Хороскоп

Хороскоп ФЕВРУАРИ 2023 РИБИ

Хороскоп ФЕВРУАРИ 2023 РИБИ

 Хороскоп февруари 2023 ОВЕН

 Хороскоп февруари 2023 ТЕЛЕЦ

 Хороскоп февруари 2023 БЛИЗНАЦИ

 Хороскоп февруари 2023 РАК

 Хороскоп февруари 2023 ЛЪВ

 Хороскоп февруари 2023 ДЕВА

 Хороскоп февруари 2023 ВЕЗНИ

 Хороскоп февруари 2023 СКОРПИОН

 Хороскоп февруари 2023 СТРЕЛЕЦ

 Хороскоп февруари 2023 КОЗИРОГ

 Хороскоп февруари 2023 ВОДОЛЕЙ

Риби, февруари 2023 г. не е подходящ за смотаняци. Опитайте се да прекарате този месец премерено и спокойно. В крайна сметка здравето, както знаете, не може да се купи за никакви пари на света.

Според хороскопа, през февруари 2023 г. Рибите трябва да намерят време за приятна почивка и възстановяване на пропилените ресурси, тъй като биопотенциалът ще бъде намален почти през целия месец.

Това е чудесно време за творчество и хобита, за приятелски срещи в уютна атмосфера.

Що се отнася до професионалната сфера, по-добре е първата половина на месеца да се посвети на някои малки задачи, които никога не са постигнати.

Рибите определено не си струва да се заемат с мащабни начинания. Краят на февруари 2023 г. е по-благоприятен в този смисъл , но дори през последното десетдневие е важно да не надценявате възможностите си.

Междувременно, още от първите дни на февруари типичните представители на елемента Вода ще почувстват липса на жизненост. Не са изключени неприятни новини, възможни са различни видове разходи.

Активирането на енергийния потенциал ще настъпи през втората половина на месеца. Рибите ще възвърнат предишната си увереност, ще се справят с вътрешните противоречия и ще бъдат готови за активна работа. В края на февруари постиженията в кариерата са съвсем реални. И все пак най-важното е да се грижите за себе си.

 

Хороскоп за февруари 2023 г. Риби – основни тенденции

За хората, родени под съзвездието Риби, февруари 2023 е доста труден период , завършващ годишния ви цикъл и трансформиращ енергията ви. Поради това много Риби ще се оплакват от неразположение и промени в настроението.

През първата половина на месеца състоянието на психо-емоционалния фон ще бъде изключително нестабилно, на тази основа случващото се ще предизвика депресивни мисли в Рибите.

 

Освен това, през първото десетдневие на февруари Рибите ще станат по-уязвими към завист, злонамереност и измама. Така че, сега най-голямото внимание и дискретност в партньорствата са вашето всичко. И, разбира се, не отблъсквайте близките си, ще имате нужда от тяхната подкрепа.

 

В този дисхармоничен февруарски период някои финансови проблеми и неизпълнени обещания могат да развалят репутацията на Рибите. Хората наоколо ще проявят недоверие, а тайните врагове или конкуренти могат да се нахвърлят с критика, посочвайки грешки, грешни изчисления и подкопавайки авторитета на Рибите.

 

Затова те трябва да проверяват всяка постъпваща информация, да контролират документацията и не бива да поемате нови отговорности, изискващи максимална отговорност. На този етап много Риби може просто да не се справят със сложни или непознати задачи.

 

Освен всичко друго, някои представители на елемента Вода могат да бъдат изправени пред необходимостта да инвестират в домакинска работа, в строителство или ремонт, както и в организиране на сигурността на дома.

През първата половина на месеца вероятността от аварии и извънредни ситуации се увеличава. А отношенията с роднини и любими хора могат да донесат на Рибите пълно разочарование и вътрешен дискомфорт.

 

През втората, по-хармонична, половина на февруари 2023 г. ситуацията ще се промени към по-добро. Типичните Риби ще получат сила, мотивация, самочувствие.

По това време може да настъпи дългоочаквано увеличение на кариерата, на най-успешните Риби могат да бъдат предложени ръководни позиции. Всичко това ще засили самочувствието им, ще им даде усещане за независимост и значимост.

 

В същото време повишената отговорност и многобройните нови отговорности могат да изплашат Рибите със своя мащаб и да предизвикат предпазливост. Хороскопът обаче подтиква Рибите към безстрашни и отговорни стъпки. Тогава много от вас може да имат влиятелни покровители, благодарение на които професионалните ви позиции ще се укрепят, а финансовото ви състояние ще стане по-стабилно.

 

И едва през третата февруарска декада Рибите ще бъдат на върха на своя енергиен подем и творческо вдъхновение. Сега ще можете да намерите прости, но ефективни решения за решаване на належащи проблеми.

Изключителният късмет във финансовите въпроси също ще се прояви ясно, когато Рибите ще могат да направят добри пари или да намерят нови източници на печалба.

 

Именно в края на февруари 2023 г. Рибите трябва да назначат важни преговори и срещи, да правят планове за отговорни начинания. Тъй като през този положителен период енергията на Риби ще се увеличи, авторитетът ще се увеличи, а интуитивният усет ще стане много точен.

Правилното разбиране на другите хора (особено в партньорствата), както и увеличеният чар ще позволят на Рибите да избират правилните посоки, да са в крак с времето, активно да се развиват и да се развиват в различни области на живота.

 

Благоприятни дни за Риби през февруари 2023 г.: 2, 8, 13, 17, 20, 24

Неблагоприятни дни за Риби през февруари 2023 г.: 4, 11, 15, 19, 22, 27

 

Любов и семейство Риби февруари 2023

Неофициалните пътувания, семейни или романтични пътувания, планирани за февруари 2023 г., обещават да бъдат успешни и вълнуващи.

Освен това, февруари ще помогне на много Риби да изгладят стари противоречия, започнали през 2022 г. Това важи не по-малко и за отношенията с роднините.

 

Финансов хороскоп Риби февруари 2023

Благодарение на положителното влияние на Юпитер и Венера, през февруари 2023 г. Рибите могат да имат голям късмет. Купете си билет за лотария.

 

Бизнес и кариера Риби февруари 2023

Най-професионално положителният сегмент на месеца пада върху периода от 20 до 28 – новите позиции и оферти от други компании са много реални за служителите Риби, а за предприемачите са вероятни нови търговски предложения и обещаващи проекти.

 

Здравен хороскоп Риби февруари 2023

В дните на Пълнолунието на 4 и 5 февруари 2023 г. намаляването на енергийния потенциал ще се усети по-остро – избягвайте преумора (физическа и умствена). Масажът ще даде добър ефект, можете да посетите козметик.

12256

Вижте още:

Similar Posts