Хороскоп

Женски седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 август 2021

женски седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 август 2021

Тази седмица обещава да бъде благоприятна, но астролозите препоръчват на представителките на всички зодиакални съзвездия да не губят бдителността си. Някои събития няма да се поддадат на логиката и тук вродената интуиция ще помогне много на жените.  

Жена Овен

Началото на тази седмица няма да е най-лесното за жените Овен. Астролозите отбелязват, че последната седмица на август ще бъде изпълнена с много събития, които ще изискват не само внимание, но и сила. В тази връзка за жените Овни е важно да останат в добра форма, за да могат да направят всичко и да получат награда за усилията си.

Жена Телец

Жените Телец ще имат активна седмица и през нея лесно могат да хванат късмета за опашката. Астролозите препоръчват жените от този знак да не се отвличат с незначителни неща и да се захванат с работа, за да получат наградата си в края на седмицата. Успехът ще се усмихне на жените Телец и по отношение на любовта. Втората половина на седмицата ще бъде идеална както за изграждане на взаимоотношения, така и за привличане на нова любов.

Жена Близнаци

Жените Близнаци ще имат много късмет през седмицата. Енергията на звездите и планетите ще благоприятства развитието, така че Близнаците ще могат да се намерят в нещо ново, лесно да научат необходимите знания и да ги приложат на практика.

Жена Рак

Астролозите препоръчват на жените Рак да програмират съзнанието за успех, така че всички планове да станат реалност. Тази седмица енергията на Космоса ще благоприятства силните личности, които могат да отблъснат нарушителите, което означава, че дамите от този знак трябва да бъдат решителни и честни. Изграждането на увереност и способността да се каже „не“ ще помогне на жените от зодията да се справят с всякакви трудности, както и ще внесе положителна промяна в живота и лесно постигане на желаната цел.

Жена Лъв

Тази седмица жените Лъв ги очакват много събития, които ще бъдат изпитание за тяхната сила. Астролозите препоръчват да не се страхувате от промяната и да се включите в работата, за да не пропуснете обещаващи възможности. Успехът ще се усмихне на влюбените. Издържаният външен вид и способността да очароват ще им помогне да приковат вниманието на мъжете. Тези дами, които не са женени могат да намерят щастие в личния си живот, а семейните двойки – да вдъхнат нова страст във взаимоотношенията.

Жена Дева

Астролозите препоръчват на жените Дева да приключат август без излишни разходи и нерви. Тази седмица енергията на звездите и планетите ще ги подтикне към необмислени действия, затова е важно жените от този знак да останат събрани и разумни. Благодарение на такава тактика ще бъде възможно да се избегнат инциденти и да не се харчат спестяванията за безполезни неща. Този период е най-подходящ за активна работа и Девите ще могат да демонстрират напълно своите таланти , да спечелят отлична репутация и да постигнат финансово благополучие в живота си.

Жена Везни

Дамите Везни започват период, в който няма пречки за щастието, освен собствените им съмнения. Астролозите препоръчват да се настроят за вътрешна хармония и да имат добро самочувствие, както и да не се колебаят при взимане на решенията.

Жена Скорпион

Дамите от Скорпион ще имат късмет в бизнес сферата, но астролозите препоръчват да бъдат внимателни и да не се доверяват на непознати. Тази седмица интуицията ще играе значителна роля, така че жените Скорпион не трябва да пренебрегват предчувствията си : те ще им помогнат в точното време и ще ги спасят както от прибързани действия, така и от сключване на сделки с ненадеждни хора.

Жена Стрелец

За дамите Стрелец е важно тази седмица да следят настроението, за да не стане то причина за провали и пропуски. Енергията на Космоса няма да бъде най -добрият съюзник, така че трябва да се погрижите за доброто настроение още от понеделник. Положителните утвърждения , както и дългоочакваните покупки, ще ви помогнат да върнете добро настроение. Също така е важно да обърнете внимание и на отношенията: небрежните думи могат да наранят другите, така че трябва да покажете уважение и да помислите два пъти, преди да говорите.

Жена Козирог

Дамите Козирози тази седмица ще могат да отделят време за себе си. Астролозите препоръчват да си почивате повече, за да се възстановите. Лятото приключва, което означава, че трябва да направите много: да се разходите в парка, да попълните запасите от витамини, да водите активен начин на живот. Грижете се активно здравето си: посещението на спа процедури ще спомогне за запазването на красотата и младостта в продължение на много години.

Жена Водолей

За дамите Водолей тази седмица ще бъде най-лесно да спечелят вниманието на околните, което означава, че тази възможност не трябва да се пропуска. Астролозите препоръчват да се настроите към положителното, за да излъчите оптимизъм и да заредите близките си с добро настроение. Подобна тактика ще ви позволи да контролирате хората, които с удоволствие ще изпълнят всички ваши искания. Дамите Водолей трябва да използват чара си, за да подобрят личния си живот: самотните жени лесно могат да привлекат вниманието на противоположния пол през тази седмица.

Жена Риби

Дамите Риби могат да успеят във всяка област, ако се научат да се доверяват на себе си. Астролозите препоръчват да се обърне внимание на знаците, които ще ви помогнат да заобиколите неприятностите и лесно да намерите пътя към щастието. Тази седмица ще има по -малко проблеми, което означава, че ще има време не само за работа, но и за любимите ви хобита. Творческата дейност ще позволи на жените Риби да намерят вътрешна хармония, да развият скрити таланти и дори да превърнат хобито си в печеливш бизнес.

419

Вижте още:

Similar Posts