Астрология Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 09 юли 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 09 юли 2021

Днес е последният работен ден от седмицата. Нумеролозите ни предупреждават какъв ще бъде този ден, кое число ще го управлява и как можем да избегнем различни препятствия по пътя си.

Всеки от нас има своите тъмни и светли страни на характера . Днес енергията на числата е такава, че всичко лошо и добро в нас ще се смеси и границите между добро и зло временно ще бъдат заличени.

Числото на 9 юли 2021 г. е 8

За да изчислим енергията на кое число ще управлява света този петък, е необходимо да се извършим някои прости нумерологични изчисления – да събенем всички цифри на датата и да добавим поредния номер на деня от седмицата в края. 9 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 5 = 26. 2 + 6 = 8.

Оказва се, че денят ще премине под контрола на Осмицата  – число със стабилна енергия.

Като цяло денят може да се нарече идеален за тежък физически и интелектуален труд, за активен спорт и решаване на натрупани проблеми. Много от нас ще имат много енергия, която да насочат във всичко, което сметнат за добре. Основният символ на този ден ще бъде конят, олицетворяващ бързото движение напред.

Какво предвещава 9 юли 2021 г.

Днес числата ще ни направят по-фокусирани и енергични. Големи успехи очакват хората на високи длъжности.

8 се асоциира в нумерологията със сила и власт, така че днес хората могат да стигнат до всякакви стъпки в името на успеха. Това число може да породи егоизъм и желание за отмъщение.

Ще търсим себе си днес, ще проявяваме предпазливост, а това означава, че ще можем да се справим с вземането на важни решения.

Денят е подходящ и за  скъпи покупки.

Осмицата може да ни направи по-малко толерантни. Опитайте се да бъдете възможно най-внимателни към исканията на други хора.

Любовта на хората към парите и властта може да прерасне в  суета, цинизъм , но от друга страна, това ще ни даде мотивация, енергия и ще увеличи активността ни .

Нумеролозите съветват да бъдете в центъра на събитията днес . Осмицата облагодетелства хората, които не се страхуват да опитат нови неща.

Основната задача на 8 е да осигури нашето развитие, да оформи напредъка, да ни даде знания и сила.

Талисмани за късмет на 9 юли

Бял цвят

Този цвят е един от основните талисмани на щастие и късмет днес, тъй като е универсален и съчетава всички останали цветове. Осмицата обожава гъвкавостта.

 

Платина

Днес е важно да бъдете в хармония със себе си и със света. Платинените бижута ще са от голяма помощ в това отношение.

Добре е да наблюдавате внимателно емоционалното си здраве днес.

Нека късметът да бъде с нас този петък! Успешен ден на всички!

Изтеглете си и късметче за деня

540

Вижте още:

Similar Posts