото си за цял живот.

Това са случаи на диабет или преддиабетно състояние. Наистина има много хапчета, които могат да се справят с него и разбира се в комбинация със строга диета. Но ние ще ви предложим алтернативи на хапчета.

Стъпки за възстановяване на целия загубен инсулин

Ето какво ни трябва:

  • 1 чаша вода
  • 2 салати или Брюкселско зеле
  • 3 зелен боб

Подготовка :

  1. Уверете се, че водата е напълно чиста.
  2. Нарежете съставките на малки парченца
  3. Добавете ги в блендер
  4. Разбъркайте за две минути.

Как да използвам:

Пийке всеки ден в продължение на три седмици и ще започнете да усещате промени в тялото си.

Брюкселското зеле е наистина една от малкото храни като марулята, която може да регулира стойности като холестерол, триглицериди и захар .

Това е тайната му като част от групата на зелените продукти – тези, които ни дават най-голямо количество витамини с ниска консумация на калории.

530

Similar Posts