Хороскоп

Любовен хороскоп декември 2023

Любовен хороскоп декември 2023

Декември 2023 ще бъде запомнен с ярки любовни приключения, както и с драматични ситуации и страстни сблъсъци. Интензивността на чувствата и психологическата тънкост допринасят за по-силни връзки, повишено привличане един към друг и сближаване на партньорите.

 

От 4 до 29 декември 2023 Венера, планетата на любовта и връзките, преминава през Скорпион, създавайки атмосфера на мистерия и сексуално привличане, докато много хора стават подозрителни и ревниви. Жените могат постоянно да поставят под съмнение действията и мотивите на съпруга или партньора си в опит да оправдаят своята ревност.

 

На 29 декември вечерта Венера навлиза в знака Стрелец, което ще се отрази най-добре на сферата на любовните отношения. Лечебната и празнична енергия на зодия Стрелец благоприятства събирането и помирението с партньора и възобновяването на дългогодишни връзки.

 

Ретроградният транзит на Меркурий от 13 декември до 2 януари в знаците Козирог и Стрелец ще навява спомени. Хората ще са склонни да се гмуркат в дълбините на човешкото подсъзнание, за да изучават проблемите на властта, страха, интимността. Неочакваните срещи със стари познати могат да бъдат взаимно полезни. Интересът на хората към изминалите събития ще нараства, както и желанието да коригират грешките от миналото.

 

 

ОВЕН

Жизнеността и вярата в светлото бъдеще ще растат в семейните и любовните ви отношения. Декември 2023 е подходящ да се потопите в вълнуваща тема относно личния живот. Инстинктът ви няма да ви подведе при избора на партньор, ако сега сте на кръстопът. Ако се случи, че вашият любим иска да си вземе почивка или да си тръгне, не се разстройвайте, можете да започнете нова романтична връзка. Хората ще бъдат привлечени от вас, особено представители на противоположния пол.

 

ТЕЛЕЦ

Ще трябва да приемете, че не всичко ще се получи бързо и както сте искали. Съобразете се с обстоятелствата и мнението на вашия партньор. Търсете златната среда между вашите мечти и сегашното ви положение! Недоволството, капризите, заяждането и желанието за повече ще попречат на по-нататъшното развитие на романтичните отношения. Ако сте се страхували да направите нещо в дома, за да подобрите психологическия си фон или да се осмелите да проведете откровен разговор с партньора си, тогава декември е точното време за това.

 

БЛИЗНАЦИ

Вдъхновете се сами и вдъхновете любимия човек! Декември 2023 ще донесе наистина интересни преживявания и нови емоции. За да не поднесете неприятни изненади от живота, по-добре вземете всичко в свои ръце и през този месец анализирайте всичко, което ви притеснява в личните ви отношения. Благодарение на вашия партньор можете да бъдете на точното място в точното време. Например, можете да пропуснете добра възможност, ако се обидите и откажете да присъствие на събитие или среща.

 

РАК

Страхотен месец за трансформиране на взаимоотношенията и извеждането им на следващото ниво. Не пропускайте възможността да се сближите с любимия човек! Заедно можете да разберете най-дълбокото, скритото, съкровеното. Партньори от миналото може да ви напомнят за себе си, като е възможно да разкрият неприятна информация. Характерът на комуникацията в сферата на личните връзки се променя, начинът на мислене става различен, което е положителен фактор и допринася за хармонизирането на взаимоотношенията.

 

ЛЪВ

Обърнете внимание на детайлите, когато общувате с романтичния си партньор. Има голям риск да пропуснете нещо важно и в резултат на това да направите глупави грешки. Обстоятелствата ви принуждават да търсите дъното и скритите значения, пораждат недоверие и мрачни мисли, но е важно да положите усилия и да не се потопите в негативизъм. Приключенията и романтичните пътувания ще се отразят най-благоприятно на отношенията. Декември 2023 е подходящ за откровени разговори с любимия човек.

 

ДЕВА

Опитайте се да разпределите правилно силите си с реални възможности. Не обещавайте на любимия повече, отколкото можете да изпълните. И тогава вътрешно и външно ще бъдете хармонични и доволни, което означава, че вашият партньор или членове на семейството също ще бъдат в добро настроение. Месецът е благоприятен за романтика – вземете това предвид, ако чувствата във връзката ви започнат да угасват. Преди новогодишните празници поканете половинката си на среща или вечеряйте на свещи.

 

ВЕЗНИ

Вашият партньор може да ви изненада неприятно. Неговите емоционални, закачливи изявления ще скрият вътрешното недоволство и съмнение в себе си. Отнесете се към това с разбиране и не влошавайте ситуацията. През декември 2023 можете да коригирате това, което ви е пречело и дразнело в любовните или семейните отношения. Не премълчавайте това, което ви тревожи, търсете решения и изходи от текущите ситуации. Използвайте въображението и креативността си в интимния си живот.

 

СКОРПИОН

Силата, физическата издръжливост, способността за манипулиране, владеенето на публиката, повишената интуиция и ярките емоции привличат вниманието на противоположния пол към вас. Ако целта ви е да спечелите вниманието на човек, който харесвате, тогава сега е точният момент да го постигнете, просто не действайте открито, а хитро. Венера, преминавайки през вашия знак, може да извади на преден план проблемите в отношенията, но също така ще ви даде и голяма сила за преодоляването им.

 

СТРЕЛЕЦ

Желанията ви се изпълняват, в семейните отношения всичко е наред. Търсещите ще могат да променят нещо в личния си живот през декември 2023 и да намерят своя идеален партньор. Когато общувате с представители на противоположния пол, ще има повече оптимизъм и откритост, но в същото време се увеличава увереността в собствената правота и нежеланието да се забелязват подробности. Ако сте по-внимателни към хората около вас, може да откриете, че някой се интересува от вас като нещо повече от приятел или колега.

 

КОЗИРОГ

Прекалената любов към свободата създава трудности с романтичния партньор. Натрупаните оплаквания изливат навън, което може да предизвика конфликти, дори раздяла. Самотните Козирози имат шанс да подновят любовните си отношения, ако направят крачка напред. Декември 2023 е благоприятен за бизнес отношения с противоположния пол, някои от които могат да прераснат в служебен роман. Ако сте женени, помислете до какво може да доведе една извънбрачна връзка.

 

ВОДОЛЕЙ

В любовната сфера ви очакват различни изненади. Доброто настроение и прекомерният оптимизъм заплашват да не оцените правилно реалното състояние на нещата в романтичната област. За да бъде декември 2023 спокоен, опитайте се да преговаряте и се научете да координирате действията си с любимия човек. Ако отивате на събитие, не хранете големи очаквания, за да не останете разочаровани. Прекарвайте възможно най-много време със семейството си и ще бъдете щастливи!

 

РИБИ

Съперниците стават все по-активни, но късметът ви придружава във всички въпроси. Покажете най-добрата си страна, дръжте се достойно и не реагирайте на провокации. Добър момент за съвместни планове и обсъждане на бъдещето на съществуващите взаимоотношения. Втората половина на декември 2023 обещава да бъде страстна – възползвайте се и подобрете отношенията си с романтичния партньор. Семейните двойки имат шанса да преобразят своите отношения и да им вдъхнат нов живот.

1570

Вижте още:

Similar Posts