Астрология

Как да се държим във всеки един ден от седмицата, за да имаме късмет – съветите на астролозите

как да се държим във всеки един ден от седмицата

Всеки човек се стреми към щастие и успех. Но знаете ли, че с помощта на енергията на планетите можете да осъществявате мечтите си всеки ден и да постигате целите си по-бързо?

Планетите имат мощна енергия и всяка от тях набира сила в определен ден от седмицата, задавайки ритъма за целия ден и провокирайки хората да предприемат съответните действия. Експертите са събрали препоръки за нас, за всеки ден от седмицата , които ще ни помогнат да постигнем бързо успех.

Понеделник

Първият ден от седмицата е повлиян от Луната. Тя събужда силни емоции у хората, което поражда желание за грижи и подкрепа към другите. Луната усилва интуитивните способности, което ни дава възможност да усетим посоката, в която трябва да се движим, за да постигнем успех. В понеделник можете спокойно да използвате подкрепата на близките си, като искрено им обясните подробно какво се изисква от тях.

Вторник

Вторник се управлява от Марс, което кара хората да искат да действат. На този ден трябва да се откажете от спокойния начин на живот и да започнете да прилагате най-смелите си идеи. Във вторник е препоръчително да се направи поне първата крачка към реализацията на замисленото, да се поставят основите за бъдещи постижения. Марс разкрива най-силните черти на характера, които ще ви помогнат да постигнете целите и успеха си.

Сряда

В сряда силата на Меркурий ще ви помогне да реализирате идеите си. Това е планетата, която буквално кара човек да блести с енергия, ще му помогне да успее чрез продуктивна комуникация и нов поглед към отговорностите му. Сряда е ден на приключения, рискове и неочакван късмет, така че, пощадете се от тежки мисли и фрази и се опитайте да изживеете този по естествен начин. Експертите са сигурни, че именно в сряда се раждат най -гениалните идеи, които могат да донесат шеметен успех.

Четвъртък

В четвъртък Юпитер дава сериозен тласък на бизнеса. Тази планета дарява хората с оптимизъм и щедрост, така че не пропускайте възможността да разрешите проблеми с ръководството или да започнете нов проект.  Планетата осацма положителен ефект върху хората, дава им възможност да преговарят и да стигнат до компромисно решение. Ето защо, астролозите наричат четвъртък ден на сделки и конструктивни преговори. Не отлагайте насрочените срещи и със сигурност ще имате късмет.

Петък

Чувствената Венера се развихря в петък. От древни времена този ден се смята за женски, а планетата покровителства нежния пол. Ако искате да успеете на любовния фронт, то петък ще бъде най-добрият ден за реализиране на собствените ви възможности. Комплимент и усмивка – ето ги тайните на съблазънта. Астролозите отбелязват, че петък е денят на любовта и разбирането. Покажете всичките си най -добри черти на характера, бъдете учтиви и Съдбата ще ви дари с истинска любов.

Събота

В събота инициативата се поема от Сатурн, която е кармична и строга планета. В този ден преуспяват внимателните и пресметливите. Защото стриктната последователност и внимателност в действията минимализира риска от грешки и гафове. Сатурн може да предизвика напрежение в отношенията на хората, да предизвика подозрение, така че самодоволното отношение в общуването с потенциален работодател, съдружник или друг парньор ще ви помогне да постигнете желаните резултати.

Неделя

Слънчевата енергия в неделя зарежда хората. Това време е предназначено за активна почивка след тежка работа и комуникация с близките. Въпреки това, дори в този традиционно уикенд ден от седмицата, имаме възможност да постигнем успех, използвайки енергията на Слънцето. То е в състояние да ни покаже истинското „аз“ на всеки. Вниманието и компетентните действия, от друга страна, помагат за привличане подкрепата на влиятелни личности, спонсори, поддръжници и изобщо всякакви важни за проектите и идеите ни хора.

11016

Similar Posts